Back to Question Center
0

Guide From Semalt: Yhdeksän vaihetta verkkosivujen sisällön suunnitteluun

1 answers:

Sivuston omistajien on vaikea suunnitella ja kehittää sisältöä käyttäjilleen,yhteistyössä muiden kanssa. On kuitenkin aina mahdollista hallita tehokkaasti verkkosivuston sisältöä

Max Bell, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,ohjeet yhdeksän vaiheen avulla oppaan oikean sisällön hankkimiseksi ja julkaisemiseksi

1. Arvioi nykyinen kopio

Ennen kaikkea nykyisen kopion arviointi on varovainen, koska se tunnistaavirheitä tai asioita, jotka on päivitettävä. Sisällön luokittelu ja näiden ryhmien erityisten tavoitteiden määrittäminen helpottavatvarmista, että sivusto tarjoaa vain arvokasta materiaalia - vanis barum.

2. Tunnista kohdeyleisö

Yrityksen olisi tiedettävä, kenen kanssa se puhuu ennen sisällön luomista. Ymmärtäminentai kohdeyleisön tunnistaminen auttaa selkeyttämään suunnittelua. Se mittaa tietoja, joita aiotaan sisällyttääon tarpeellinen tai tarpeeksi selkeä. Se myös tunnistaa ensisijaiset, toissijaiset ja kolmannen osapuolen yleisöt varmistaakseen, että sivusto toimii kaikillesen kävijöitä.

3. Käytä sivustokarttoja

Sivustokartat toimivat piirustuksina. Ilman sitä sivustolla ei välttämättä ole kaikkia tavoitteitatai antaa sisältöä kyseiselle sivulle. On olemassa monia erilaisia ​​ohjelmia ja ohjelmistopaketteja, jotka auttavat suunnittelemaan ja järjestämään tietoja averkkosivusto. Tällaisia ​​esimerkkejä ovat esimerkiksi Microsoft Word -organisaatiokaavio ja vapaat monialaiset XMind-työkalut. Aloita irtotavaranasisältö, jos haluat nähdä, voivatko yhdellä sivulla olla kaikki tai tarvitset alasivuja. Kun kaikki tämä tehdään, on mahdollista asettaa priorisointi jajärjestää kohteita verkkosivustolla.

4. Yhteistyö muiden kanssa

Muiden ihmisten ottaminen mukaan sisältämien takuiden tarkistamiseen ja muokkaamiseenei ole kieliopillisia virheitä ja järkeä muille. Yhteistyö mahdollistaa muiden osapuolten osallistumisen..Yhden tiedoston koko sisältö rajoittaanäiden vuorovaikutusten ja sisällön kehittäjien on vältettävä sitä. Google-dokumentit ja JumpChart ovat verkkosivuston sisältöyhteistyötätyökaluja, joiden avulla useat käyttäjät voivat antaa palautetta.

5. Tarinoita tarinoita

Jotkut tuntevat, että heidän verkkosivuillaan on mahdollisuus puhua yrityksestätarina. Päinvastoin, sen pitäisi kertoa muille ihmisille, jotka ovat voineet hyötyä tuotteista tai palveluistatarjotaan sivustolla. Kaikki asia on todiste ja sanottu ymmärrettävällä tavalla. Tuotteen tai palvelun on täytettävä tarve,helppolukuisia pisteitä käyttäjälle kertyvien hyötyjen suhteen.

6. Kirjoita ihmisille ja hakukoneille

Yrityksen ei pitäisi lisätä useita avainsanoja sisältöön, niin että se menettääsen merkitys tai se tulee lukukelvottomaksi. Näiden termien sisällyttäminen tekstiin luonnollisesti takaa sen, että lukijat näkevät sisällön. Myös,semanttisten avainsanojen korvaaminen keskeisten avainsanojen korvaamiseksi ei muuta materiaalin alkuperäistä merkitystä.

7. Tee Action Oriented Copy

Sisällön lopussa pitäisi olla teksti, joka kertoo kävijöille, mitä vaiheessaheidän pitäisi seuraavaksi. Sähköpostiosoitteen tai yhteystietosivun avulla kuluttajat voivat helposti toimia, kun yritys on edelleen yläosassaheidän mielestään.

8. Visual Appeal

Sisältää tukevat kuvat, kaaviot ja kuvat varmistavat kopionnäyttää yhtä hyvältä kuin se on hyödyllistä. Tekstin katkaiseminen suuremmilla vedon lainausmerkinnöillä tai suosituksilla tai luetteloluettelojen käytöllä on hyödyllinen käyttäjillejotka haluavat tarkastella tekstejä. Kopion kirjasintyypillä on merkittävä rooli kopion luettavuuden varmistamisessa.

9. Määräajat

Konkreettisten määräaikojen asettaminen yksilöille ja joukkueille varmistaa hankkeiden toteuttamisenpysyvät radalla. Yksi tapa tehdä tämä on ryhmitellä sisällön luominen osuuksiin ja työskennellä yhteen kerrallaan. Tietoja osastatulisi olla ensimmäisten joukossa, koska se asettaa sävyn ja tunnistaa, mitä keskittyä hankkeen edetessä. Määräajat auttavat luomaanmilloin toimittaa tarkastelun kohteena olevat työt ja milloin koko sisältö on koottu sivustoon.

Johtopäätös

Verkkosivujen suunnittelu edellyttää aikaa strategian suunnittelussa ja toteuttamisessa. Kauttatällä tavoin on helpompi esittää laadukasta ja virheetöntä sisältöä sivustossa.

November 27, 2017