Back to Question Center
0

Online-liiketoiminta vs. Uudet kilpailijat - 3 Awesome Vinkkejä semaltista

1 answers:

Verkkokaupan avaaminen on yksinkertainen tehtävä. Fyysisen myymälän avaaminen voi olla avaikea haaste. Se sisältää menettelyt, kuten varastojen säilytys, tilausten hankkiminen hyllyjen osto ja vähittäismyyntivälin maksaminen. Kuitenkin,tämä ei ole kyse verkkokaupan verkkokaupasta. Jokainen, jolla on yksinkertainen perustieto, voi perustaa käynnistyksen ja tehdä ihmisarvoisen tulonsuuri internet-resurssi.

Tämän tietämyksen perusteella on selvää, että kaikki aloittavat tai keskisuuret yrityksetjoka on jo olemassa, voi joutua kovaa kilpailua uusista online-aloituksista - reuleaux rx200 e. Suurin osa näistä uusista kilpailijoista investoi voimakkaasti SEO- ja maksullisiin mainoksiinsaada markkinaosuutta yksittäisiltä markkinarakoilta.

Pitkäaikainen toimipaikka voi kilpailla tällaisten yritysten kanssa,Nik Chaykovskiyn vinkkien jälkeen Semalt .

1. Käytä luovia markkinointitapoja.

Perinteiset markkinointimenetelmät sisältävät bannerimainonnan, PPC-mainokset ja jopa tuotteensijoitus onnistuneisiin myymälöihin kuten Amazon ja eBay. Suuret yritykset käyttävät kuitenkin luovia menetelmiä, kuten maksullisia viittauksia. Esimerkiksi,yritys voi perustaa keikan, jossa hän kutsuu asiakkaan osallistumaan. Osallistumalla asiakkaalla on mahdollisuus pyytäätoinen alennus. Tällaiset viittaukset johtavat enemmän myyntiin kuin maksulliset PPC-mainokset.

Sisällön markkinointitekniikat, kuten opetusvideot, kannustamaan olemassa olevia asiakkaita..Sosiaalisen median markkinointi ja sähköpostiviestit mahdollistavat jakamisen. Jakaminen on hyvää SEOille sekä suorat asiakkaat. Useimmissa tapauksissa ihmisetjakaa sisältöä ihmisille, jotka tulevat asiakkaiksi heti.

2. Tarjoa Stellar-asiakaspalvelua.

Huippuluokan asiakaspalvelun tarjoaminen ei ole suoraa uusille kilpailijoille. Vähittäiskauppiaanajoka on ollut liiketoiminnassa pitkään, tämä on ala, jossa kokemuksesi tulee voimaan. Esimerkiksi yksi on mahdollisuus antaa asiakkailleenpoikkeuksellinen asiakaskokemus. Joissakin tilanteissa voit pyytää asiakasta esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai jopa tarkastella Googlessa. Tähtienasiakkaat voivat luoda tietoisuutta seuraajistaan ​​ja ansaita uusia kävijöitä.

3. Anna ainutlaatuisia tarjouksia.

Useimmissa tapauksissa asiakkaat, jotka menevät uuteen kilpailijaan, ovat vanhoja asiakkaita. SEOedellyttää, että hakutilavuutta ei jaeta useammille hakijoille. Tämän vuoksi tarvitset strategian, jolla pääset takaisin vanhalle asiakaskunnalle.Lähellä oleva sähköposti markkinointi voi olla hyvä strategia. Voidaan aloittaa kiittämällä entisiä asiakkaita ja tarjoten sopimuksen edulliseen hintaan.Joissakin tapauksissa saat ilmaisen tarjouksen kohteelle, jota he ostavat. Kun voitat takaisin asiakkaasi, voit palata vanhemmille markkinointitekniikoille.

Johtopäätös

Monet yrittäjät, jotka harjoittavat online-liiketoimintaa, kohtaavat kovaa kilpailuaaloittelijoilta. Ihmiset venturing online-markkinointi tekee tonnia SEO tekniikoita sekä kun kiiltävä uusi kilpailija näkyy kohtaus,sivustossasi tulevan liikenteen määrä laskee. Tämä ilmiö tekee koko SEO-prosessin hajoamisen kilpailijaksion sijoitettu SERP-tuloksiin ja saanut osan liikenteestäsi. Voit kuitenkin palauttaa liiketoiminnan tavalliseen tapaan ja siten kilpailu voilaantua. Yllä olevista vinkkeistä voit voittaa asiakkaasi ja palauttaa ylimmän aseman.

November 27, 2017