Back to Question Center
0

Semalt asiantuntija infektio-, vakoilu- ja haittaohjelmien suojausoppaasta

1 answers:

Haittaohjelma (haittaohjelma) tarkoittaa sovellusta, jonka tarkoituksena on tunkeutua tietokoneeseen tai vahingoittaa sitä ilman puolueettomuutta. Haittaohjelma sisältää matoja, PC-infektioita, troijalaisen orjia, vakoiluohjelmia, scareware-ohjelmia ja vain jäävuoren kärki. Se voi olla saatavilla sivustoissa ja viesteissä tai ladattavissa tiedostoissa - appraisal of commercial real estate.

Ihanteellinen tapa estää saastuminen on ajaa ihmisarvoista vihamielistä tartuntatautien torjuntaohjelmaa varten, tehdä ajoittaisia ​​lähdöitä vakoiluohjelmien varalta, pidättäytyä epäilyttävistä sähköpostiyhteyksistä tai sivustoista. Olipa niin, että taiteilijat ovat hankalia: silloin tällöin haittaohjelmat ovat kätevästi peitetyt sähköpostina kumppanilta tai hyödylliseltä sivustolta. Itse asiassa jopa varovimmat web-käyttäjät todennäköisesti saavat viruksia ennemmin tai myöhemmin.

On mahdollista, että sinulla on paljon maksuttomia interventio-ohjelmia, joiden avulla voit evakuoida sen. Ignal Gamanenko, Semaltin menestystekijä, kertoo muutaman alla.

Scareware:

Selaat, ja kaikki hirvittävä aito näyttöruutu ilmestyvät ja huomaa, että tietokoneessa on ongelma, esimerkiksi: "Tietokoneesi saattaisi olla saastuneita haavoittuvilla vakoiluohjelmilla. Kiireellinen karkotus on välttämätöntä. Jos haluat tietää, napsauta Kyllä. Et tiedä onko se aito vai ei, joten mitä lähestymistapaa käytät? Ole varovainen, tämä voi olla huijaus.

Vakoiluohjelmat:

Se seuraa näyttöjä ja kerää tietoja sinusta, tietokoneestasi ja peruspistemääräyksistä ilman puoltavaa puolustanne, lähinnä edistämistarkoituksessa. Se voi myös kerätä tietoja osoitteesi käsikirjoituksesta ja jopa avainsanoistasi.

Infektio:

Haittaohjelmasovellukset, jotka voivat replikoida itsensä ja vahingoittaa erilaisia ​​tietokoneita.

ILMAINEN ANTIVIRUSOHJELMA

Liitännäisohjelmat toimivat johdonmukaisesti poissa näkyvistä ja suojaavat tietokoneesi saastumiselta.

Avast

Kustannustehokas virustorjuntaohjelma, joka hallitsee vakoiluohjelmia, vihamielistä rootkit-ohjelmalle ja kiinteälle itseturvallisuudelle.

AVG ILMAISEKSI

Grisoftin infektiosovellusta vastaan, joka luonnollisesti suojaa tietokoneita infektioilta antamalla kätevän infektiotietokannan tiedot ja turvallisuus.

Microsoft Security Essentials

Se tarjoaa jatkuvaa tietoturvaa, joka suojaa infektioilta, vakoiluohjelmilta ja erilaisilta väärennetyiltä sovelluksilta.

Sandboxie

Tee turvallinen segmentti tietokoneellesi turvallisempaa web perusing tällä ilmainen sovellus. Tämä on ylimääräinen väline kehittyneille asiakkaille.

Monipuolinen turvallisuus

Aloita varmistaaksesi, että otat käyttöön viimeisimmän ohjelmasi, joka päivittää työskentelykehyksesi. Nämä sisältävät usein turvallisuus- ja varmistuspäivityksiä, jotka auttavat varmistamaan gadgetisi. Virallisesti saastunut? Korjaa se.

ILMAISET SPYWARE / Eradication laitteet

Liitteenä oleva hakemus tutkii haittaohjelmien puitteet ja haittaisi mahdolliset saastutteet.

SUPERAntiSpyware

Kustannustehokas haittaohjelmien poistaja, joka myös laukaisee rootkitit, madot, vakoiluohjelmat, loiset ja mainosohjelmat.

Malwarebytes

Poikkeuksellisesti kunnioitettava ja menestyksekäs ohjelmisto, joka tunnistaa ja poistaa kovalevyt ja haittaohjelmat tietokoneesta.

November 28, 2017