Back to Question Center
0

Miten tuotetieto vaikuttaa SEO: Insight From Semalt

1 answers:

Jokaisen sähköisen kaupankäynnin liiketoiminnan tehokas hakukoneoptimointi on yleensä hyödyllistätekijä sen onnistumiselle. Monet SEO-strategiat eivät keskity tuotetietojen laatuun. He keskittyvät esimerkiksi avainsanojen hakuun,takaisin linkittäminen, sosiaalisen median läsnäolo ja tekniset tiedot verkkosivuilla. Jotkut epäsuorat tekijät voivat myös vaikuttaa SEO-tuloksiisi.

Jack Miller, Semalt Digitaaliset palvelut selittävät, miten tuotetiedot vaikuttavat suoritustasi - microsoft sql hosting free.

Tuotetieto ei vaikuta suoraan SEO: iin. Kuitenkin kaikki, mikä vaikuttaa sisäiseen yhdistämiseen,URL-osoitteet ja sisältö voivat vaikuttaa orgaaniseen hakuun. Kun täytät verkkosivustosi tiedot, tietoja, kutenTuoteryhmät, ryhmät ja sisältö näkyvät jokaiselle tuotteelle, jonka lisäät järjestelmään. Jokaisella verkkosivustolla on sisällönhallintajärjestelmä, joka hallitsee näitä tietoja tarkistamalla tietokannassa olevat laatikot. Kaikki nämä kentät ja valintaruudut vaikuttavat voimassaoloonjokaisesta tuotteesta ja sen tiedoista.

Tuotetieto ja sisäinen linkitys

SEO sisältää näkökohtia, kuten tuotteiden otsikoiden optimointi, URL-osoitteet ja kuvaukset.Toisaalta tuotetieto vaikuttaa siihen, miten tiedot näkyvät verkkosivustotietokannassa. Miten tuote luokitellaan, ryhmitellään, linkitetään toisiinsaja merkinnällä on vaikutusta sen asiayhteyteen merkityksellisestä käyttäjälle. Tämä kriteeri on yksi tekijöistä, joita Google-algoritmi keskittyyanalysoidaan sisällönhallintajärjestelmä sijoitusta varten.

Esimerkiksi luokan klikkausreitti voi olla - Target> paidat> miesten paidat>puoli kaula. Tällä sivustolla voit ostaa paita, joka kuuluu paita-osastoon sekä miesten paitoihin. Täällä, kokokaula-paita kuuluu paitoihin, mutta myös puoli-kaula-ryhmään. Tuotteen nimi on H2-otsikko ja kuvausominaisuudetmeta-kuvauksessa.

Duplicate Content

Moninkertaista sisältöä esiintyy, kun hakukone sijoittaa useita URL-osoitteita samaansivu. Esimerkiksi kaksoiskappaleita voidaan hallita käyttämällä kanonisia tunnisteita. Duplikaattisisällö voi olla vahingollinen SEO: lle. Se vähentääkoska liikenne jakautuu useilla URL-osoitteilla, mikä vaikeuttaa sijoittamista.

Kahden aineiston korjaaminen on kuitenkin suhteellisen helppoa. Yksi on löydettävä kaikkiURL-osoitteet, jotka osoittavat joitain vastaavia tuotteita. Halutun sivun linkkien uudelleenohjaaminen voi auttaa palauttamaan sen auktoriteetinerityisesti verkkosivuilla. Esimerkiksi koodin kirjoittaminen uudelleen tai 301 uudelleenohjauskoodien asettaminen voi korjata tämän ongelman ja palauttaa sivustosi sivujen sijoituksen.

Päätelmä

SEO on tärkeää kaikille online-yrityksille heti, kun se takaa vahvan online läsnäolon.Monilla tekijöillä voi olla vaikutusta sivuston suorituskykyyn ranking-tekijöiden osalta. Näistä tekijöistä on tuotetietoja. Monessatapauksissa digitaalinen markkinoijat eivät ymmärrä sen merkitystä SEO ja usein päättyy sivuuttaa sen. Kuitenkin, kuten edellä on todettu, kaikki tekijät, jotka vaikuttavat URL-osoitteisiinja sisällön merkitys vaikuttaa Google-ranking-sivustoon. Edellä mainittujen tietojen avulla voidaan osoittaa tekijät, jotka tulevatvaikuttaa siihen, miten verkkosivusto toimii tuotetietojen suhteen. On myös mahdollista korjata joitakin yleisiä virheitä, kuten puuttuvialuokkiin tai tuotetietoihin.

November 27, 2017