Back to Question Center
0

Missä Online-kuluttajat alkavat ostoksillaan? Semalt Expert tarjoaa arvokasta tutkimusta

1 answers:

Kirjallisuus jokaisen tuotteen keskimääräinen kuluttaja haluaa ostaa verkosta. Tämä keskiarvoshopper on hemmoteltu valinnasta jokaisesta tuotteesta tuhansien kilpailevien myyjien kanssa, jotka tarjoavat tuotteen verkossa samanaikaisesti.

Asiakasmenestyspäällikkö Semalt Digitaaliset palvelut, Frank Abagnale, kertoo, missä verkkokauppias aloittaa tämän irrallisen päästön purkamisen.

Mistä aloittaa

Vuonna 2016 Power Reviewin suorittama online-kuluttajatutkimus vahvisti, että useimmatverkkokauppiaat alkavat etsiä haluamaasi kohdetta sekä Amazon että Google. Jälkimmäinen merkitsi 35% kaikista ostoksista, joita kysyttiin edelliselläottaen 38 prosentin osuus - airflow control protank. Vastaavasti 21 prosenttia ostopäätöksistä mieluummin alkaa etsiä vähittäiskaupan verkkokauppaan, joka liittyy tiettyihin tuotemerkkeihin.Toisaalta eBay tarjoaa 6% tästä ryhmästä valintansa markkinapaikaksi. Tulokset loivat jännitystä markkinoillajonka on julkaissut arvostettu yritys, joka on erikoistunut arvokkaisiin arvosteluihin, luokituksiin ja kysymys- ja vastauspalveluihin. Heidän raporttinsa saavutettiin erityisestikiinnostusta sähköisen kaupankäynnin toimijoista, kuten digitaalisista markkinoijista.

Power Arvostelut -tietojen tarkkuus vahvistettiin myöhemmin samana vuonnacomScore teki laajamittaisen selvityksen kuluttajien käyttäytymisestä. Tämä tutkimus ei ole vain huomioon etsintämatkan verkkokaupoissa vaan myösoffline kuluttajille. Tuloksissaan 27 prosenttia ostoksista kääntyi Amazoon ensimmäiselle ostosmatkalleen..Oikeutetut hakukoneet saivat 15%ensimmäiseksi ostajalle. Mielenkiintoista on, että 13% vastaajista kääntyi tietyille vähittäiskauppiaille, jotta he voivat ostaa suosittuja tuotteitatoinen 14% kääntyy tietyille vähittäismyyjien verkkosivuille. Vähittäiskauppiaiden mobiilisovellukset näkyvät myös kyselyssä 4%: lla. Millennials oli johdonmukaisestisuurempi verkkokaupan suosiminen kuin vanhemmat ostajat. Ainoa havaittavissa oleva ero näiden kahden kyselyn välillä on hakun alhainen pisteetmoottorit täällä.

Joudumme kuitenkin tekemään luonnollisen hakukoneoptimoinnin jaAmazon on tärkeä digitaalisen markkinoinnin foorumi, joka luo kiinnostusta ja muuntaa liikenteen myyntiin. Se on myös leikkauskankaan paikkakilpailu markkinointisuunnittelun ja myynnin sodan muodossa suurella voimalla. Silti numeroilla, yritykset voivat hyödyntää näitä kahta alustaavoivat helposti saavuttaa ja vaikuttaa jopa 73 prosenttiin niiden kohdemarkkinalohkosta jokaisessa tuotteessa. Erinomainen esimerkki olisi korkeatasoiset miesten kengätGooglen verkkosivusto. Tällä verkkosivustolla voi helposti luoda kiinnostusta 35%: n ostajista verkossa Googlessa ja 38% Amazonista. Nämä luvutedustavat miljoonia dollareita liiketoiminnassa ja siten voitoista.

Tuomiolauselma

SEO käytännöt auttavat online-yrityksiä optimoimaan sijoituksensa sekä Amazoninja luonnolliset haut. Tärkein tavoite on tuntea verkkopankit heti verkkopankin alussa. jottatämän saavuttamiseksi tarvitset yksityiskohtaiset tuotesivut, joissa on laadukas sisältö, riittävät ja tarkat tuotekuvaukset. Sisältö onkuningas SEO, joten et voi vaarantaa tietojen laatua ja kuvauksia käytät.

Sisällysluetteloon on sisällytetty avainsanoja ja tuotteissa käytettyjä sanojakuvaus peilaa ne sanat, joita asiakkaasi käyttävät tavaramerkkisi tai tuotteen kuvaamiseen. Tee myös hinnoista, asiakkaiden kokemuksista ja arvosteluista näkyvämyynnin muuntamiseen. Sama strategia koskee sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoja, mutta lisäksi voidaan parantaa arkkitehtuuria,infrastruktuurin ja käyttäjäkokemuksen.

November 27, 2017