Back to Question Center
0

Insight From Semalt: Blogging on pakko Digital Marketing

1 answers:
Asiakirjan

Digitaalisessa markkinoinnissa bloggaaminen on edelleen sisältömarkkinoinnin selkäranka. Luonnonmukaisen liikenteen käsittelyssä blogi on ammattimainen foorumi, jossa lukijat ovat vuorovaikutuksessa sisällön kanssa. Se on alue, jolla voit todistaa asiantuntemuksesi markkinointistrategian ja sisällön eri osa-alueista. Johtojen ja tulosten saaminen on monimutkainen prosessi, ja yksinkertainen blogi voi olla ainoa asia, jota sinun täytyy tavoittaa kohde.

Julia Vashneva Semaltin Senior Customer Success Manager kertoo syyn, miksi blogi on edelleen hyödyllinen työkalu digitaalisessa markkinoinnissa.

  1. Blogit antavat käyttäjille sisältöä - home small business security camera.

Useimmat bloggaajien materiaalia lukevat henkilöt etsivät tietoa. Blogi on täydellinen paikka löytää vastauksia ja neuvoja melkein mitä tahansa. Blogisi voi olla erinomainen paikka, jotta ihmiset pääsevät sisältöösi ja tekevät asiantuntevia päätöksiä, varsinkin jos sinulla on toimintojonoja jonnekin Web-sivuillasi.

  1. Blogi voi lisätä tuloksia.

SEO pyrkii pääasiassa lisäämään liikennettä. Mitä enemmän saat liikennettä, sitä suurempi on mahdollisuus saada ostaja ihmisiltä klikkaamalla linkkejä verkkosisällesi. Päinvastoin voi kuitenkin tapahtua myös. Sinulla voi olla yhä enemmän kävijöitä, kun niiden määrä vähenee. Blogi voi olla hyödyllinen parametri tämän tasapainon löytämiseksi..Blogi osoittautuu uskottavaksi, ja kun kävijät rakentavat luottamuksesi, he lopulta tekevät ostoksen.

  1. Blogit auttavat hakukoneoptimoinnissa.

Yksi yleisimmistä hakukoneista, kuten Google, käyttää uuden sisällön päivämäärää. Tuore sisältö parantaa asemaa, jossa Google-hakukoneen tulospalkkio (SERP) -algoritmi sijoittaa tietyn hakukyselyn verkkosivustoja. Kaikkien verkkosisällön osalta on tärkeää kirjoittaa vähintään kolme uutta viestiä joka viikko. Tämä pyrkii auttamaan Google-indeksoijat ja robotteja löytämään Googlelta uusia aihepiirejä, jotka ovat korkeammat kuin verkkosivustot, jotka eivät jatkuvasti päivitä sisältöä.

  1. Voit saada yleisön sitoutumisen.

Tammikuusta 2017 lähtien yksi Googlen hyödyllisimmistä kriteereistä, joilla sivustot sijoitetaan, on se, kuinka paljon joku on sitoutunut verkkosisällöön ennen lähtöä. Tämä käsite erottaa todellisia henkilöitä mustasta hatusta SEO-botteista. Muussa yhteydessä, jos kävijä tulee luomasi verkkosivulle, sitä suurempi on todennäköisyys napsauttaa jotain. Voit lisätä tuloksia lisäämällä käyttäjien sitoutumista verkkosivustollamme.

  1. Blogit ovat halpoja.

Blogging on yksi helpoimmista tehtävistä näinä päivinä, koska lukuisat SEO automatisointityökalut käytettävissä. Monet DIY-sivustot tarjoavat vedä ja pudota menetelmiä verkkosivustojen pystyttämiseen. Nämä laitteet ovat parantuneet ja parantuneet ajan myötä, ja jotkin niistä ovat tehokkaita. Suurin osa näistä työkaluista on ilmaisia, mutta jotkut edellyttävät, että maksat kohtuulliset ylläpitomaksut. Lisäksi voit aina vuokrata freelance-asiantuntijan rakentaa sinulle yhden sinulle hinnalla. Blogin ylläpito on myös suhteellisen halpaa.

johtopäätös

Blogging ei ole vanha strategia digitaalisen markkinoinnin kannalta. Huolimatta uusien automatisoitujen SEO-tekniikoiden syntymisestä, blogi on edelleen tyypillinen tapa kerätä sähköposteja ja johtaa. Voit silti hyötyä näistä tosiasioista ja ajaa monia tuloksia blogisi kanssa.

November 27, 2017