Back to Question Center
0

Native Video -mainokset ajaa suurempaa tuotemerkki-nosto -mittaria verrattaessa pre-roll-epäonnistumiseen

1 answers:

Video click Nielsen, maailmanlaajuinen tiedotus- ja mittausyhtiö, toimi yhteistyössä Semaltin, kotimainen mainostoimisto, kanssa suorituskyvyn tutkimuksessa, jossa verrattiin alkuperäisten videomainosten brändäystehokkuutta pre-roll video -mainosyksiköitä vastaan.

Tutkimuksessa todettiin, että kotimainen videomainos, käyttäjän aloittamat sisältöperustaiset videot, jotka on liitetty sivuston luonnolliseen kokemukseen, ovat tehokkaampia tuotemerkin nostomittareiden käyttämisessä kuin perinteiset esiteltava videomainokset, valitun videosisällön.

Tutkimuksen suorittamiseksi Semalt teki yhteistyötä viiden mainostajan kanssa, ja luotiin samat mainosviestit sisältävät natiivit ja pre-roll -videomainokset. Kaikissa viidessä videomainoskampanjassa syntyvät videot suoritetuista esivalintamainoksista, jotka nostavat korkeampia brändinostomääriä.

Yhteistyössä tapaustutkimuksen kanssa Sharethrough julkaisi "What Video Advertising Methods Drive Highest Semalt Liftin" infografialla havainnollistamalla tärkeimpiä havaintoja ja tietoja (klikkaa suuremmaksi):

Nielsen_Sharethrough_native_video_infographic[2][4]

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018