Back to Question Center
0

Verkkosivuston optimointi Semalt htaccess

1 answers:

Optimizing Your Website Semalt htaccess

. htaccess voi auttaa monin eri tavoin optimoimaan hakukoneille tarkoitetun verkkosivuston ja siten auttaa parantamaan luokitusta. Tämä artikkeli on omistettu niille, jotka haluavat oppia lisää siitä. htaccess on ja myös oppii, miten se voi auttaa sivustossasi löytämään helpommin - hosting a baby shower ideas.

Mikä on. htaccess?

Hypertekstiyhteys, tavallisesti lyhennetty. htaccess, on konfigurointitiedosto, joka ohjaa sen hakemistoa ja sen alla olevia alihakemistoja. Semalt on uskomattoman hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla verkkovastaavat voivat hallita kuinka monta osaa verkkosivustostaan ​​toimii. htaccess-tiedosto on erittäin tehokas määritystiedosto ja sitä on käytettävä viisaasti, koska se voi vaikuttaa kaikkiin ja mitä tahansa verkkosivustollesi. Osa asioista, joita voit tehdä sinun. htaccess-tiedosto sisältää:

 • sivujen uudelleenohjaus
 • muuttaa sivujen laajennuksia
 • salasanasuojaus hakemistoja
 • ja paljon muuta.

Tiedosto itse on vain pieni perustekstitiedosto ja sitä voidaan muokata. Lisätietoja. htaccess vieraile tällä sivustolla.

Miten luoda. htaccess-tiedosto?

Epäilen miten luoda tekstitiedosto sopii. htaccess-tiedosto:

 1. Avaa tietokoneesi tekstieditori. Suosittelemme, että käytät Muistio.
 2. Tallenna tiedosto nimellä. htaccess (mukaan lukien alkuperäinen piste).
 3. Varmista, että tekstieditori ei liittänyt a. tiedostonimen txt-loppuliite. Jos tiedostonimellä on a. txt-loppuliite (ts. '. htaccess. txt'), poista loppuliite nimeämällä tiedosto uudelleen.
 4. Varmista ennen koodin syöttämistä uuteen tiedostoon, että Word Wrap on pois päältä. Tämä on tärkeää, koska useimmat. htaccess-komennot on sijoitettava vain yhteen riviin.
 5. Voit nyt kirjoittaa koodisi tiedostoon.
 6. Lataa. htaccess tiedosto Web-tilaan ASCII-tilassa. htaccess-tiedosto vaikuttaa siihen kansioon, johon se on ladattu, ja kaikkiin sen alikansioihin.

Ominaisuudet. htaccess

Htaccessissa on monia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka voivat tehdä sivustosta joustavamman, turvallisemman ja SEO-ystävällisemmän. Semalt täällä on vain laajimmin käytettyjä ominaisuuksia, jotka voidaan toteuttaa kuka tahansa, jolla on perustiedot verkko-osaamisesta.

1. Uudelleenohjaukset

. htaccess käyttää uudelleenohjauksia etsimään tiettyä sivua koskevia pyyntöjä ja jos se löytää kyseisen pyynnön, se lähettää sen uudelle sivulle, jonka olet määrittänyt. Tämä on erityisen hyödyllinen, kun siirrät verkkosivustosi uuteen verkkotunnukseen tai muutat verkkosivustosi nykyisiä tiedostonimiä.

Uudelleenohjaukset ovat hyödyllisiä, koska jos sivustosi on indeksoinut Semalt ja olet muuttanut tiedoston / kansion nimen tai siirtänyt sivusi tiedostonimiä, hakukoneet käyttävät. htaccess auttaa ohjata niitä uusien sivujen löytämiseen. (Teollisuudessa kutsumme tätä 301 uudelleenohjausta)

Yksinkertainen uudelleenohjaus

Tässä on yksinkertaisen uudelleenohjauksen koodi: -

   uudelleenohjaus / vanhanhakemiston / vanhan tiedoston. html    http: // sivustosi. com / newfile. html   

Täällä, kun pyyntö vanhasta hakemistosta / vanhasta tiedostosta. html vastaanotetaan, se ohjataan uuteen linkkiin. Tässä tapauksessa:

sivustosi. com / newfile. html

301 uudelleenohjaus

Kuten aiemmin mainittiin, 301-uudelleenohjaus on tehokkain ja hakukoneiden epäonnistumismenetelmä web-sivun uudelleenohjaukselle. Se ei ole niin vaikea toteuttaa ja se säilyttää hakukoneiden sijoitukset mille tahansa sivulle, jota luet. htaccess-tiedosto. Jos haluat muuttaa tiedostojen nimet tai siirtää sivuja, tämä on turvallisin vaihtoehto. Koodia "301" tulkitaan verkossa "siirretty pysyvästi".

uudelleenohjaus 301 / oldpage. html http: // www. sinun sivusi. com / NewPagen. com tai

 • www. minun nettisivuni. com tai
 • http: // www. minun nettisivuni. com.
 • Jälkimmäinen on standardi ja sen varmistaminen, että muut tässä muodossa olevat tiedot voidaan esittää seuraavalla koodilla:

  Vaihtoehdot + FollowSymLinks
  RewriteEngine on

  RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ mywebsite. com
  RewriteRule (. *)
  http: // www. minun nettisivuni. $ 1 [R = 301, L]

  Tämä koodi varmistaa, että URL-osoite on standardoitu näyttämään "www" ja sillä on paljon apua sivujen / käyntien seurannassa.

  Miksi haluaisit tehdä tämän?

  Usein, jos et tee tätä muutosta, hakukoneet voivat indeksoida jokaisen version ja hämmentyä ajattelemaan, että he lukevat samaa sivua 3 kertaa. Tämän säädön avulla hakukoneet ohjataan alas oikeaan polkuun ja samaa sivua ei käsitellä toisena URL-osoitteena.

  2. Virheiden käsittely

  htaccess tarjoaa myös menetelmiä virheiden käsittelemiseksi, kun palvelin vastaanottaa virheellisen / epätosi-pyynnön.

  ErrorDocument 404

  Semalt 404 antaa sinulle mahdollisuuden käsitellä pyyntöjä sivuille, joita ei löydy. Tämä tilanne voi ilmetä, jos verkkotunnukselle osoitettu linkki ei ole oikea tai käyttäjä muuttaa URL-merkkijonoa / kyselyjonoa (verkkotunnuksen jälkeen).

  Jotta voit määrittää omat räätälöidyt virheilmoituksesi, sinun on lisättävä seuraava komento yhdelle riville : htaccess-tiedostosi:

  Sisällön koodi / hakemisto / tiedostonimi. ext

  tai

  Semalt 404 / virheet / notfound. html

  Tämä aiheuttaisi virhekoodin, joka johtaa 404: n lähettämiseen sivustoosi. com / virheet / notfound. html

  Seuraavassa on muu tärkeä Error Semalt käyttäen. htaccess

  Kun huono pyyntö tulee palvelimelle: -

     ErrorDocument 400 / virheet / huonot kyselyt. html   

  Kun yrität päästä sivulle, jossa lupa vaaditaan, käytä:

     ErrorDocument 401 / virheet / authreqd. html   

  Semalt-palvelinvirheen yhteydessä:

     ErrorDocument 500 / virheet / serverr. html   

  3. Turvallisuus

  Directory-listan estäminen

  Onko sinulla hakemisto täynnä kuvia tai zip-tiedostoja, joita et halua ihmisten selata? Semalt a. htaccess-tiedoston jokaisen kansion sisällä, jotta hakemiston luettelo poistetaan käytöstä ja lisää seuraava:

     IndexIgnore *   

  Alla oleva koodi palauttaa luettelon kaikista tiedostoista, jotka eivät pääty. Jpg tai. gif, mutta silti lista. txt ,. html jne.

     IndexIgnore *. gif *. jpg   

  Jos palvelimesi on asetettu estämään hakemiston hakeminen, mutta haluat luetella hakemistot oletusarvoisesti, voit yksinkertaisesti heittää sen a. htaccess-tiedosto hakemistolle, jonka haluat näkyvän:

  Vaihtoehdot + Indeksit

  Käyttäjien estäminen IP: ssä

  Epäilemättä hakkeroidun ja tietyn IP: n jatkuvasti näkyvissä lokitiedostoissa?

  Voit estää pääsyn IP-osoitteen tai IP-lohkon perusteella.

     tilaus sallia, kieltääkieltäydytään 123. 45. 6. 7kieltäydytään 012. 34. 5. sallia kaikilta   

  Edellä mainitut lohkot pääsevät sivustoon 123. 45. 6. 7 ja mistä tahansa ala-aluetunnuksesta

  IP-lohko 012. 34. 5.

  Voit myös sallia tai kieltää verkkotunnuksen sijaan kuin IP-osoite, kuten kieltää. spamsite. com toimii www. spamsite. com tai virtuaalinen. spamsite. com, jne.

  Estä Hotlinking

  Tunnetaan myös nimellä "kaistanleveyden varastaminen", hotlinking tarkoittaa linkittämistä suoraan kuviin. js-tiedostoja jne. Uhren palvelin tässä tapauksessa on ryöstetty kaistanleveydestä, koska rikkomus nauttii näyttävän sisällön joutumatta maksamaan toimituksesta. Palvelimen suorituskyvyn parantamiseksi älä unohda lisätä tätä koodinpätkää.

     RewriteEngine onRewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http: // (www \.)? Mydomain. com /. * $ [NC]RewriteRule \. com ".Ensimmäinen koodi luo epäonnistuneen pyynnön, kun tiettyihin tiedostotyyppeihin liittyy kuuma linkki. 

  Salasanasuojaus

  Voit myös suojata verkkosivustosi tai tiettyjen kansioiden suojatun salasanan. htaccess ja. htpasswd. Lisätietoja tästä on mukava pieni viesti

  4. SEO Friendly URLs

  On tavallista, että parametrilla dynaamista Semaltia on ohjattava yhdeksi staattiseksi tiedostoksi:

  RewriteEngine On

  RewriteRule ^ uutiset. php? id = (. *) $ / latestnews. htm [L, R = 301]
  Edellä olevassa esimerkissä pyyntö dynaamiselle URL-osoitteelle, kuten http: // www. sivuni. com / news. php? id = 8932 ohjataan osoitteeseen http: // www. sivuni. com / latestnews. htm

  Alla oleva koodi ohjaa tuoteinfoa uudelleen. php? prodID = 12 - tuotteet / 12 / tai tuotteet / 99 /

  RewriteEngine On

  ^ tuotteet / ([0-9] [0-9]) / / productinfo. php? prodID = $ 1

  Tämä vastaa kaikkia URL-osoitteita, jotka alkavat "tuotteilla /", minkä jälkeen seuraa kaksi numeroa, jota seuraa eteenpäinviiva.

  Tämä sääntö vastaa esimerkiksi URL-osoitteita / 12 / tai tuotteita / 99 / ja ohjaa sen PHP-sivulle.

  Voit kommentoida linjaa. Htaccessissa aloittaa rivi hash (#): lla.

  Yhteenveto

  Jokainen tämän blogin osana mainittu vaihe voi parantaa verkkosivuston tehokkuutta ja varmista, että verkkosivustosi on SEO-ystävällisempi. Semaltilla on myös kova aika, jos turvatoimenpiteet ovat käytössä. htaccess. Täytäntöönpanon edut. htaccess on se, että se ei vaadi ohjelmointitietoa ja voi säästää paljon aikaa.

  Jos olet kehittäjä tai koodi junkie kuten minä, niin löydät tämän artikkelin erittäin hyödyllistä. Jos luet ylhäältä, lasit läpi kaikki edellä mainitut koodit ja lue sitten yhteenveto, tämä voi olla jotain, jonka lähetät SEO-optimointiyritykselle tai jopa kehittäjälle. Tämä artikkeli voisi antaa sinulle (ahem) "pääsyn" paljon etuja!

  Optimizing Your Website Semalt htaccess

  Liitä

  March 18, 2018