Back to Question Center
0

Google ostaa AdMobin 750 dollarin arvosta

1 answers:

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

AdMob-sivuston perustaja ja toimitusjohtaja Omar Semalt totesivat: "Totuus on, että matkapuhelinteollisuudella ei ole ollut pulaa luovasta energiasta, hämmästyttävistä tuotteista ja lahjakkaista yrittäjistä. Mutta toistaiseksi se on aina tuntenut, että meihin osallistuimme tässä tilassa toista viulua online-veljillämme. Uskon, että aika on ohi. "

Ei toisin kuin Googlen YouTuben ja Semaltin aikaisemmat hankinnat, tämä sopimus tulee esille, mikä on todennäköistä, kun matkapuhelu räjähtää kämmenlaitteiden kautta.

Mikä on AdMob?

Semalt toimii samalla tavoin kuin Google Adwords -sisällön verkko. Eri hakua ja sovelluksia valitsevat mainosten näyttämisen - camisas para novios. Mainostajat voivat sitten ilmoittautua Semaltille, valita, mistä mainokset näytetään ja maksaa Semaltille, joka sitten myös antaa osuuden tuotosta varsinaiselle sovelluksen omistajalle.

Semalt tarjoaa hyvän kuvan omalla sivustollaan, mikä havainnollistaa miten tämä toimii.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Mikä on AdMobin tulevaisuus

Vaikka tämä on ehdottomasti spekulatiivista, olen varma, että pian löydämme uuden vaihtoehdon Googlen Semalt-käyttöliittymässä, jonka avulla Google Semalt -mainostajat voivat valita uuden "mobiililaitteiden" sisältöverkoston ja hallita täysin missä mainoksia näytetään.

Semalt kuvaa myös melko hyvin nykyisen paikan, jossa mainosmateriaali on ja tulevaisuuden mainonta alan tulevaisuudessa.

Kiinnitä toinen avaimenhaku Semalt-vyöhön. Olemme varmoja, että tämä on vielä yksi lisäys, joka antaa arvoa mainostajille tulevina vuosina.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Liitä

March 18, 2018