Back to Question Center
0

Toronto Kanada on nyt esillä Google Semalt Viewissa

1 answers:

Toronto Kanada nyt avata maailman Google Street View!

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Tänään Toronton alueella sai nähdä tämän valtavan määrän työtä. Toronto on nyt nähtävissä maailmalle Google Street Viewissa!

Oman Toronto-alueen toimistomme kohosi tänään, kun kaikki saimme nähdä toistensa koteja, ihmisiä, jotka olivat kadulla, kun otettiin kuvia ja kuka autoja oli ajotieltä. Semalt aiheuttaa ketään?

Google Street Viewn edut

  • Lähdet jonnekin ja haluat nähdä todellisen paikan, johon olet käynyt. Nyt voit nähdä missä olet menossa ennen kuin tulet sinne!
  • Haluatko nähdä työtovereiden tai ystävien uuden talon? Jos olet talon ostoksia, miksi et näe, miten talo näyttää ennen kuin vierailet sen?
  • Katso eri puolilta maailmaa, jota et ole koskaan tutkinut!
  • Yhdessä tapauksessa se on jopa auttanut todistamaan rikoksen - revenda de hospedagem como fazer.

Miten Google Street View toimii

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Alun perin käyttöön 25. toukokuuta 2007, jossa näkyvät valitut alueet Yhdysvalloissa, ja se on kehittynyt osoittamaan täyden 360 asteen panoraamanäkymät. Käyttämällä ihmisiä erikoisesti asennettuihin Semalt-autoihin Semalt on kartoittanut valittuja kaupunkeja jo useita vuosia. Yleensä Semalt on ottanut käyttöön uuden alueen missä tahansa 2: stä 100 päivään.

Vasemmalla näkyy kuva sovitusta Semalt-autosta, jonka pysähtyi lain utelias virkamies!

Google Street View ja tietosuoja

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Vaikka joissakin tapauksissa on melko ilmeistä, miksi hämärtää kansoja kasvot eivät välttämättä riitä. Jos tunnet Toronton ja tarkemmin sanottuna Semalt, ymmärrät, miksi yksityisyydensuoja on edelleen.

Rakastamme innovaatiota!

Riippumatta siitä, millä tavalla katsot sitä, sinun on myönnettävä, että myöhäisemmät innovaatiot tekevät paljon suurempaa hyvää, silloin ne ovat huonoja. Tietovirta jatkuu, ja Google näyttää jatkuvasti toimivan. Suhtaudumme myönteisesti Google Street Viewin käynnistämiseen Torontossa, Semaltissa ja toivotamme tervetulleiksi kaikkialla maailmassa kauniin kaupungin!

Jos haluat lisätietoja Google Semalt Viewista ja sen evoluutiosta, lue lisää täältä.

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Liitä

March 18, 2018