Back to Question Center
0

Link Building ja linkin laatu Semalt-asiantuntija Ivan Konovalov

1 answers:
Toimittajat huomautus: Ivan Konovalov on menestyksen menestystekijä Semaltissa. Yhtiöllä on yli 10 000 menestyvää asiakasta ja aina eteenpäin parhaat tekniikat.
Hakukoneet tekevät hyvää työtä ranking-sivustojen korkeammiksi, jotka ovat arvokkaampia kävijän hakulausekkeelle.

Koska hakukoneet voivat lähettää sivustollesi yhtä paljon kuin 60 prosenttia ilmaisesta liikenteestä , ei ole mitään syytä olla rakentamatta linkkejä sivustoosi ja nauttia tästä suuresta osasta ilmaisia liikennettä - corporativo google.

Linkkirakennuksen aihe on suuri itsessään, ja sinä opit ajan mukana ja jatkuvasti kokeilemalla.

On kuitenkin olemassa joitakin tietoja, jotka ovat välttämättömiä oppia aloittamaan ja välttämään yleisempää katkelmia.

Miksi linkkirakenne on tärkeä

Jos haluat jotain jääkaapin jotain, mitä tekisit tällaisessa tilanteessa?

Luultavasti löydettäisiin myymälä, jossa voit ostaa tuotteen, olipa kyseessä offline-tilassa tai verkkokauppiaiden kautta.

Ainoa mahdollisuus mennä kauppaan ja ostaa jääkaappi pyytämättä kenellekään suosituksesta on, kun osaat tehdä perusteltua päätöstä.

Valitset vaihtoehdon, joka perustuu kokemukseen, mieltymyksesi tai mahdollisesti ystävän tai perheenjäsenen suosituksen perusteella. Jos kuitenkin ostat jääkaapin ensimmäistä kertaa elämässäsi, ja haluat tehdä tietoisen päätöksen, mitä tekisit? Todennäköisesti etsit jotain suositusta joku, joka on tietoinen ostaessaan jääkaapin. Luotat kyseisen henkilön tuomion ja siirryt ostaessasi, eikö?
Maailmanlaajuinen verkko on valtava paikka. Kun hakukoneiden on vastattava kävijän kyselyyn, he katsovat verkosta vastaavia tuloksia. Koska on olemassa paljon sivustoja, jotka voivat tarjota samoja tietoja, hakukoneiden on vaikea sijoittaa parhaat sivustot ylöspäin hakutulosten järjestyksessä. Tällaisessa skenaariossa linkit auttavat.
Sanotaan, että sinulla on matka-sivusto, jossa tarjoat palveluita lippujen ja majoitusten saamiseksi eri hotelleissa eri puolilla maata. Jos sinulla on tulevia linkkejä sivustoosi joillakin johtavista lentoyhtiöistä tai hotelleista, se hyödyttäisi suuresti verkkosivustoasi ja auttaa sinua saamaan korkeamman sijoituksen SERP-sivuille (Hakukoneiden tulossivut) verrattuna muihin sivustoihin, jotka ovat samanlaisia ​​kuin sinun. Linkit vastaavat luottamusta..
Kun kaksi sisältöä on sisällöltään samankaltainen, se, joka saa korkeamman sijoituksen , on sivusto, joka on rakentanut luottamuksen hakukoneisiin .

Kun luodaan linkkejä muihin sivustoihin, jakat kokemusta ja luotat keskenään aihepiiriisi. Hakukoneet rakastavat linkittämistä.

Saapuvat ja lähtevät yhteydet

Saapuvat linkit ovat linkkejä, jotka saapuvat muilta verkkosivustoilta, kun taas lähtevät linkit viittaavat niihin, jotka lähettävät vierailija sivustostasi johonkin muuhun Internet-sivustoon.
Saapuvat linkit osoittavat, kuinka paljon toinen sivusto luottaa sinuun ja lähtevillä linkkeillä näkyy, kuinka paljon luotat toiselle sivustolle .

Linkin laatu

Laatu on aina tärkeää ihmisille, ja se on myös jotain, jota hakukoneet sijoittavat arvoon.

Heidän tavoitteena on esittää tärkeimmät ja tärkeät tulokset käyttäjän kyselylle samalla kun heitetään rikkaruohot tai joukon välimiehet.

Tämä tarkoittaa, että he varmistavat, että saat aina oikeat tulokset oikeista paikoista.

Mikä on linkin laatu

Tämä on tärkeä tekijä , joka auttaa hakukoneita määrittämään sivuston laadun ja luotettavuuden.

Kun luot linkkejä sivustoosi, on tärkeää, että ne ovat peräisin luotettavasta ja korkealaatuisesta sivustosta.

Koska verkkosivustosi tietyn aiheen loputtomat verkkosivustot voivat linkittää ja saada linkkejä vastineeksi ja saavuttaa lopulta korkean sijoituksen hakutulossivuilla, on tärkeää, että kyseiset linkit tulevat tietyn aihealueen ylätasolta kategoria.

Korkealuokkaisista sivustoista koostuvat linkit ovat merkki siitä, että tällaiset sivustot pitävät sinua luotettavina, ja näissä tulevissa yhteyksissä kerrotaan hakukoneille, että verkkosivustollasi saattaa olla jotain hyödyllistä kuluttajan kannalta.

Tämä on eräänlainen suositus, jota etsisit ostaessasi jääkaapin, kuten edellä on mainittu.

Arvostat vain yksittäisiä aiheita koskevia suosituksia, jotka ovat tietyn aiheen viranomaisia.

Mitä korkeammat saapuvien linkkien avulla voit päästä sivustollesi, sitä paremmin sijoituksesi on!

November 27, 2017