Back to Question Center
0

Kuinka lisätä SEO suorituskykyä Sisäiset linkit - Vinkkejä semaltista

1 answers:

Tuhannet verkkosivustot ovat olemassa, ja paljon enemmän luodaan päivittäin. kilpailusillä online läsnäolo on jäykkä. Jotta voit saavuttaa kilpailijoidesi kärjessä, sinun on optimoida sivustosi sivuston kautta. Yksitärkeimmät elementit paikan päällä SEO ovat sisäisiä linkkejä. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan kiinnitä huomiota siihen. Sisäiset linkit vaikuttavat hakuunmoottorit löytävät ja katselevat sisältöäsi ja käyttökokemusta - modelo dior.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt ,on kehittänyt sisäisen linkin strategian kilpailijoidensa hajottamiseksi.

Miten löytää artiklan sisäiset linkit

Tehokas työkalu, jolla voit kerätä paikan päällä tietoja, on Screaming Frog. Seon sekä ilmaisia ​​että maksullisia versioita. Ilmainen versio on tarkoitettu pienemmille verkkosivuille.

Verkkosivuston indeksointi

Aloita kirjoittamalla sivuston URL-osoite, jonka haluat indeksoida. Riippuentunti, lataaminen voi kestää vain yhden tunnin. Koska tarvitsemme vain URL-osoitteen, poista Javascript, CSS, tarkista linkit ja Javascript ulkopuoleltakansio. Poista valinta, mitä et tarvitse kohdassa "konfigurointi> hämähäkki".

Extra sisäiset linkit

Indeksoinnin jälkeen meidän on löydettävä URL-osoite, jota tutkimme. Tehdäprosessi nopeasti, anna URL-osoitteen loppu hakukenttään. Kun löydät sen, klikkaa oikeaa URL-osoitetta ja suodata HTML-muotoon. Napsauta sitten"linkkeihin" sivun alareunassa. Löydät kaikki valitsemasi URL-osoitteen sisäiset linkit.

Seuraava vaihe on viedä sisäiset linkit. Jos haluat viedä ne, napsauta hiiren kakkospainikettaURL-osoitteessa ja valitse sitten "Vie> Linkit".

Puhdista sisäinen linkkilista

Kun sisäiset linkit erotetaan, seuraava vaihe on puhdistaa luettelo. se onon mahdollista kopioida URL-osoitteita taksonomia-sivujen ja seurantaparametrien vuoksi..Aseta URL-osoitteet Google-dokumenttiin ja järjestä ne aakkosjärjestykseen.Kahtena URL-osoitteet ryhmitellään ja siksi niitä on helppo poistaa.

Seuraava vaihe on etsiä erikoismerkkejä URL-osoitteiden poistamiseksi. Jos käytätMac-komento + F. Jos käytät Windowsin hallintaa + F, voit jättää luettelon sisäisistä linkkeistä ja muista ankkuriteksteistä.

Paikan päällä tapahtuvan optimoinnin tutkimus

Luettelon sisäisten linkkien avulla sinun on päätettävä paikan päällä olevista tekijöistähaluat tarkastella. Tässä on kriteereitä käyttää.

  • URL-osoitteessa, ankkuritekstissä ja otsikkotunnisteissa käytetty avainsana.
  • Esineen pituus.
  • Tarkista, onko linkki ensimmäisellä sivulla.
  • Jos linkki löytyy artikkelin ensimmäiseltä 100 sanasta.
  • Päivämäärä, jona artikkeli julkaistiin ja jos sitä on päivitetty.

Tarkastele kaikkia linkkejä ja tallenna tulokset Google-arkin avulla.

Käyttäminen riippuu siitä, onko sivustosi uusi tai onko se olemassa.

Uusi sivusto

Valitse uusi verkkosivusto valitsemalla kohdesivu ja suorittamaan se käsiteltävän prosessin kauttaedellä. Löydät kaikki linkit ja miten ne on optimoitu.

Seuraavaksi tee takaisinkytkennätarkastus, jotta pääsivuun tarvittava työn laajuus voidaan ymmärtää.Voit luoda sisältöideoita pääsivulla. Tarvitset maksullisen SEMrush-tilin avainsanaluettelon luomiseen. Saamiesi tietojen mukaanrakenna avainsanaluettelo kilpailijan sisällön perusteella.

Nykyinen sivusto

Prosessi on erilainen, jos sinulla on olemassa oleva verkkosivusto, jolla on sisältöä. Vuodestaavainsanat päättävät kulmakiven sisällön. Seuraavaksi käytä SEMrushia kaikkien yhteystietojen viemiseen ja tarkista, onko sivulla jo ranking-listaavainsana. Päivitä sivu ja käytä sitä.

Wrap-up

On tärkeää hallita sisäisiä linkkejä. Linkit käyttäväthakukoneet voivat kertoa sivuille, joita pidät aiheellisina ja jotka auttavat kävijöitä navigoimaan sivustossa.

November 27, 2017