Back to Question Center
0

La Guida Da Semalt: Come Customize Your Business Di Commerce Strategia

1 answers:

La personalizzazione del commercio elettronico on yhä yleisempi e-commerce-strategia. Hankkeen tarkoituksena on luoda täysin luotettavia online-ostoksia varten, suunnitella asiakkaiden menestystä hankintaan.

Igor Gamanenko, vastuussa asiakkaiden menestyksestä Semalt , osaa tutustua e-kaupankäynnin yksityiskohtiin ja hyödyntää parhaiten liiketoimintaasi.

Kuvittele tietää kaikkien asiakkaidensa kanssa heidän nimensä, tietää, mitkä ovat heidän suosikkituotteita ja selvittää mitä tarjouksia ja kielten ovat vastanneet - erledigungsliste umzugsfirma. E se sapessi quando avevano tarvitsevat ostamaan tuotteen, joka oli ostanut aiemmin? Avresti todella onnistunut yrityksellesi, varmasti.

Vaikka se ei olekaan kaikkien näiden asiakkaiden tuntemattomia näitä asioita, tämä on peruskoulutusperusta. Tutto su come comprendere le specificità dei comportamenti di acquisto dei tuoi clienti e personalizzare le offerte per ogni cliente.

Le statistiche dimostrano che ci sono numerosi grandi vantaggi della personalizzazione del commercio elettronico. Il cliente tänään liian sofisticato luottavat ostamaan online customizzati abbiano prodotti interessanti. Suurin osa ostajista todennäköisesti etsii tuotteita, jotka suosittelevat tuotteita ja noin 45% on todennäköisempää tilaamaan tuotteita sivustolta, joka mukauttaa suositukset.

Yritystoiminnan yksinkertaistaminen

Henkilökohtainen sähköinen kaupankäynti voi tapahtua monella tavalla. Ecco alcuni dei più comuni per passare le raccomandazioni di acquisto ai tuoi clienti:

1. Personalization of navigation

Tämä tarkoittaa, että asiakkaan käyttäytymismenetelmää ja ostohistoriaa sekä henkilökohtaista käyttöä käyttäjän verkkosivuilla. Esimerkiksi, jos asiakas ei näytä usein tuotetyyppiä, se ei todellisuudessa osta sitä tuotetta kyseisessä kategoriassa, niin henkilökohtaisen kaupallisen sähköisen kaupankäynnin hyödyntämiseen käytetään strategisesti sijoitettavaa tuoteryhmää niin, että aina kun asiakas käy

Tuotekuvaus

2..Suositusosuudet

I motori di raccomandazione voi käyttää muiden käyttäjien käyttäytymismalleja ennakoimaan tuotteita, joita henkilö olisi valmis ostamaan tulevaisuudessa. Le raccomandazioni sono quindi presentati ai potenziali clienti via app transazioni. Tali suositukset voivat lisätä huomattavasti myyntiä.

3. Segmentazione del database

Tämä merkitsee, että osastojen sähköpostiin lähettämistä ja eri hakemusten lähettämistä eri alaryhmien ryhmäkohtaisiin luetteloihin perustuu niiden historiaan. Tämä segmentaatio voi olla perustana päivämääriin, ostosten ajankohtaan ja keskimääräiseen arvoon.

4. Käyttötarkoitukset kolmannen osapuolen

Voidaan saada tietoja suhteessa yleisöön kohdistamisesta toimittajilta. Tämä menetelmä auttaa julkaisemaan mainoksia ihmisille oikein oikeaan aikaan.

5. Linea di soggetto e personalizzazione del contenuto

Henkilökohtaisten henkilökohtaisten sähköpostiosoitteiden hinnat ovat korkeammat. Vaikka tämä käsitys tuntuu erittäin yksinkertaiselta, voi olla vaikuttamatta myynninedistämiseen. Una linea personalizzata personalizzata on suuri potentiaali tuottaa asiakasta tuotteelle ja houkutella ostamaan sen. Sisältö on myös henkilökohtainen. Käyttäessäsi käyttäytymistä ja ostosdemografiaa, voit mukauttaa sisältöä ja kannustaa yrityksiä toteuttamaan liiketoiminnan myönteisiä vaikutuksia.

Muut tyypit henkilökohtaisen verkkokaupan tarjoavat tarjouksia reaaliajassa, messaggistica contextuale e remarketing dinamico. Kuitenkin yksityishenkilöiden yksityisyyteen vaaditaan, että asiakkaiden tietoja analysoidaan tarkasti, jotta voidaan määrittää hyödylliset suositusehdot. Tämä tekee tämän harjoituksen melko kompakti. Tutto sommato, personalize your e-commerce on epäilemättä yksi tehokkaimmista tavoista nostaa tuloksen ja myyntihintoja.

Jokaisen yrityksen on varmistettava, että asiakkaiden tiedot kerätään täsmällisesti ja nopeasti. On tärkeätä muistuttaa, että laillistaminen on huonompi - virheiden yksilöinti aiheuttaa virheellisiä suosituksia. Durante la preparazione dei codici di personalizzazione bisogna evitare completamente errori.

November 27, 2017