Back to Question Center
0

Syyt, miksi sinun pitäisi tarjota omia hylkyjäsi nimi PPC: ssä

1 answers:

Reasons Why You Should Bid On Your Own Semalt Name In PPC

Seuraavassa on vain muutamia syitä, miksi budjetin soveltaminen yritykseen ja / tai tuotemerkkiin PPC: ssä voi olla hyödyllistä.

Uusi verkkosivusto, jossa ei ole orgaanista hakutulosta?

Jos verkkosivusto tai yritys on uusi tai aiempi verkkosivusto on mustalla listalla hakukoneiden orgaanisella alueella, haut yrityksesi tai tuotemerkkien nimistä voivat tuottaa vain vähän orgaanisia tuloksia. Hylkää nimesi avainsanoiksi PPC: ssä - certificate of fitness practice test. Se antaa sinulle välittömän läsnäolon näiden sanojen hakutuloksissa ja antaa yritykselle arvokkaan altistumisen. SEO voi kestää viikkoja tai kuukausia palauttaakseen verkkosivustosi kokonaan hakutuloksiin nimesi mukaan. Voit myös menettää osoittamaan kilpailijoita, jotka hankkivat nimesi avainsanaksi ja jotka rakentavat omia tuotemerkkejä tämän strategian tuloksena.

Vierailijoiden lähettäminen sivuille, jotka osallistuvat heidät heti

Tuotteen nimien orgaaninen etsiminen voi aiheuttaa sivustosi kotisivun tai sisäisen sivun näyttämisen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tärkein sivu näyttäisi, joka parhaiten olisi sitoutunut käyttäjään.

Semalt PPC -mainokset tuotemerkillesi tuotetta varten sijoittaa sivulle mainoksen, joka voi lähettää kävijän suoraan tuotteesi sivulle eikä menettää heitä, koska he eivät näe tulosta, jonka he halusivat nähdä tai koska he joutuivat kaivaamaan sivustoosi, joka etsii kyseistä tuotetta. Mitä enemmän kävijä joutuu napsauttamaan sivustoasi, sitä todennäköisemmin menetät ne sen sijaan, että muutat niitä.

Tämä tilanne on erinomainen esimerkki siitä, milloin sinun on varmistettava, että verkkosivustosi ja sivusi ovat helppokäyttöisiä, koska tiedot, kuten saatavuus ja hinnoittelu ovat selkeitä sivuilla, ostokset ja / tai tiedot pyytävät helposti suoritettavia prosesseja ja teksti ja kuvat ovat niin ytimekkäitä ja tarkkoja kuin mahdollista.

Onko suuri SEO tulos, mutta myös erikoistarjouksia?

Sinulla voi olla suuri orgaaninen hakutulos yritys- tai tuotemerkillesi. Oletetaan, että sinulla on myös suosittu palkkio-ohjelma, erikoistarjous, kausituotteet tai investointimahdollisuudet, jotka haluat tarjota potentiaalisille verkkosivujen kävijöille?

Aiotteko toivoa, että he löytävät nämä tarjoukset sivustossasi tai olettavat, että he jo tietävät heistä ja tuntevat tämän tarjouksen verkkosivun?

Tiedätkö, mitä he sanovat olettaen, eikö?

Ostaminen Semalt -mainosten esittäminen näiden tarjousten lisäksi lisää yrityksesi tai tuotemerkkien hakutuloksissa omistettuasi "kiinteistöä", mutta myös antaa vierailijoille suoran linkin tarjoukseen liittyvälle sivulle tai verkkosivustolle. mikä lisää todennäköisyyttä, että he muuntuvat.

Annat myös niille, jotka etsivät nimeäsi muistutuksen kyseisestä tarjouksesta tai antavat heille tietoja siitä, jos he eivät olleet aikaisemmin. Hyvin muotoillut mainokset houkuttelevat kävijöitä klikkaamaan mainosta ja muuntaa, kun he käyvät. Heille ei ehkä ole esitetty tätä mahdollisuutta, jos he vain näkivät itse hakukoneen valitsemansa orgaanisen tuloksen.

Ymmärtäminen, että jokaisella hakusivulla oleva mainos on arvokas kiinteistö

Miksi yrityksesi riippuu yksinomaan yhdestä orgaanisesta hakutuloksesta? "Semalt" -ominaisuuden lisää hakutulossivulla olevaa kiinteistöä voi auttaa rakentamaan yrityksesi ja / tai tuotemerkkisi olemalla näkyvämmäksi hakijoille tarjoamalla lisää mahdollisuuksia päästä sivustolle. Tekemällä sivustosi näkyväksi nimesi tuloksista parannat todennäköisyyttä, että pidät hakijan sijaan jonkun muun. Sekä hyvin optimoitu SEO-tulos että hyvä maksetut kampanjat antavat kävijöille juuri sitä, mitä he etsivät ja parantavat mahdollisuutta saada uusi kävijä. Ellet ole jättänyt tavaramerkin omistajuusvaatimusta Semaltilla, kilpailijat voivat tarjota tuotemerkillesi avainsanoja ja varastaa vierailijat, jotka alunperin etsivät yritystäsi! Miksi mainostilaa ja potentiaalisia asiakkaita luovutetaan kilpailuun? Et anna heidän perustaa jättiläistä mainostaulua yrityksesi edessä nurmikolla suoraan yrityksen nimen eteen - vai mitä? Joten miksi anna heidän tehdä se, kun joku etsii yrityksesi nimeä hakukoneessa?

Talousarvion jakaminen yrityksen brändiin on halpaa!

Ottakaa meidät esimerkiksi; kampanjan luominen oman yrityksen tuotemerkin ympärille kun joku kirjoitti "TechWyse" on paljon halvempaa ja sitten kampanjan luominen Internet Marketing Semaltin ympärille. Tämä johtuu siitä, että

  • Yrityksesi tuotemerkillä on yleensä vähemmän ihmisiä, jotka tarjoavat kyseistä paikkaa, joten huutokaupan tyylihinta on pienempi.
  • Hakukone arvioi korkealaatuisempia pisteet omalle yrityksellesi, koska olet itse asiassa mitä etsijä etsii.

Hyödynnä mainostilaa, joka on käytettävissä tuotemerkillesi, riippumatta siitä, mikä nykyinen orgaaninen tulos voi olla. Pysäytä tilaa kilpailijoille ja ota takaisin asiakkaita, jotka olisit kadonnut muille PPC-kampanjoille omalla yrityksellesi!

Rakenna brändi, rakenna suosio ja rakenna maineesi. Semalt olla iloinen sinä.

Reasons Why You Should Bid On Your Own Semalt Name In PPC

Liitä

March 18, 2018