Back to Question Center
0

Digitaalinen markkinointi vinkkejä epäjohdonmukaisuudesta lisäämään tuloja hotellissasi

1 answers:

Hotelli- ja ravintola-ala houkuttelee asiakkaita eri maulla ja mieltymyksillä.Monet alan markkinoijat kohtaavat vaikeita päätöksiä, jotka yrittävät analysoida uusimpia buzz- tai trendisanoja, kuten "sisältömarkkinointi" tai "suuret tiedot".Se aiheuttaa hotellihuoneille mahdollisuuden harjoittaa kehittyneitä strategioita ja ajatella markkinointibudjetteja samalla, kun he käyttävät edelleen automatisoitua vastaajaapuhelinsoitot - como se escribe reembolso o reembolso del. Se on väärä, ja hotellipalvelujen pitäisi palata perusasiat keskittymällä siihen, mikä on merkittäviä vierailijoita.

Siirry alas digitaalisen markkinoinnin olennaiseen, edellyttäenAndrew Dyhan, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt .

Paranna vieraanvaraajakokemusta.

Hotellihuoneen myynnin tärkein näkökohta on vierasvaraamiskokemus.Tilastollisen Brainin mukaan 58% hotellivarauksesta tapahtuu verkossa. Se on ylivoimainen numero. Hotellin kotisivun kotisivu on tärkeäonline-varaus. Yllättäen monet hotellit verkkosivujen kotisivut ovat vaikeita navigoida ja aiheuttaa vieraita työskentelemään kovastivaraa huone. Ihmisten ei pitäisi klikata "mukavuuksia" tai "majoitusta" ja odottaa tuntikausia, ennen kuin sivu voi ladata. Lisäksi,tehokas hotellin kotisivulla pitäisi olla osioita, joissa kävijä voi selata ja löytää tärkeitä tietoja ennen palvelujen varaamista. Asiakkaathaluaisi nähdä huoneet, arviot, suosittelut ja varausruudun. Tehokkaan SEO-strategian käyttöönotto voi auttaa parantamaan tätä kokemusta.

Opi SEO-totuuteen vieraanvaraisuudesta.

Hotellit ovat ensimmäisten SEO-toiminnan harjoittajien joukossa vuodesta 2004. Sitten,hotellisivusto voisi vain sijoittaa avainsanoja ei-näkyvissä oleviin tunnisteisiin etusivulla ja hakukoneet, kuten Google, indeksoivat avainsanat muutamiakuukausia myöhemmin. Kaikki on kuitenkin kehittynyt, ja Google-algoritmien indeksit heijastavat sivustoa muutamassa päivässä. Lisäksi Google käyttääRankBrain, keinotekoinen älykkyys, joka luodaan uskomattoman ennakoivan tarkkuuden avulla. Se merkitsee sitä, että yrityksillä on vähemmän hallintaahaku rankingissa. SEO on paljon vähemmän työtä, ja hotellipalvelut voivat nyt siirtää SEO budjetin muihin digitaaliseen markkinointiin, kuten sosiaaliseen mediaan.

Tavoite sosiaalisen median ja vieraanvaraisuuden välisestä yhteydestä.

Tältä osin suurin osa hotellihuoneista on jäänyt kiinni nopean nopeuden vuoksimikä sosiaalinen media kuten Snapchat ja Facebook kasvavat edelleen. Hotellijoille on viisasta ymmärtää paras digitaalinen digitaalinen mediamarkkinointi. Ehkä sen pitäisi myös edistää SEO-kokemusten lisäämistä. Asiantuntijat paljastavat myös, että hotellien on investoitava videoiden luomiseensillä 67% vieraista katsella matkailuun liittyviä esityksiä ennen huoneen varaamista. Videot tarjoavat myös matkailijoille entistä aitoja tunnetta.

Syö Instagram ja Facebook.

On mahdotonta olla jokaisessa sosiaalisen median foorumissa, mutta hotellipalvelutpitäisi olla näiden kahden. Uudet asiakkaat luottavat näihin alustoihin selvittääkseen, onko yksittäinen hotelli edelleen aktiivinen palveluntarjoajana.

Lisää seuraajien määrää.

Useimmat hostellit eivät tiedä seuraajiensa lukumäärää. Ottaa muutama sata fanejaa ei voiedistää digitaalista markkinointia vieraanvaraisuuden alalla.

Sijoita sosiaalisen median resursseja.

Sosiaalinen media on alusta, joka vaatii hotellityöntekijöitä sijoittamaan palkkaamalla asiantuntijoita.Heidän pitäisi tuntea tyyli, brändäys ja huumori valokuvauksen ja suunnittelun taitojen lisäksi.

November 27, 2017