Back to Question Center
0

Miten palauttaa sivustosi jälkeen Google rangaistukset

1 answers:

Mikä on ensimmäinen säännös, jossa käsitellään Google-rangaistuksia? Älä koskaan anna sivustosi päästä siihen pisteeseen, jota se saayksi. Kuitenkin rangaistuksia tapahtuu, ja sitten rankingissa ja liikenteessä laskee. Hyvin usein kaikki tapahtuu ilman huomaamatta, kunnes se tulee liian myöhään. Kummassakin tapauksessa nämä ongelmatjätä yrittäjät tuhoutuneiksi - купить пуфик мягкий.

Ensimmäinen asia, joka tulee sivuston omistajan mielessä on "Tämä on loppu". Pohjaan kiinniGooglen hakutuloksissa on aloitettava kaikki uudestaan, mikä vie enemmän aikaa ja rahaa kuin keskimäärin verkkovastaavan on varaa. Useimmiten he eivät ole väärässä.Palauttaminen Googlen rangaistuksista on pitkä prosessi, sillä sinun on nostettava rankingitasi ja toistettava pitkä matka TOP-hakutuloksiin. Ei ole mitään keinoa ohittaatässä vaiheessa: ei, jos haluat lopettaa toisen Google-rangaistuksen.

Vaikka rangaistusten takaisinperiminen on mahdollista, Semalt ,eurooppalainen SEO-virasto varoittaa jokaista käyttäjää siitä, ettei ole mitään perimmäistä strategiaa eikä voittavaa temppua, mikä nopeasti saattaa sivuston asemat takaisin normaaliksi. Joka tapauksessa,sinun on luotava yksilöllinen strategia, jonka tavoitteena on poistaa heikot ja vialliset puolet, jotka ovat tuoneet sivuston kaatumaan ja parantamaan sen vahvoja osiavedä web-lähde hakutulosten pohjasta.

Semalt SEO -asiantuntijoiden kokemukset, jotka toimivat sivuston omistajien kanssa, kärsivät rangaistuksesta useimmiten pyörii ympäriinsäihmisten tapaukset, jotka kärsivät huonoista, mustan hatun SEO-virastoista, jotka olivat työskennelleet ennen siirtymistä Semaltiin. sellainen sivuston omistajat pysyivättäysin tietämättömiä Black Hat SEO -harjoittajien tekemistä vahingoista, kunnes rankingissa alkoi putoaminen ja pilaa kaikki alustava edistys, joka saavutettiinjoka johtuu Semaltin ponnisteluista.

Asiantuntijat vakuuttavat, että tilanne näyttää todella turhaiseltaettä on olemassa tie takaisin..Pitkä, monimutkainen, mutta todellinen taaksepäin.

Hanki ongelman ytimeen

Jos Googlen virallinen ilmoitus ei selviä paljon, tarkista Googlen verkkovastaavien ohjeet lisätietoja siitä, miksi Google kieltää sinut. Jos et saanut ilmoituksia, siirry Google-algoritmin muutoshistoria ,ja onko algoritmiin tehtyjä muutoksia sovellettu, kun aloitit ranking-tappion. Tämä on yksi yleisimmistäliikenteen syyt ja ranking-arvot putoavat.

Semaltin henkilökohtainen ehdotus on tarkistaa sivustoosi johtavat linkit heti köyhiä käyttäessäsilaadukkaat linkit ovat yleisin Googlen ohjeiden rikkominen, ja monet sivuston omistajat ovat usein täysin unohtaneet sen.

Poista heikkolaatuiset linkit

Penguin-algoritmi on se, joka havaitsee huonoja linkkejä ja rangaisee verkkosivustoja,joka jakaa ne. Voit käyttää käänteisiäsi Googlen Verkkovastaavan työkalut . Hakuliikenne → Linkit sivustoosi → Kuka linkittää eniten → Lataa uusimmat linkit . Sieltä sinä pystytnähdä kaikki linkit, jotka viittaavat Web-lähteeseesi. Täältä alkaa monotoninen sivustojen tarkistus. Siksi monet käyttäjät haluavatjätä tämä tehtävä ammatillisiin SEO-asiantuntijoihin tai käytä tukipalvelujen seurantavälineitä, jotka antavat lisää tietoja jokaisesta linkistä.
Link-mehun mätäosa koostuu tavallisesti seuraavista:

 • Web-lähteet, jotka on kielletty Googlelta
 • Sivustoihin, jotka eivät liity sivustosi kapeaan
 • roskasivustot;
 • Sivustot, joilla on kypsä tai graafinen sisältö;
 • Ovien sivut;
 • Sivusto, joka käyttää peitustekniikkaa;
 • Verkkosivustot, joilla on päällekkäinen sisältö

Kun olet suorittanut käänteisiä analyysejä ja määritellyt virheelliset, sinun pitäisi hetikorvaa huonoja linkkejä korkealaatuisten käänteisten linkkien avulla asiaankuuluvasta kapeasta viranomaisverkosta. On parempi tehdä apuaammatillisen linkkirakentajan asiantuntijalta. Kuitenkin ennen kuin voit jatkaa korvaamista, on tärkeää päästä eroon mustasta lampaasta.Näin voit tehdä sen.

Kirjoita sähköpostia webmasterille

Yleensä verkkovastaavasta on yhteystietonsa Yhteystiedot tai Meistä, joten lähetämme heille kohteliassähköpostiviesti, jossa pyydät poistamaan linkit ja näyttämään tarkasti, millä sivulla yhteys on, ei ole ongelma. Varmista kuitenkin, ettei lähetä useitapyytää, että a) jos ylläpitäjä ei vastaa ensimmäiseen, kaikki seuraavat eivät ole hyödyksi, b) he tulevat sinne suoraan roskapostisuodattimeen.

Jos yrityksesi verkkosivusto on vahingoittunut, käytä yrityksen sähköpostiosoitetta, ei@ gmail.com antaa pyyntösi enemmän painoa. Voit vapauttaa Tulot-ruutujen tarkistamisen monotoniasta käyttämällä sähköpostien seurantavälineitä ja Google-laajennukset järjestää työsi sähköpostipyynnöillä ja säästää aikaa. Mitä selvemmin näet kuinka monta verkkovastaavaa avaavat sähköpostisi ja kuinka monta niistä eivaivautua vastaamasta, sitä nopeammin voit jatkaa Disavow-raporttien avulla.

Huomaa, että jos ylläpitäjä ei poista linkkejä tai tarjouksia maksun suorittamiseksi, sivuuttaaja aloittaa Disavow-menettelyn.

Hylkää huonoja verkkotunnuksia

Käytä backlink-seuranta työkalua kerätä käänteisiä Disavow raportti. Työkalut kuten Seuraa linkkejä sallia lisätä tunnisteiden liittämistä ja lajitella ne yhteen, yhteen luokkaan. Työkalu mahdollistaa myös kaikki merkityt linkit viedään raporttiin, jonka voi ladata Disavow Links Tool .

Seuraavaksi klikkaat Disavow Links .

Muista: Disavow Links -työkalu on viimeinen keino. Käytä sitä vain silloin, kun kaikki muut ovat loppuneeteikä niillä ole muuta keinoa päästä eroon huonoista laadukkaista käänteisistä. Tämä työkalu ei myöskään lupaa nopeita tuloksia: indeksin muutosten lisääminen vie aikaa jaTämän jälkeen bot pitää myös hyväksyä nämä muutokset.

Kaksinkertainen sisältö

Tämä on toinen syy Google-kieltoon ja tulos huonojen SEO-virastojen kanssayksinkertaisesti kopioida sisältöä muista verkkosivustoista, uskomaan, että heidän asiakkaansa eivät koskaan vaivaudu tekemään tutkimusta tai tarkistamaan sisällön ainutlaatuisuutta. Sisääntässä tapauksessa kirjoittajat sinun täytyy kirjoittaa 100% alkuperäistä sisältöä korvaamaan huonosti kopioi ja liitä kuvaukset, artikkeleita ja viestejä sivustolla saada sen takaisin Googlenhyvät ystävät ja uudistavat sijoitusten kasvua.

Avainsanat ylikuormitus

avainsanojen liiallisen lukumäärän puhdistaminen sivuston sisällöstä, metakoodeista, ALT-attribuutteista,otsikot, jopa sivuston ja sivujen URL-osoite ovat huolellinen tehtävä, jota seuraa toinen huolellinen tehtävä, jonka avulla voidaan lisätä oikeita avainsanoja tekstiin.Monissa tapauksissa Semaltin oli rakennettava kokonaan uusi semanttinen ydin, jotta sivusto olisi uusi alku..Joskus jotkin avainsanat voidaan pelastaa vanhasta semantiikastaydin (myönnetty on yksi), mutta silti kaikkea kaikkea on mentävä.

Muut toimenpiteet

Google-rangaistuksen johtavien syiden poistaminen ei riitä täydelliseen elpymiseen. Se on välttämätönjonka jälkeen on syytä tarkkailla paikalla ja paikan päällä tapahtuvaa optimointityötä:

 • Linkkirakennus Vaikka huonot linkit eivät olekaan, sivuston heikkeneminen edelleenkoska se on kadonnut, joten se tarvitsee kaiken tuen vanhojen viranomai- sen lähteistä, joita se voi saada.
 • SMM. Sosiaalisen median toiminta tuo kiinteän liikenteen ja luottamuksen sijoituspaikan,ja tämä on rangaistava sivusto, jolla on paljon tarvetta. Hyvin kehittynyt Twitter-, Instagram- tai Facebook-kampanja auttaa nostamaan sivuston ja toimittamaan senuskolliset kävijät.
 • Vanhan sivuston täydellinen uusiminen Sinun on tehtävä se, jotta teknisetkysymyksiä ja virheitä, jotka Black Hat -hankkeen SEO-ammattilaiset ovat tehneet. Joskus vahinko on liian laaja, joten sivuston uudelleenrakentaminen on turvallisin vaihtoehto, joka takaa senvirheitä tai ongelmia ei ole.
 • Online-markkinointikampanjat. Kun Google pitää sivustoasi luottamuksellisena,velvollisuus on saada tämä luottamus takaisin. Sinun on levitettävä tietoisuutta sivustosta ja sen tuotteesta.
 • Ei saada toiveitasi. Kaikki nämä vaiheet takaavat, että sivustosi saatakaisin muotoon. He eivät kuitenkaan takaa, että he tekevät sen nopeasti. Älä odota konkreettisia tuloksia viikossa tai kahtena: sinä olet pettynyt.

Päästä eroon Google-kieltojen seurauksista vie kuukausia ja kuukausia kovaa työtä, käänteisiä ja linkkejähuolto ja tuki ennen kuin voit ylpeänä sanoa: "Teimme sen!"

Se on kuitenkin edelleen mahdollista. Myös kaikki hyvät asiat ovat taistelun arvoisia, eikö olekin?

November 27, 2017