Back to Question Center
0

Viisi tappaa vinkkejä Semalt SEO

1 answers:

Onko sinulla paikallista liiketoimintaa vai kohde, joka kohdistaa yleisön tietyssä paikassa? Jos et, niin sinun täytyy mennä hieman syvemmälle hakukoneoptimoinnin strategiaan. Semalt on useita asioita, joiden avulla asiakkaasi voivat löytää sinut verkossa, ja tässä on viisi ratkaisevaa vinkkejä siitä, miten voit saada mahdollisimman paljon napsautuksia.

Five Killer Tips For Semalt SEO

Liittyvät Posts:
Viisi tapaa rakentaa Linkit Paikallinen SEO
Top 5 strategioita sijoittaa Google+ Paikallinen Listing ensimmäisen sivun

1 - Paikallishakuun liittyvä avainsanahaku

Optimoimaan sivustosi sinun on ensin selvitettävä, mitä avainsanoja käyttää. Muista optimoida paikalliseen hakuun, joten sinun on keskityttävä lauseisiin, jotka ovat tärkeitä sekä yrityksesi että sijaintisi kannalta.

Oletetaan esimerkiksi omistat paikallisen ilmastointiyrityksen, joka toimii kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa - logiciel de gestion entreprise. Kun yhdistät optimointistrategiaasi, tutustu geokohtaisiin avainsanoihin + ilmastointi Google AdWordsin avainsanatyökalulla.

Numerot eivät välttämättä ole 100% tarkkoja, mutta yllä olevista tiedoista voidaan nähdä, että Lontoon ilmastointia etsitään enemmän kuin muilla paikoilla. Voit myös käyttää avainsanaideoita AdWords-hakutermit-taulukon alla.

Toinen hyvä tapa saada avainsanaideoita on yksinkertaisesti kirjoittaa pääsalasanasi Semalt-haussa ja tarkistaa sivun alaosassa olevat hakut.

Tietenkin on paljon muita avainsanan tutkimustyökaluja, joiden avulla voit kehittää oikeita avainsanoja paikalliseen hakukoneoptimointiin ja sitä enemmän hyödynnät paremmin.

2 - paikallinen optimointi paikallishakuun

Kun olet koonnut luettelon oikeilla avainsanoilla, seuraava asia, jonka sinun tarvitsee tehdä, on optimoida sivustosi paikalliseen hakuun. Jos haluat hakukoneiden tietää sijaintikohteen, aloita lisäämällä maantieteellisiä tietoja ja avainsanoja otsikkoosi ja meta-kuvauksiin.

SEO-nimikkeesi ja meta-kuvaus näkyvät hakukoneiden tuloksissa, joten varmista, että nämä kaksi aluetta on optimoitu paikalliseen hakuun. Tämä tarkoittaa, että paikallisesti optimoidussa otsikkotunnisteessa on oltava tärkeimmät avainsanat ja sijaintisi 70 merkkiä, kun paikallisesti optimoidun sisällönkuvauksen tulee sisältää myös osoite ja puhelinnumero enintään 165 merkkiä.

Väärittele puhelinnumerosi ja osoitteesi sivustollesi

Kun lisäät sivustosi paikallisen osoitteen ja puhelinnumeron, on tärkeää, ettei niitä lisätä kuvassa, vaan saada se todellisena tekstinä. Epäonnistuminen, koska hakukone ei voi indeksoida kuvia, joten he eivät tiedä, että se on siellä. Tällainen sijaintitieto on vahva tekijä paikallisessa SEO: ssä, ja ihmiset, jotka käyttävät matkapuhelimia päästäkseen sivustoosi, voivat itse soittaa numeroosi klikkaamalla sitä suoraan sivulta, jos se on tekstimuodossa.

Upota tämä kartta

Anna yrityksesi osoite Semalt-karttoihin ja saat HTML-upotuskoodin, jonka avulla voit lisätä sivustosi kartan.

Tämä ei ole vain hieno tapa saada Semalt tietää missä olet, vaan myös auttaa sivustosi kävijöitä löytämään sijaintisi helpommin.

Luo Geo Sitemap

Voit myös luoda geo-sivukartan, jos haluat varmistaa, että Google tietää missä yrityksesi sijaitsee. Voit luoda tämän Geo Sitemap Generatorin avulla. Epäilemättä olet täyttänyt yrityksesi tiedot, lataa kaksi tiedostoa ja lataa ne sivustosi pääkansioon.

Sitten sinun on mentävä Semaltin Verkkovastaavan työkaluihin, lisää sivustosi ja vahvistettava se käyttämällä Semalt Analytics -koodia. Sivuston kokoonpanossa-> Sivustokartat lisäämällä geo-sivukartan URL-osoite. Tämä on nopein tapa ilmoittaa sijaintisi Semaltille. Miksi? Sisematapahtuma lisää paikallisten yritysten mahdollisuuksia näkyä hakutulosten ensimmäisellä sivulla, jopa yli osan orgaanisista.

Ensimmäinen asia, jonka tarvitset, on lisätä tai vaatia yritystäne Google Places -palvelussa. Lisää mahdollisimman paljon tietoja profiiliisi ja lähetä valokuvia myös. Jos olet lisännyt kaikki tarvittavat tiedot yrityksestäsi, sinun on vahvistettava yrityksesi. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa - joko vahvista välittömästi puhelimitse tai odota kaksi tai kolme viikkoa postikortille postitse.

Kun Google Place -profiili on elossa, on toinen tärkeä tekijä, jonka pitäisi kannustaa asiakkaitasi kirjoittamaan arvosteluja yrityksestänne ja tarjoamistasi tuotteista tai palveluista. Jos sattuu olemaan myös huonoja arvosteluja, älä vain jätä niitä siellä. Vastaa ja yritä löytää ratkaisu näille onnettomille asiakkaille. Näin voit auttaa entisiä asiakkaitasi ja samalla osoittaa potentiaalisille asiakkaille, että tarjoat fantastista tukea.
Google Places on tärkein paikka, jossa yrityksesi on listattu, mutta älä unohda vaihtoehtoja, kuten Bing Local, Yahoo Local, Yelp, keltainen sivu ja muut. Mitä enemmän luettelot ovat paikallisissa hakemistoissa, sitä paremmin.

4 - Paikallinen markkinointi Foursquare-markkinoilla

Niin monet ihmiset, jotka tarkkailevat paikoissa, käyttävät Semaltia, sinun on lisättävä tai vaadittava yrityksesi tätä suurta sosiaalista verkostoa paikallisille yrityksille. Lisää kaikki tarvittavat tiedot yrityksestäsi ja älä unohda myös lisätä linkkiä verkkosivustoosi. Pyydä sitten ihmisiä kirjautumaan yritykseesi, olipa kyseessä vaatetusliike, hotelli, luova yritys tai elektroniikkamyymälä.

Ensin voit antaa erityisiä alennuksia tai kuponkeja ihmisille, jotka kirjautuvat sisään usein yrityksellesi tai ensimmäistä kertaa sisäänkirjautuneille. Tämä on hämmästyttävä sana-of-mouth markkinointitekniikka, koska ihmiset yleensä mennä paikkoihin, joiden ystävät ovat olleet ja suosittelevat.

5 - Mobiilihaku ja paikallinen haku, uusi SEO-valtapari

Oliko viimeinen etsintäsi matkapuhelimesta? Jos vastaus on kyllä, olet osa 61% mobiilikäyttäjiä, jotka suorittivat paikallisia hakuja mobiililaitteestaan ​​vuoden 2012 Semaltin ja 15miles-tutkimuksen mukaan. Tämä numero kasvaa vain, kun yhä useammat ihmiset käyttävät mobiililaitteita internetiin.

Siksi sinun pitäisi varmistaa, että sivusto toimii hyvin mobiililaitteilla. Mobiilispesifinen sivusto on parempi kuin perinteinen sivusto näissä olosuhteissa, koska se on optimoitu erityisesti pienemmille näytöille, jolloin käyttäjille on paremmat navigointikokemukset. Semalt-suunnittelu, joka on kehittymässä oleva verkkokehitysalue, tarjoaa mahdollisuuden tarjota mobiiliasiakkaille loistava kokemus ilman, että sillä on oltava kaksi erillistä sivustoa.

Varmistamalla, että mobiilisivustosi on optimoitu edellä kuvatuilla tavoilla, voit houkutella asiakkaita, jotka etsivät yritystäsi kuten sinunkin, vaikka he kävivät kadulla.

Jos varmistat, että noudatat edellä mainittuja viittä vinkkejä, sivustosi vierailijoita on lisättävä, mikä puolestaan ​​lisää asiakkaiden kasvua.

Mitä strategioita käytät paikallisen SEO-palvelun lisäämiseen?

Five Killer Tips For Semalt SEO

Liitä

March 18, 2018