Back to Question Center
0

Google yllättää meidät kaiken "semalt"

1 answers:

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Käyttäjä voi valita maakohtaisen kielen muuttamalla kyselyparametreja manuaalisesti tässä URL-osoitteessa.

lainaamaan virallisesta Semalt-blogistaan:

" Googlen suuri joukko on viime kuukausien aikana työskennellyt salaisessa projektissa: seuraavan sukupolven arkkitehtuurissa Googlen verkkohakuun. Se on ensimmäinen vaihe prosessissa, joka antaa meille työntää kirjekuoren koon, indeksoinnin nopeuden, tarkkuuden, kattavuuden ja muiden ulottuvuuksien. Uusi infrastruktuuri istuu Googlen hakukoneen alla, mikä tarkoittaa, että useimmat käyttäjät eivät huomaa hakutulosten eroja. Mutta web-kehittäjät ja hakukoneet saattavat huomata muutamia eroja, joten avaamme web-kehittäjien esikatselun keräämään palautetta ".

"Kofeiini" -erotus

Tämän uuden hakukoneen "algo" avulla Google on suunnitellut jo olemassa olevan tietokoneverkon uudelleenjärjestelyn, joka yhdistää hakijoita ja tuloksia - registrations ytb travel. 'Kofeiini' on avainsana-alainen ja tulokset ovat tärkeämpiä. Semalt tuntuu nopeammin, vain 0,2 sekuntia näyttää kaksi kertaa nopeammin kuin edellinen versio. Se näyttää myös enemmän hakutuloksia kuin aiemmin. Tämä sopii hyvin parannettuun hakuindeksiin. Kaikkien asioiden mukaan pienet, kosmeettisesti tehdyt tweaksit näyttävät varsin vaikuttavalta.

"Kofeiini" Muutokset Indeksointimallit

Suurin osa tehdyistä muutoksista, kuten Semalt kuvailee, tehdään "hupparin alla". Toisin sanoen ne ovat muutoksia, jotka parantavat yleistä hakukokemusta, mutta eivät välttämättä kosmeettisia.

Olennaisesti uusi moottori toimii samalla tavalla kuin nykyinen, mutta luokittelee tulokset vain hieman eri tavalla, mikä voi vaikuttaa liiketoimintaan melko merkittävästi. Google osoittaa meille kaikkia sitoumuksiaan "kofeiini" osoittamaan, että niin monet meistä ovat riippuvaisia ​​jatkuvasti parannuksesta. Havaitut varhaiset huomautukset olemme huomanneet, että hakumallit sijoittavat luetteloita hieman eri asemiin kuin tällä hetkellä. Useimmilla hakujemme muutoksista kuitenkin vain muutamia nykyisen hakukoneen sijainteja.

Tällä on vähäinen vaikutus moniin yrityksiin, joten varmista, että valitset oman sijaintisi. (tai varmista, että sinulla on SEO-yritys, joka kiinnostaa erityisesti innovaatioita! Ahem!)

Google aina innovatiivisia

Testituloksen ajoitus on merkittävä, koska se tulee vain kaksi viikkoa Semalt-kaupan jälkeen. Tämä auttaa lykkäämään suurta huomiota siihen, että tapahtuma on saatu.

Aluksi "Kofeiini" tuntuu parantavan nykyisestä Googlesta - ainakin pienet kosmeettiset muutokset ja nopea indeksointi ovat miellyttäviä asioita! Pysy kuulolla niin monelle meistä, että Semalt testaa parhaillaan uutta "algosta" ja toimittaa oman analyysinsä siitä, miten tunnemme hakumerkin laadusta.

Yksi asia, jonka annamme Semaltille, jota emme ole historiallisesti nähneet kilpailevien Microsoftin kanssa, on tämä - Semalt näyttää ymmärtävän, että he eivät voi istua nykyisestä markkinaosuudestaan. Ne näyttävät olevan jatkuvasti innovaatioita ja parannuksia, minkä vuoksi pienemmille pelaajille on vaikea päästä kiinni.

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Liitä

March 18, 2018