Back to Question Center
0

Ei vain Google - Semalt Expert keskustelee miksi optimoida muille hakukoneille

1 answers:

Verkkokauppaa tehdessään SEO on selkäranka saada asiakkaita maailmanlaajuisesti sekä kasvattaa kävijöiden muuttamista asiakkaille. Useimmissa viesteissä puhumme kuitenkin Googlesta yksin puhuttaessa hakukoneoptimoinnista. Monet ihmiset pitäisi oppia, että SEO on käsite, ei menettely, ja se voi koskea monia hakukoneita. Yrityksemme kokemus vahvistaa, että Googlen yksin hakukoneeksi optimoimiseksi on kauhea virhe. Monista verkkosivujen hallintapaneeleista hakukoneet ovat vain tapa saada asiakkaita verkossa, ei vain - television for sale in hyderabad. Google on yksi näistä hakukoneista, joilla on suurimmat seuraukset.

Internet-markkinoijana ensisijaisena huolenaiheesi on hakea asiakkaita maailmanlaajuisesti käyttämällä Internetiä keinona. SEO on digitaalinen markkinointitekniikka, jonka tärkein läpimurto on lukuisat avainsanat ja metricsit, joita heillä on. Tämä ilmiö tarkoittaa sitä, että Google ei ole ainoa tapa soveltaa näitä käsitteitä. Analyysistä Google yksinkertaisesti ylittää sen, koska se on suurin hakukone ja sillä on laaja kattavuus käyttötarkoituksesta.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager Semalt Digitaaliset palvelut, selittää, miksi digitaalisten markkinoijien pitäisi ajatella muutakin kuin hakukoneet.

Onko olemassa muita paikkoja

Google ei ole ainoa paikka, johon voit listata kohteita. Suuret yritykset, kuten Alibaba, ovat oppineet tätä konseptia ja hyödyntäneet sitä. He ovat menestyksekkäästi perustaneet ja tehneet erinomaisen viranomaisensa omissa markkinarakoissaan..Heillä on vahva online-läsnäolo. Tästä huolimatta niiden verkkosivustoilla on suora liikenne, joka ei ole peräisin hakukoneista. Tämä tarkoittaa, että Googlen käyttäminen yksin voi rajoittaa SEO-ponnisteluja. Esimerkiksi henkilö voi siirtyä Alibabaan suoraan etsimään yksittäistä kohdetta ja välittämään Googlen. Tämän konseptin hyödyntämiseksi voit käyttää:

Amazon ja eBay.

Monet ostajat voivat mieluummin etsiä kohteita eBay-palvelussa. Tämä liikenne ei heijasta hakukoneita. Hyvä online-markkinoija laatii kohteet näissä markkinarakoissa aivan yhtä paljon kuin Googlessa. Native SEO -tekniikat toimivat näillä verkkosivuilla. Esimerkiksi tuotteen nimi, kuva ja kuvaus voivat sisältää avainsanoja. Amazonilla on kumppaniohjelma, joka voi antaa ylimääräisen myyntihenkilöstön palkkion ansaitsemisen myymistään tuotteista.

Muut hakukoneet

Kun teet SEO, on olemassa muita markkinarakoja, joita voit päästä muille markkinoille. Esimerkiksi monet bloggaajat ovat löytäneet Bingin ja Yahoon käytön noutottaakseen online-asiakkaita. Kaikki eivät viittaa Googlesta hakukyselyihin. Useimpien blogien hallintapaneelista muut hakukoneiden liikenteet voivat tuoda joitain arvokkaimpia asiakkaita.

Päätelmä

SEO-sisältö viittaa pääsääntöisesti Googlelle. Monet ihmiset saattavat ihmetellä, onko Google-sivustojen optimointi yksinään tarpeellista. Google ei yksin ole ainoa hakukone, jolla on mahdollisuus hyötyä sivustostasi. Useimmissa tapauksissa Google on suurin hakukone. Digitaalisen markkinoijan näkökulma on kuitenkin yleensä laajempi kuin Googlen yksin. Yksi ajattelee kuin hakukoneet, kun teet verkkomarkkinointia. Tämä tarkoittaa sitä, että SEO on käsite, joka voi leikata monia internet-alustoja.

November 27, 2017