Back to Question Center
0

Miksi ja miten vauhdittaa SEO sisällön markkinoinnin ja sosiaalisen median - Tactics From Semalt

1 answers:

Kun se tulee parantamaan SEO, se ei ole mikään salaisuus, että sisältö on kuningas. teidänsivuston sisällön on oltava asiaankuuluvaa, informatiivista ja kiinnostavaa, jotta hakukoneet voivat harkita sivustosi sijoituksen lisäämistä. Vuosien saatossa,mutta sosiaalinen media on myös siirtynyt kuvaan, ja sen signaaleja käytetään parantamaan hakukoneiden sijoitusta.On selvää, että SEO, sisältömarkkinointi ja sosiaalinen media ovat kaikki toimivat käsi kädessä, jotta voit parantaa yrityksen verkkosivustosi tilaa - gonfiabili modulari.

Jotta tämä olisi selkeämpää, Top 5: n vinkit ovat selittäneet Andrew Dyhan,asiakkaan menestyspäällikkö Semalt ,auttaa parantamaan SEO sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median avulla.

1. Twitter-sisällön määrä

Se ei ole vain verkkosivustosi sisältö, joka auttaa Googlea indeksoimaan sivustosi.Mitä enemmän tweetit, ja mitä enemmän ihmiset jakavat tweettejäsi, sitä paremmat mahdollisuutesi nousta indeksiluokalla. Valtavan luonteenMaailmanlaajuinen verkko tarkoittaa, että kattavia prosesseja käytetään keräämään kaikki tiedot ja laatimaan järjestelmä, joka on todella saatavilla.Googlen indeksoijat ovat avainasi auttamassa tätä indeksointia, ja he nyt ottavat huomioon Twitter-tilejä. Siksihyödynnä mahdollisimman paljon Twittersi ja tweetsi pois!

2. Kehitä sosiaalisen median alustoja saadaksesi hyvät linkbackit

Koska hakukoneet yrittävät tuoda asiaan liittyviä tietoja ihmisillekun he tarvitsevat sitä, he luottavat sosiaaliseen mediaan auttamaan. Mitä enemmän linkkejä sivustolla on, sitä enemmän se osoittaa, että ihmiset löytävät kyseisen sivustonmerkityksellisiä. Valitettavasti monet ihmiset käyttäytyivät tätä aiemmin ja harjoittivat mustan hatan SEO-tekniikoita, jotta he voisivat parantaa sivuston sijoitusta.Tämä johti siihen, että hakukoneet siirtyivät sosiaaliseen mediaan apua varten..Tänään hakukoneet katsovat sosiaalisia signaaleja, kuten Facebook, Tweets,Google + 1s nähdäksesi, kuinka hyvin sivustosi tekee, ja miten sijoittaa sen mukaan.

3. Käytä sosiaalisia medioita uskottavuuden lisäämiseen

Tänään hakukoneet eivät ole pelkästään tarkastelemassa verkkosivuston tai blogin sisältöä.He katsovat myös sosiaalisen median alustoja. Miten ihmiset osallistuvat sisältösi ja kuinka monta ihmistä yhdistäätakaisin sinulle. Kuinka suuri yleisö ja vaikutusvalta olette otettu huomioon, joten vietät aikaa myös kehittämässä tavoitettasikun kasvatat yleisöäsi.

4. Lähetä Google+ -palvelussa päivittäin

Kehitä Google+ -profiili, lähetä päivittäin ja Google on tyytyväinen sinuun.Liity yhteisöihin ja julkaise asiaankuuluvaa sisältöä, jaa profiiliasi. Ole aktiivinen Google+ -profiilissasi. Varmista, että sisältö onjakaminen Google+ -palvelussa on sisältö, jonka haluat indeksoida.

5. Vahvista ja sopivaksi SEO-pelisi

Kun puhutaan SEO ja sisältö, asiat kuten avainsanat, meta kuvaukset, altkuvien merkitseminen ja blogissasi olevien sanojen määrä viittaa kaikkiin aiheisiin. Kuitenkin asiat ovat muuttuneet hieman ajan myötä. Hakukoneet ovatnyt enemmän sisältösi relevanssin suhteen. Kyse ei ole pelkästään avainsanojen täytöstä vaan siitä, miten voit tehokkaasti vastatakysymyksiä, joita ihmiset kysyvät. SEO on mullistanut sellaista sisältöä, joka näkyy tuloksissasi. Varmista siis, että sinunsisältö on tarkoituksenmukaista ja sitoutuvaa kuin mahdollista.

Päätelmä

SEO, sisällön markkinointi ja sosiaalinen media eivät ole etuyhteydettömiä. Jos jotain, heovat tulossa yhä enemmän päällekkäin, kun vuosia on kulunut. Ne kaikki auttavat parantamaan SEO- ja site-luokituksia, ja niitä pitäisi harkitayhdessä sivuston markkinointistrategioissa.

November 27, 2017