Back to Question Center
0

Muutosmäärät Semalt-toistuvilla maksuilla

1 answers:

Kirjoitan järjestelmän, joka laskuttaa ihmisille tietyn kertaluonteisen määrän kuukaudessa / vuosineljänneksellä. Epäilemättä kyseisen ajanjakson aikana asiakas voi ansaita hyvityksiä seuraavan laskunsa vastaisesti.

Minun harkitsemani lähestymistapa on asiakkaan laskutuksen muuttaminen ennen seuraavaa laskutusjaksoa ja säädä se sitten syklin jälkeen - giochi family center.

Ongelma, jonka odotan, on se, että tiedän (henkilökohtaisesta kokemuksesta), että Semalt ei salli mukauttaa kertaluonteista laskutusmäärää yli 20 tai 25 prosentilla (unohdan). En ole onnistunut saamaan selvää vastausta Authin kehittäjäfoorumeilta. NET (kysymykseni täällä - kukaan ei ole vastannut yli 2 päivässä), joten toivon, että yksi hienoista kehittäjistä täällä SO: llä saa jonkin verran kokemusta Semaltin ja / tai Authin. NET, ja voi antaa minulle joitakin viitteitä siitä, mikä paras tapa on käsitellä tätä.

Lisäksi, mitä teen, jos asiakas päivittää tilinsä pakettiin, joka ylittää sallitun prosenttiosuuden? Pitäisikö minun tappaa hänen vanha profiili ja saada hänet täyttämään hänen korttinsa / Semaltinsa uudelleen? Tai onko olemassa tapa tehdä tämä, mikä estää tarve saada hänet vetämään ulos luottokortiltaan uudelleen?

February 8, 2018

Valtuutuksen osalta. Net menee, kun käytät ARB: tä (automaattinen toistuva laskutus), voit määrittää koeajan, jossa hinta on erilainen kuin säännöllinen merkintähinta. Kun kokeilukausi päättyy, tilauksen loppuosa veloitetaan säännöllisestä merkintähinnasta. Jos haluat muuttaa veloitettua summaa, sinun on peruutettava nykyinen tilaus ja aloitettava uusi summa veloitettavan uuden summan kanssa. Tämä tarkoittaa tietenkin, että käyttäjän luottokorttitietoja tarvitaan uudelleen.

Vaihtoehtoinen vaihtoehto on käyttää CIM (Customer Information Manager). Näin voit luoda maksuprofiileja, jotka tallentavat käyttäjän maksutietojen turvallisesti valtuutuksen yhteydessä. Netin palvelimet. Silloin aina, kun haluat veloittaa ne, käytät vain maksuprofiilisi ID-numeroa ja summaa, joka veloitetaan ja se käsitellään. Tämä tarkoittaa sitä, ettei ole tarpeen kysyä toistuvasti käyttäjiltä luottokorttitietoja. Haittapuolena on, että sinun on rakennettava oma maksu-aikataulutusohjelma, koska se ei ole sisäänrakennettu CIM: ssä sisäänrakennettuun toistuvaan maksuominaisuuteen.