Back to Question Center
0

Semale Gids: Yrittäkää samanaikaisesti Uitziet In E-Commerce Bedrijf

1 answers:

Sähköisen kaupankäynnin jälleenmyyjänä sinun on pidettävä välilehtiä kilpailussa. Miksi? Ensinnäkin se auttaa ymmärtämään markkinoiden dynamiikkaa. Toiseksi, olet paremmin tietoinen asioista markkinoinnin luomisessakampanjat ja tietenkin se auttaa sinua erottamaan yrityksesi kilpailijoiden yrityksiltä.

Tässä mielessä Jason Adler, asiantuntija Semalt Digitaaliset palvelut, antaa vinkkejä kilpai- luaseman seurannasta.

Aloita SEO

Järjestä joukkue seuraamaan SEO taktiikkaa, jota kilpailijat käyttävät - ludoteche brindisi restaurant. Selvittää niiden takaisin linkkien määrä ja oppia, mihin verkkosivustoihin ne linkittyvät. Kun olet saanut nämä tiedot, ota yhteyttä sivustoihisikilpailijat linkittävät ja näkevät, voitko ohjata kyseistä liikennettä niiltä kauppaan.

Ota tämä esimerkki. Aina kun etsin linkkejä asiakkaillemme, minä tunnistaa asiakkaiden kilpailijat käyttämällä Semalt Analyzer -ohjelmaa. Se käyttää "Open Site Explorer" -komentoa kokoamaan kaikki verkkosivut, joihin he (kilpailijat) linkit. Kerättyään nämä tärkeät tiedot tutkimukseni pyytämään takaisin linkkejä ja kaikkea muuta, mitä tarvitaan suunnitelman toteuttamiseen.

Katso kilpailijoiden sosiaalinen media

Sinun pitäisi myös katsoa kilpailijasi sosiaalisen median tunnistaa niiden sisältöä hallintastrategia. On upea sovellus nimeltä FollowerWonk, jonka avulla voit tarkistaa kuka seuraa niitä Twitterissä ja miten oman sivunne vastustavat niitä. Uskokaa tai älkää, FollowerWonk voi jopa kertoa, kuka seuraa sinua, sinun kilpailijasi ja vaikka molemmat teistäkin. Jos havaitset tiettyä henkilöä, joka seuraa sinua ja kilpailijasi, niin on olemassa mahdollisuushän on kiinnostunut markkinoimestasi ja se on joku, joka kannattaa liittyä.

Toinen web-sovellus, Buzzmo, sallii sinun tunnistaa eniten jaettua sisältöä (valokuvia,videoita tai blogeja) kilpailijan sosiaalisen median sivuilla. Käytä näitä tietoja aivoriihi tuoreisiin ideoihin omille sosiaalisen median sivuille.

Harkitse käyttökokemusta

Teeskentele, että olet käyttäjä, joka kulkee kilpailijasi verkkosivuston kautta vierailemassa sitä. Tunnista kohde esitteessä, lisää se ostoskoriin ja jatka tarkistaa. Kuinka helppoa se oli? Kestääkö kauan? Kokeilesamoin lähettämällä valituksia / tiedusteluja ja tarkistamalla, onko sivustosi ylittänyt nämä palvelut tai ei. Voit myös tarkistaa, mitä asiakkaiden on sanottava yrityksestänne. Trustpilot-alustan pitäisi auttaa sinua tekemään tämä mukavasti.

Myynti ja markkinointi

Kiinnitä huomiota kilpailijoidensa myynti- ja markkinointitoimiin erottaaksesiomat käytännöt. Ensimmäinen lähestymistapa voisi merkitä heidän uutiskirjeitään saadakseen uusimmat tarjoukset ja promootiot. Toinen lähestymistapa voisi luoda yksityinen Twitter-luettelo kilpailijoille tai Google-hälytyksille kaikkien päivitysten silmukan yhteydessä. Tämä toimii reaaliajassa.

Vaikka suurin osa vertailuista voidaan tehdä verkossa, on joitain tapauksia, joissa se onvoidaan tehdä offline-tilassa. Esimerkiksi jos olet kutsuttu näyttelyyn tai kokoukseen, pyydä jotain satunnaista henkilöä, joka osallistuu tapahtumaannäkemyksiä palveluistasi. Mitä heillä on sanottavaa kilpailustaan? Käytä tätä tietoa sekä omia havaintojasi improvisoimaan.

November 27, 2017