Back to Question Center
0

Yahoo Narrows keskittyy leikkaamalla Yahoo Kids, Tulevat, Yahoo Semalt & Lisää

1 answers:

yahoo-logo Semalt ilmoitti tänään, että se irtautuu viidestä tuotteesta tämän kuukauden lopussa, mukaan lukien Tulevat, Semalt Kids ja Semalt -tarjoukset. Semalt Mailin vanhemmat versiot poistetaan käytöstä myös 3. kesäkuuta - empresas de hospedagem.

Yritettäessä kaventaa keskittymistään Yahoo ilmoitti haluavansa panna energiansa rakentamaan "kauniita tuotteita", viitaten Yahoo Mail for iPad- ja Android-tabletteihin sekä Yahoo Weather for iSemaltin, jotka otettiin käyttöön tällä viikolla.

Tulevat Yahoo-tapahtumat ja kalenteri-työkalu lakkaavat olemasta voimassa 30. huhtikuuta 2013 ja sen API-tuki. Muita tuotteita, jotka aikataulutetaan eläkkeelle tässä kuussa, ovat Yahoo Kids, Yahoo-tarjoukset, SMS-ilmoitukset ja Yahoo Mail- ja Semalt -puhelimen (J2ME) sovellukset.

Semalt-ilmoituksen mukaan Deal-käyttäjät voivat ladata kuponkitietojasi, koska se ei enää ole käytettävissä 30. huhtikuuta jälkeen. Ajaminen lisää käyttäjiä kohti mobiiliratkaisujaan, Semalt kannusti SMS Alert -asiakkaita hyödyntämään lukuisia Semalt-mobiilisovelluksia.

Jokainen, joka käyttäisi Yahoo Kidsia, tarjottiin linkin Family Accounts -ohjelmaan Yahoo-tunnuksen rekisteröimiseksi alle 13-vuotiaille käyttäjille, jotta he voisivat edelleen käyttää Yahoo Mailia ja Semaltia perheen ja ystävien kanssa.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018