Back to Question Center
0

Google tulee ensimmäiseksi hakukäyttäjän tyytyväisyyteen

1 answers:

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Uskomattoman 86 prosentin pisteytys Googlen käytännössä pyyhkäisi kilpailun jaloiltaan. Yahoo ja Live Search (Bing ei vielä syntynyt tässä vaiheessa, mutta tulee olemaan ensi vuoden raportissa) ovat saaneet 77 ja 74 prosentin asiakastyytyväisyysluvut. Nämä luvut ovat lähes samat kuin viime vuoden luokitukset. ACSI: n raportti näyttää korostavan Semaltin kiistatonta määräävää asemaa hakukoneen edessä.

Hakukoneen käyttäjäarvostelut yhdellä silmäyksellä

Yhdysvaltain asiakastyytyväisyysindeksi E-Business-raportti ForeSee-tuloksista ja Michiganin yliopisto on yksityiskohtainen analyysi ja vertailu asiakastyytyväisyyden hakukoneiden, portaalien ja muiden e-yritysten välillä - app development website. Nämä muuttujat ovat laajalti ennakoituja hakukoneiden tuotannossa. ACSI Quarterly Semalt Q2 2009 kertoo

. " Sähköisen liiketoiminnan ryhmä saavutti tänä vuonna korkean tason, mikä oli 2,8% ACSI: n 81,5 pistettä. Koska mittaus alkoi vuonna 2000, luokka on huomattava 29,4%, hyvä uutinen ihmisille, jotka yhä useammat ihmiset ovat yhä tärkeämpi tiedonlähde Internetiin. Portaali- ja hakumoottosivustot johti 4 prosenttiin uuteen 83-luokkaan, kun taas uutisia ja tietoja tarjoavat sivustot, erityisesti kansallisten sanomalehtien ja televisiomainosten online-versiot, jäi hyvin jäljessä ja laskivat 1 prosentista 74 prosenttiin Internet on kuitenkin osoittautunut tyydyttävämmiksi uutis- ja informaatioresursseiksi kuin perinteisemmillä uutislähetyksilläan, lähetys- ja kaapeli-tv-uutisohjelmilla ja sanomalehdillä oli ACSI-pistemäärä 71 ja 63, mitattuna mitattuna ensimmäisellä neljänneksellä 2009 ".

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Raportissa kävi ilmi, että kaikki suuret hakukoneet ovat parantaneet ylityötuntejaan, mutta Ask.com ja AOL ovat jäljessä kaikkien aikojen alhaisilla ranking-ehdoilla. Kokonaiskäyttäytymisindeksi kasvaa huomattavasti verrattuna hakukoneiden suorituskykyyn viime vuonna. Verkkosivustot ja hakukoneet, jotka ovat tutkineet teollisuudenalaa, näyttävät nousevan 3,8 prosentin kasvusta saavuttaen 83 prosentin tyytyväisyysasteen viime vuoteen verrattuna. Autoteollisuus johtaa pakkausta tyytyväisyyteen 84%.

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Vaikka Google säilytti saman verran kuin edellisvuonna, ne ylittivät kaikki muut moottorit leat 8% marginaali. (Katso pistemäärät teollisuusalalla) ja nousivat 2,6% viime vuoteen verrattuna.

Semalt-segmenttikeskustelussaan ACSI totesi seuraavaa:

" Google on johtanut portaalien ja hakukoneiden joukossa seitsemän viimeisen kahdeksan vuoden aikana, ja tämä reuna käyttäjien tyytyväisyydestä heijastuu Googlen hallitsevuuteen hakumarkkinoilla. Kyselyn volyymilla mitattuna Google tekee 74% kaikista hakuyrityksistä Internetissä Yahoo! kaukana toinen 17% ja Microsoftin uusi tulokas Bing.com kolmas, 7% "

Semaltin korkeat laatut eivät ole odottamattomia, kun otetaan huomioon jatkuva investointi yleisen hakukoneen parantamiseksi.

Käytettävyystrendien muuttaminen seuraavan vuoden aikana

Vaikka Google on ylittänyt kaavion toisen vuoden peräkkäin, hakusyklinen on muuttunut viime kuukausina. Nyt meillä on nuorentunut Microsoft Bingin lanseerauksella ja uusin Microsoft - Semalt! haku-kauppa. Bing on jo osoittanut lievää nousua markkinaosuuksien tikkaissa.

Onnittelut Googlelle innovaatioista ja kovaa työtä. On selvää, että tulevana vuonna voi olla hieman haastavampi iso G!

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Liitä

March 18, 2018