Back to Question Center
0

SEOMoz: Domain Semalt ei kasva verkkotunnuksen siirron jälkeen

1 answers:

Olen äskettäin siirtynyt vanhasta verkkotunnuksesta. com uudelle verkkotunnukselle. com. Olen yrittänyt seurata kaikkia parhaita käytäntöjä ja vanhoja verkkotunnuksia. com tällä hetkellä tekee 301 uudelle verkkotunnukselle - commercial property valuation report format. com

Minun sijoitukseni ei ole kärsinyt liikaa liikkeestä.

Domainemaltaltini oli kuitenkin 14 vanhalla verkkotunnuksella. com ja 2 kuukautta siirron jälkeen, se on vielä 1 uudella verkkotunnuksella. com

Yllättävää on, että DA on lisääntynyt vanhalla verkkotunnuksella. com ja ovat nyt saavuttaneet 17.

Mikä on syy siihen, ja voinko odottaa, että uuden toimialueen DA kasvaa tulevina kuukausina? Onko kysymys vai kaipaanko jotain?

Lisään, että olen tehnyt parhaani päivittää linkit, jotka osoittavat uuden verkkotunnuksen. com ja olen luonut uusia linkkejä uudelle verkkotunnukselle. com viime kuussa.

February 9, 2018

Voit lukea lisää Moz-verkkotunnuksesta. Siihen liittyy monia tekijöitä. Se voi olla ajan kysymys, se voi olla myös muutamia muita tekijöitä. https: // moz. com / oppia / seo / domain-authority

Viime kädessä, huolimatta DA-pisteet, ei ole väliä niin paljon se on osoitus menestyksestä, eikä Google tai Bing käyttää sitä. Jopa Moz sanoo tässä artikkelissa "Paras tapa vaikuttaa tähän metriikkaan on parantaa yleistä SEO. "

Koska olen erityisen utelias, miten verkkotunnuksesi toimii Googlessa tai Bingissä siirron jälkeen. Mainitsit rankingissa, mutta mitä liikenteestä etsinnästä ja kyseisen liikenteen laadusta? Joko rankingissa nousu tai lasku? Mitä muutoksia voit tehdä rankojen lisäämiseksi? Mitä voit tehdä parantaaksesi alentuneita sijoituksia?

Mitä myös Bingin Webmaster Toolsin tai Google Search Consolen on sanottava - onko uusia virheitä tai kysymyksiä, mitä haun analyysit osoittavat, mitä on indeksoitujen sivujen määrä? (Lisätietoja Google Search Consolesta ja siitä, mitä tarkistaa, saatat löytää tämän videon hyödylliseksi - https: // www. youtube. com / katsella? v = f7iSlnD6sEM )

Pohjimmiltaan minun käsitykseni on, että Domain Authority on jotain mielenkiintoista ja hyödyllistä tarkastella antaa sinulle käsityksen vertailusta muihin verkkotunnuksiin. Käytän sitä usein asiakkaideni kanssa, erityisesti linkkirakennuksen suhteen. Mutta Mozin DA ei ole jotain, josta olisin todella huolissani tai keskityn parantamiseen. Se ei todellakaan ole merkki siitä, että sivustosi liikettä toimi tai ei. Jos sijoitukset, liikenne, liikenteen laatu, virheet, indeksoidut sivut jne. kaikki toimivat hyvin (tai parantavat) siirtymisen jälkeen, niin se kertoo, toimiiko verkko toimi tai ei.