Back to Question Center
0

Hottest SEO trendit vuonna 2017: Insight From Semalt

1 answers:

Vuonna 2017 on syntynyt uusia hakukoneoptimoinnin suuntauksia. Tämä muutos seuraaGoogle ilmoitti uusista algoritmien kriteereistä. Periaate painottaa SEO-näkökohtia, kuten sisällön laatua jamerkityksellisyyttä sekä liikkuvia ystävällisiä aloitteita - replica luxury watches usa. Samaan aikaan vanhoja taktiikoita, kuten avainsanan täyttöä, on pidetty mustahattuinatyökaluja, jotka aiheuttavat seuraamuksia.

Nik Chaykovskiy, asiantuntija Semalt Digitaaliset palvelut antavat joitain SEO-ideoita, joiden avulla sivustosi voi sijoittaa nopeasti tänä vuonna.

1. Odottaa jatkuvaa korostamista Mobile

Google tarjoaa liikkuvia ystävällisiä sivustoja. Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana,matkapuhelimet ovat hitaasti korvannut työpöytää internetissä. Vuodesta 2015 Google ilmoitti, että matkapuhelimet ovat ystävällisiä verkkosivustojaolisi Googlen kriteerejä sijoittaa verkkosivustoja. Lisäksi verkkosivustoilla, joilla ei ole käyttöliittymän liikkuvuutta, saavat arangaistus alhaisesta tasosta. Google on myös tehnyt selväksi, että se jakaa nopeasti mobiili- ja työpöytäympäristöjen indeksoinnin. vartenTästä syystä henkilön rakentamisen verkkosivustojen pitäisi tehdä niistä mobiili ystävällinen, optimoida mobiilihakuja ja lisätä reagointiasivu. Mobiiliindeksi tekee tällaiset verkkosivustot korkealla.

2. Odottaa lisää sivustoja nopeutettujen mobiilisivujen (AMP) käyttöönottoon

Vuodesta 2015 lähtien AMP: n on ollut trendi verkkosivujen optimoinnissamobiiliselaimille. Matkaviestinnän ystävällisen aloitteesta johtuen AMP on yksi tapa varmistaa, että verkkosivusto on UEO..AMP: t latautuvat jopa viisi kertaa nopeammin ja samanaikaisesti säästävät tietojen käyttöä jopa kahdeksan kertaa tavallisella verkkosivustolla.

3. Käyttäjien kokemusten optimoinnin merkitys kasvaa

Googlen neuvoja online-markkinoijille ja verkkosivujen rakentajille korostavat enemmänrakentamaan laadukkaita verkkosivustoja. Google luottaa sellaisiin tekijöihin kuin yksinkertaisuus, helppokäyttöisyys, navigointi ja saatavuus. Sivuston pitäisi antaakäyttäjälle hyvä selailukokemus, jotta se sijoittaisi ensin hakukoneille.

4. Äänihaku on nousussa

Äänihaku on yksi hakutapoja.Ohjelmistot, kuten Siri, Cortana ja Google Now käyttävät äänikomentoja hakukyselyjen sijoittamiseen hakukoneeseen. Web-kehittäjien tulisi yrittääosaksi tätä uutta aluetta, erityisesti Internetin, kuten älykkäiden televisioiden, kanssa.

5. Sisältö on nyt haku Intent-Focused

SEO on kohdistanut avainsanatutkimuksia. Google on kuitenkin nyt hakukeskeinen.Google sijoittaa sisältöä, jolla on suuri kiinnostus yleisöön. Parametrit, kuten poistumisprosentti, sitoutumisaika ja vierailutovat joitain niistä tekijöistä, jotka sijoitetaan korkeammalle Googlen hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

Päätelmä

Digitaalisen markkinoijan tulisi olla varuillaan ja valmis pysymään ajan tasallamuutokset. Tänä vuonna useimmat hakukoneet ovat tehneet useita muutoksia. AMP: n muutoksista mobiili-ensimmäinen SEO. Nämä muutoksetovat tehneet useita suuntauksia perinteisen hakukoneen käytännön muuttamiseksi. Edellä mainittujen vinkkien jälkeen voi olla valmismuutokset, jotka saavat hyvän sijoituksen hakukoneissa.

November 27, 2017