Back to Question Center
0

Semalt asiantuntijat kertoo kuinka digitaalinen markkinointi liittyy SEO: n kanssa

1 answers:

SEO, Hakukoneoptimointi, on tekniikka, jota sivustot käyttävätsaat paremman sijoituksen hakukoneiden tuloksiin. Aina kun kirjoitat jotain hakukoneeseen ja painat "enter", saat listanhakutulokset, jotka sisältävät hakulauseesi avainsanoja. Sivuston tulokset näkyvät niiden merkityksessä ensimmäisenäon tärkein ja yksi, joka todennäköisesti sisältää etsimäsi tiedot. Menettely sivuston optimoimiseksisijoittaa korkealle hakukoneissa tunnetaan SEO, tekniikoiden monimutkaisuus, joka on tärkeää yrityksille, jotka saavat asiakkaitaan verkossa.Merkittävä osa ihmisistä, jotka etsivät näitä termejä, laskeutuu kärkipaikoille - dedicated to the duggars. Tällä tavoin SEO toimii johtavana generaattorina. Selisää liikennettä ja myöhemmin tuloksia sivustoosi.

Toisaalta digitaalinen markkinointi on yhteinen väline, johon viitataankaikki integroidut online-markkinointipalvelut asiakkaiden saamiseksi, niiden määrän lisääminen tai jopa kävijöiden muuttaminen asiakkaille.Useita kanavia, kuten influenssien markkinointi, sisällön markkinointi, SEO, verkkomainonta, tuotesalous tai sosiaalinen mediamarkkinointi ovat tapoja, joilla yritykset käyttävät digitaalista markkinointia myynnin lisäämiseksi. He käyttävät internetiä auttaakseen tavaramerkkejä yhteydenpitoon asiakkaiden kanssasamoin kuin markkinointiohjelmien ja kampanjoiden auttaminen tavoitteiden saavuttamisessa. Tästä näkökulmasta on selvää, että SEO on välinedigitaalinen markkinointi.

Asiakasmenestyspäällikkö Semalt Digital Services, Jason Adler selittää SEO: n ja digitaalisen markkinoinnin välisen yhteyden.

SEO ja Digital Marketing voivat jakaa monia yhtäläisyyksiä, mutta neon joitain olennaisia ​​eroja. SEO-asiantuntija on kokenut joidenkin ominaisuuksien kuten suunnittelun, sisällön ja meta-URL-osoitteiden optimoinninhakukoneen näkyvyyttä lisää liikennettä ja lopulta enemmän tuloja. Toisaalta digitaalisen markkinoinnin johtaja toimii yhdessäSEO-asiantuntijan kanssa, erityisesti mainoskampanjan avulla, jotta yritys näkyy Internetissä kohdekammiossa.

Digitaaliset markkinoijat riippuvat SEO: stä välineenä, joka tekeeasiakkaat löytävät tuotemerkin tai palvelun, joka on kampanjassa. Digitaalinen markkinointi käyttää muita vaihtoehtoja, kuten mainostaulut, sanomalehdet, massatmedia tai jopa viittaukset. SEO on tiukasti perustu internetiin ja kohdistuu nimenomaan hakuihin asiakkailta hakukoneistakyselyitä verkkosivujen sisällöstä. Koska SEO keskittyy lisäämään ihmisiä, jotka vierailevat verkkosivuilla, digitaalisestimarkkinointi koskee yleensä yrityksen yleistä näkyvyyttä asiakkailleen.

SEO ja digitaalisen markkinoinnin suhde on pienimutta erillinen. SEO liittyy pääasiassa avainsanan hakuun, esittelyyn ja web-kehitykseen liittyviin kysymyksiin. SEO sisältää optimoinninsivuston tiedot ja muotoilu ovat huippuluokkaa hakukoneissa. Tämä prosessi mahdollistaa yritysten saada online läsnäolo jahyötyvät orgaanisesta (ei-maksullisesta) liikenteestä. Se voi tehdä sivuston tappion kilpailijoille hankkimalla liikennettä suoraan heiltä.Digitaalinen markkinointi on kollektiivinen termi, joka viittaa kaikkiin markkinointikampanjoihin, joko verkossa tai offline-tilassa, brändin edistämiseksiparempaan lyijykehitykseen. Sekä SEO että digitaalinen markkinointi toimivat käsi kädessä ja monet yritykset menestyvät verkossa. Toisessanäkökulmat sekä SEO että digitaalinen markkinointi palvelevat lisäämällä brändin online-läsnäoloa kuluttajien löytämiseksi.

November 27, 2017