Back to Question Center
0

Nginx Reverse Proxy for Tumblr Mukautettu verkkotunnuksen reitti Sivujen kaappausreitti Semalt tumblr-reitti

1 answers:

Yritän nyt luoda käänteisen välityspalvelimen, joka ohjaa verkkotunnuksen tumblr-blogiin. Olen asettanut Semaltin tällä Gistillä. Oma nginx-kokoonpano näyttää niin:

     ylävirran tumblr {palvelin 66. 6 - usos de servidores dedicados. 44. 4;
}palvelin {kuuntele 80;palvelimen_nimi oma verkkotunnus. com;access_log / var / log / nginx / oma verkkotunnus. pääsy. log;proxy_set_header X-Real-IP $ remote_addr;proxy_set_header X-Forwarded-Saat $ proxy_add_x_forwarded_for;proxy_set_header Host $ http_host;proxy_set_header REMOTE-HOST $ remote_addr;proxy_redirect off;proxy_max_temp_file_size 0;sijainti / {proxy_pass http: // tumblr;tauko;}
}palvelin {kuuntele 80;palvelimen_nimi www. omaverkkotunnus. com;kirjoittaa uudelleen ^ / (. *) http: // mydomain. com / $ 1 pysyvä;
}    

Valitettavasti tämä ei toimi. Kun yritän muodostaa yhteyden blogiin domainini kautta. com , saan "ei ole mitään täällä" sivua Tumblr. Miten voin tehdä oikein kääntäjän välityksellä työskentelyn Tumblrilla?

Asiat, joita olen yrittänyt :

  • En voi lisätä mydomainia .
  • Upstream-palvelimen vaihtaminen myblogiin
February 10, 2018

Suuri kysymys! Tämä voidaan todella tehdä, mutta se on suhteellisen hankala.

Tumblr on tehnyt hyvin selväksi, että he eivät halua sinun tekevän sitä. He ovat hiljaa rikkoneet CloudFlare-integraatiota hetken kuluttua, kun kaikki, jotka tekivät tämän käänteisen välityspalvelimen tavaraa CloudFlaren kanssa, ovat päässeet pääsemään omasta verkkotunnuksestaan ​​ilman varoitusta. (Muista, että monet käyttävät CloudFlarea ensinnäkin, koska Tumblr julkaisi usein tyhjiä sivuja tai kieltäytyi yhteyksistä, joten CloudFlare-integraatio oli todella hyödyllinen luotettavuuden ja käyttäjien tyytyväisyyden kannalta. )

Koska olen varhainen Custom Domain hyväksyjä itse, ennen niiden 66. 6. 44. 4 allokointi ja käyttöönotto, Minulla on ollut tämä käynnistys aikaisemmin tänä kesänä 2013, jolloin he ovat poistaneet mukautetun verkkotunnuksen käytöstä (edelleen suoraan omiin palvelimiinsa kuten omien ohjeiden mukaan), hyvin lyhyellä ja puutteellisella ilmoituksella. En ole vieläkään palauttanut Google-indeksiäni. Olen päättänyt, etten minua enää petettäisi.

Mukautettu verkkotunnuksen reitti

Jos haluat silti tehdä tämän, sinun on suoritettava oma DNS-palvelin DNS split-horizon -tilassa, jotta saat erilaiset DNS-vastaukset tumblr. com ja ei tumblr. verkkoja. Halkaistu horisontti 66. 6. 32. 0/20 toimii toistaiseksi, mutta tietenkään ei ole mitään takeita siitä, että se jatkaa työskentelyään (kuitenkin tämä osa on todennäköisesti vähiten todennäköinen).

Edelleen, luultavasti tehdä niin kuin olet jo tekemässä.

Tein tämän ja se toimii, vaikka se tuntuu jonkin verran herkältä, mutta ei ole parempaa tapaa tehdä se.

Huomaa, että jos yrität vain julkaista useita A tietuetta kerralla tai yritä julkaista 66. 6. 44. 4 vain tilapäisesti saadakseen mukautetun verkkotunnuksen hyväksytylle käyttöliittymälle, niin se päättyy rikki, kuten kuvataan päivässä tai kahtena, koska tumblr pitää kirjaa uudelleen ja poistaa automaattisesti käytöstä verkkotunnuksen ominaisuus, jos se ei näe tavaroita, joita se haluaa nähdä.

Jos teet välimuistiinpanoja, on myös muita asioita, jotka on otettava huomioon (mikä todennäköisesti olisi myös erillinen kysymys).

Sivujen kaappausreitti

Siirry hi-jacking-tilaan siirtymällä yksinkertaisesti:

  proxy_set_header Host $ http_host; 

jotain:

  proxy_set_header Isäntädomeeni. Tumblr. com;
proxy_redirect oletus; 

Älä ota käyttöön mukautettua verkkotunnuksen nimeä .

Näin voit luoda peilikuvan tumblrista.

En suosittele tätä, koska se on aivan turha, kuten tykkää, favs ja reblog backlinks sinulla olisi tumblr. com viittaa teidän tumblr. com-nimi (ellet löydä keinoa hakata hakukoneita), joten et todennäköisesti saisi peukalosi hakupaikkoja, ellei tee muita temppuja tai halua ottaa mahdollisuuksia. Se myös hämmentää kävijöitäsi ja itsellesi myös.

tumblr-reitin välttäminen

tumblr: een on monia vaihtoehtoja. Parhaillaan tutkitaan siirtymistä johonkin Python- tai Ruby-pohjaisista staattisista blogin generaattoreista, kuten Jekyllistä, jotka toimivat mallien perusteella ja muodostavat staattisen HTML: n. Voit silti sallia disqus-kommentteja, ja jotkut väittävät, että niillä on tietty tumblr-integraatio siirtymään pois tumblrista.

Täysin toinen kysymys. Mutta jos aiot siirtyä tällä tavalla, on hyödyllistä käyttää edelleen split horizon -domin ja tumblr-muokattua verkkotunnusta niin, että kaikki käänteiset linkit näkyvät edelleen sivustossasi. On todennäköisesti mahdollista tuoda viestisi myös tumblr-muotoon, viedä ne automaattisesti ulos saadakseen niille osoitetut URL-osoitteet ja kartoittamaan sivustosi osoitetut URL-osoitteet alkuperäisen Python- tai Ruby-blogisi tosiasiallisiin merkintöihin saadakseen käänteisiä tumblrilta ilman vaatimus joutua käyttämään tumblr itseään.