Back to Question Center
0

Semalt asiantuntemus: Google Maps kuin uudenlainen sosiaalisen median markkinointi

1 answers:

Ei kauan sitten, Google Plus oli kaikkien toimittajien tärkein toimittajapaikallisia yrityksiä. Google My Business on kuitenkin ottanut yrityksen omistajille verkkosivuston. Nykyään käyttäjät voivat käyttää Google Mapsia vastaavanlaiseen käyttööntoiminnallisuutta - simple ejector design. Jotkut SEO-analyysit katsovat Google Mapsia, kuten sosiaalisen median valepuvussa. Monet yritykset ovat ottaneet tämän lähestymistavan sosiaaliseksimediamarkkinointitekniikat tuottavat hedelmää Google Mapsissa.

Google Maps ei ole sosiaalisen median verkkosivusto, mutta siinä on joitain yhtäläisyyksiä yhteisiinsosiaalisen median alustoilla. Perinteinen sosiaalisen median markkinointi (PAM) taktiikka koskee Google Mapsia aivan kuten sosiaalisissa verkostoissa. Google Maps onmahdollisuuksia lisätä sijoitustekapasiteettia.

Asiakasmenestyspäällikkö Semalt ,Nik Chaykovskiy selittää Google-karttavarastojen ominaisuuksia, jotka voivat vaikuttaa asiakkaan liikevaihtoon.

Yrityskartat kartalta

Jokaisella yrityksellä on kortti, joka sisältää tietoja, kuten sijaintitietoja,asiakkaiden arvostelut ja yrityskuva. Yläosassa on tiivistelmä tiedoista, kuten kansikuva, hintaarvio vuonna 2007dollareita, käyttäjän tähtiluokitusta, liiketoimintaluokkaa ja linkkiä fyysisen sijainnin suuntaan. Google-kartat tarjoavat samanlaisen alustansosiaaliseen mediaan kuuluu:

  • Tallenna ominaisuus. Voit tallentaa haun tai sivuston viittaamaan siihen myöhemmin.
  • Lähellä olevat kohteet. Tämä on tietoja kyseisten yritysten samankaltaisista yrityksistäpäästä käyttäjän nykyisestä sijainnista. Google ilmoittaa, että lähes 80 prosenttia haetuista on peräisin matkapuhelinselaimista..Tämä tulostehostaa matkapuhelimesi ystävällistä käyttöä.
  • Lähetä puhelimeen. Mobiilikäyttäjät, joilla on Google-tili, voivat käyttää tätä ominaisuutta jakamaanlinkki tai yrityksen sijainti.
  • jakaa. Lainaus käyttäjältä auttaa käyttäjää lähettämään käyttäjätiedot eri tavoinpaikkoja. Voit lyhentää linkkiä käyttämällä kehyskoodia, jonka Google tarjoaa.

Google Mapsin sosiaalinen näkökulma

Käyttäjät voivat nähdä kuvan. Asiakkailla on mahdollisuus jakaa kuvia tässä osiossa.Siellä on paikka, joka on erityisesti suunniteltu käyttäjän luokitukseen. Käyttäjä voi arvostella yritystä tai jopa jättää kommentin. Käyttäjät voivat luoda omia karttojajossa he voivat sisällyttää suosikki "paikat", kuten yritykset.

Paikallisten yritysten olisi kannustettava käyttäjiä tarkastelemaan yrityksiä uudelleen. Henkilöt voivat myös ladataheidän kuvansa saadakseen ihmiset näkemään odottamansa. Mitä enemmän yrityksellä on arvioita, sitä enemmän yritys saa enemmän vertaistukeavertaisarviointiin. Yritykset voivat kuunnella, mitä asiakkaat sanovat ja tehdä tarvittavat muutokset.

Johtopäätös

Google Maps korvaa Google Plus Localin. Aluksi Google korosti luomistapaikallisen sosiaalisen verkoston yrityksille. Tässä aikakaudella Google-kartat saattavat olla samankaltaisessa asemassa Google-algoritmien äskettäisten muutosten kanssa.Google Maps ei välttämättä ole sosiaalinen verkosto, mutta siinä on joitain sosiaalisen median markkinointiin liittyviä ominaisuuksia. Esimerkiksi käyttäjät saavat mahdollisuudenedistää heidän liiketoimintaansa ja palveluitaan sisällyttämällä paikkaan. Voidaan parantaa SEO käyttämällä metakoodeja ja lokalisoidut ja maksullisetkohdistettuja mainoksia. Google painottaa paikallista SEO-palvelua ja tekee yrityksistä sijoituksen maantieteellisellä sijainnillaan. Googlekartat saattavat vaikuttaa markkinointiin aivan kuten sosiaalisen median.

November 27, 2017