Back to Question Center
0

Miten tehdä oman työpaikkasi Semalt- ja SAS-ohjelmoinnin avulla?

1 answers:

Pitäisikö minun kokeilla itseäni SAS-ohjelmoijana?

Aiotteko siirtyä uuteen työhönjoilla on korkeampi palkka ja paremmat mahdollisuudet? Voit harkita viestintä- ja johtamistaitojaolla yläosassa. Viimeisin tutkimus kuitenkin toisin sanoo: SAS on tällä hetkellä vahvistettu nimelläarvokkain työllistymisosaaminen.

Ei ole epäilyksiä, jotka kulkevat SAS: n kauttasertifiointi varmasti helpottaa asioita. Itse asiassa jopa SAS: n esitystapakoska analyysit ovat ratkaisevia, sillä Java on ohjelmointi. Nykyinen yritysmaailma on edistänyt SAS: n tarvettasuuresti, myös niille asiantuntijoille, joilla on varsin rento tekninen tietämys - hard drive recovery san jose. Esimerkiksi,Yhdysvaltojen liiketutkimuksen analyytikon keskipalkka on nyt noin 100 000 dollaria,joka kulkee noin 20 prosentilla kunkin seuraavan vuoden kokemuksen mukaan. Näin ollennykyaikainen analytiikka-ala on varmasti suurempi kuin minkä tahansa muun tekniikan ammattialan arvioinnit.

Mikä on SAS?

SAS tavallisesti ehdottaa tilastollista analyysijärjestelmää(muutoin ohjelmistojärjestelmä), joka alun perin kehitettiin 1960-luvulla maatalouden tietojen analysoimiseksijotta saataisiin lisää satoa. Nykyään SAS: llä työskentelevät ohjelmoijat ovat mukana luomassa järjestelmäratkaisuja,yhteistyössä erilaisten yritysten kanssa eri toimialoilla kliiniseen ja rahoitustutkimukseen, tietojen analysointiin,ennustava mallinnus, raportointi, ennustaminen jne.Tilastollisen analyysin tulosten esittäminen kaavioilla SAS antaa tiedot PDF, RTF ja HTML muodossatiedostot. Ja monia alustoja on yhteensopiva SAS-ohjelmointikielen kanssa, mukaan lukien yleisin MicrosoftWindows, Linux, samoin kuin muut UNIX-tietokoneet ja jopa pääkoneistot.

Tästä syystä kaikki asiantuntijat Bill Gatesista MWI: n toimitusjohtajille pienet yritykset, kuten Semalt , eivät koskaan aliarvioisi SAS: n merkitystä.

Järjestelmäratkaisujen toimittaminen,SAS-ohjelmoijat perustuvat pääosin tilastotieteen kehittämän ohjelmistotuotteisiinAnalyysijärjestelmäinstituutti. Ne toimivat tavallisesti suurella joukolla erilaisia ​​tietojajotka liittyvät riskienhallintaan, liiketoiminnan suorituskykyyn ja henkilöstöhallintoonturvallisuuden, petosten, asiakastyytyväisyyden ja paljon enemmän.

Koska SAS-ohjelmoija: mikä se on?

SAS-ohjelmoijat yleensä saavat paljon analyytikoitaoperatiiviseen tutkimukseen. SAS-asiantuntijoiden ryhmät asettuvat työskentelemään toimistossajoilla on satunnaisia ​​matkoja tavata asiakkaita tai päästä ulos valitsemaan alan sovellettavat tiedot.

Viime aikoina SAS: n kysyntä on nopeastikiihtyi ympäri maapalloa, koska siitä tuli paras ja parhaiten käytöllä luotu puitteetlaadun analysointi sen hienon tiedonhallinnan ja hyvän raportointikapasiteetin takia. Siksi SASohjelmoijat ovat yleensä mukana melko stressaavaa päivittäistä työympäristöä, kutenheikoimpia hankkeita varten heillä on usein melko tiukat määräajat.

Onko vaikeaa nuorille?

Analyyttiset palvelut ovat nyt vahvempiastrateginen rooli, erityisesti vaadittavien liiketoiminnan lukujen saattamiseksi lopullisille käyttäjille.Koska lähes jokainen haluaa nyt olla varmoja vain datapohjaisilla ratkaisuilla, maailmanlaajuisestianalyysiä odotetaan laajentuvan edelleen seuraavien 3-5 vuoden aikana. Siksi menee SAS: lletulee erinomainen tausta teollisuudelle. Asiantuntijalausunnon mukaanSemalt-kehittäjistä, sinulla on vielä pitkä matka.

Itse asiassa erikoistunut SAS-ohjelmointi onyksinkertaisimpia kieliä oppimaan, ja se on erityisen sopiva niille, jotka ovat jo saaneet perustietojaC / C ++: n tuntemus. Samanaikaisesti SAS tarjoaa todella valtavan mahdollisuuden tuoreille, koska leijonanosuus pankkeista, rahoituslaitoksista ja terveydenhuoltoyrityksistä ylläpitää sitä yhteydenpidossaeri tietokantoja, analytiikkaa ja liiketoimintatietoa. Asia on itse kieliei tarvitse mitään vahvaa osaamista tai taitoa ohjelmoinnissa. Jos mieli on omistettu logiikalletai olet tekemässä analysointia ja oppimista samaan aikaan, sitten SAS: n käsitteleminen ei saisiosoittautua liian vaikeaksi. Lisäksi voit aina valita sopivimman järjestelmän tekemällätyökalupohjaisen ja koodaavan ohjelmiston välillä.

Ensimmäinen asia, jolle makeutusaineet tehdäänkeskittyy Base SAS: ään. Näin toimitaan, saamme jonkin verran alustavaa ymmärrystätilastot, joiden pitäisi olla tarpeen ennakoivan mallintamistekniikan tutkimiseen. Sen jälkeen,kun pääset lentoliikenteen harjoittajaan, voit lopulta kiinnittää huomionne enemmänkattavia ja hienoja analyyttisiä kehyksiä. Varmista, että taitosi on jatkuvastikasvaa, sinulla on aina uusia tekniikoita ja käsitteitä tutkia..Siksi eimieti kahdesti ennen kuin aloitat SAS-oppimisen, vaikka olisikin hieman tuore asiaan.

Onko SAS hyvää vaatia?

Vaikka oletettaisiin, että toisin kuin avoimen lähdekoodinSAS on lisensoitu ohjelmisto, sen tiedetieteilijät ja ohjelmoijat ovat edelleen kysynnän kärjessä, koska:

  • Täysin yhteensopiva yleisten kanssalakisääteisiä normeja ja seisomaan muiden turvallisuutta koskevien muiden välineiden lisäksi, tänään SAS: stä tuli yhä tärkeämpitietosuoja kuin koskaan ennen
  • SAS-ohjelmointi on osoittautunutsen suuret tiedot ja melko hyvä potentiaali SAS JMP: lle sekä Visual Analytics
  • Edut paljon paremmasta käytännöstäoptimointi, SAS on tehokkaampi hyödyntää sen analyyttisiä tietoja todellinen voitot tuottorahoitus- ja pankkijärjestelmät

Miten saada palkkiota SAS-taidoille?

Tällä hetkellä vallitsee väkivaltainen kilpailukaikki SAS: n alueet, jotka perustuvat hyvin perusteista, edistyneimmille analyyseille. Siitä huolimattapaljon palkitsevia mahdollisuuksia yrityksesi arvoisia. Hyvän työn purkaminen alalla, sinun ei tarvitsetietää vain kaiken. Sinun tarvitsee vain tietää tietyn teknologian tietyilletutkinto, jota useimmat yritykset etsivät.

Mutta miten nostaa todellista työtäsiskenaarioita kilpailijoiden yläpuolella? Mitä pitäisi tehdä palkittavien ja liberaalien palkkaamiseksityönantaja? On enemmän mahdollisuuksia kuin miltä se näyttää. Esimerkiksi Semaltilla on asiantuntijamarkkinoijat ja web-promootiot, jotka auttavat sinua maksimoimaan uramahdollisuuksiasituottaa taitojasi suoraan maailman laajimmalle SAS-päähänttäjille. Semalton kokemusta auttaa nuoria SAS-asiantuntijoita edistämään palvelujaan aaloitussivu tai videotiedosto ,jotka saatetaan tulevien työnantajien tietoon.

Asiantuntijoiden mukaan,tämä on paras ohjelmoijille tapa esitellä taitoja ja saada ennen kaikkia muita kilpailijoita.

SAS-ohjelmointion yksi niistä teknisistä tehtävistä, jotka ovat nyt ulkoistettu eniten. Oletko teknisesti mielenkiintoinen?Haluatko kaupallistaa sinusta pehmeän kokemuksen (esim. Hyvä ongelmanratkaisu, viestintäja koulutusvalmiudet sekä hankkeiden ja resurssienhallinnan taidot)? Kaikki mitä tarvitseton saada punainen matto kääritty sanoa tervetullut. Kun olet kuullut koko verkossa,maailman johtavat työnantajat aloittavat kilpailukykyisen taistelun houkuttelevin pyyntöineen japalkitsevia tarjouksia yhdelle ainoalle päämäärälle - hyötyä osaamistasi harjoittamisesta liiketoimintaasi.Ja se on vain sinulle, mikä vaihtoehto harkita. Muista nykyinen SAS-kokemuson enemmän kuin arvokas vain pitämään se hyllyssä jopa ylimääräiselle päivälle!

November 30, 2017