Back to Question Center
0

Semalt Digital Expert kertoo mitä 404 virheet tarkoittavat SEO

1 answers:

Mikä aiheuttaa 404 ei löydy virheitä? He aikovat satuttaa luokitteluni?Nämä kysymykset viipyvät brändinvalmistajien mielissä, kun "404 löydy" virheitä ei esiinny.

Kun sivusi palauttaa 404 virheet, häiriöt ovat uhkaaviaUX: hen (käyttökokemus). Joka kerta kun kävijä saa virheen 404, hän joutuu arvioimaan uudelleen ja takaisin, mikätarkoittaa sivusi jättämistä - where can i buy fake money that looks real. Brändi-johtajille tai digitaalisille markkinoijille virheet aiheuttavat paniikkia, kun heidät huomataanwebmaster-työkaluja. Näiden ongelmien välttämiseksi Michael Brown, Customer Success Manager Semalt Digitaaliset palvelut,tarkastele kattavasti mitä 404 virheet tarkoittavat SEO-palveluun ja miten poistaa niiden epätoivottava vaikutus.

Miten löytää 404 virheitä

Käytä Googlen Verkkovastaavan työkaluja

Tämä on yksi parhaista menetelmistävirheiden havaitseminen suoraan Googlelta. Sinun tarvitsee kirjautua vain verkkovastaavan työkaluihin, siirry kohtaan Indeksointi ja napsautaIndeksointivirheet. Kaikki puuttuvat URL-osoitteet näkyvät Not Found -osiossa. Voit jopa tarkistaa kaavionvirheet ajan mittaan paremman analysoinnin vuoksi.

Rikkoutumiset

Tänään on paljon selainlaajennuksia ja jopa ilmaiseksisivustot kuten Validator.w3org ja Check My Links. Nämä tunnistaa helposti verkkosivustosi rikkinäiset linkit.

Käyttämällä Screaming Frog SEO Spider

Samankaltainen kuin Webmaster Tools, SEO Spider auttaa sinua näkemään kaikki 404 ei löydy virheitä.Lataa sovellus. Asenna SEO Spider ja anna verkkosivustosi ja napsauta sitten Indeksoi. 404-virheet näkyvät Tila-tilassaKoodi-välilehti..Voit myös viedä raportin .csv-tiedostoksi.

Mitkä 404 virheet tarkoittavat SEO: tä ja miksi sinun on toimittava viipymättä?

Google arvostaa sitä, että 404 ei löydy virheestä on joskus väistämätöntä.Siksi verkkosivustoasi ei poisteta indeksoimalla tai rangaista. Koska Googlen pääpaino on kuitenkin laadun,teidän SEO todennäköisesti kärsivät paljon. Kun Google robotteja indeksoi sivusi sisäiset linkit, sinut merkitään osapuoleksieivät ole kiinnostuneita tarjoamaan parempaa käyttäjäkokemusta. Ajan myötä Google lopettaa sivujen indeksoinnin ja liikenne putoaa voimakkaasti.

Markkinoijat pitäisi huolestua enemmän reaktiostaasiakkaiden sijaan Google-robotteja. Vierailijoillemme virheen syy ei ole lainkaan merkityksellinen, mistä he ovat kiinnostuneitasaa haluamansa sisällön. Useimmat kävijät lähtevät yleensä muulle verkkosivustolle, seuraamaan kilpailijaa tai poistumasta. Tämätarkoittaa liikenteen menetystä, koska asiakas ei voi tehdä seuraavaa vaihetta kohti muuntamista. Tämän seurauksena se on aina varovainentunnista virheet mahdollisimman pian ja korjaa ne nopeasti.

Miten korjata 404 ei löydy virheitä?

Kun 404 virheestä ilmenee, on välttämätöntä helpottaa asiakkaiden kykyä palata virtaukseen.

Käytä 301 pysyvää uudelleenohjausta

Jos tietty sivu on poistettu tai siirretty,301 uudelleenohjaukset auttavat linkittämään sivun uuteen. 301 uudelleenohjaukset ovat hyviä, koska ne eivät kadu sivuviranomaisilta edelliseltä sivulta.

Hyödynnä Robots.txt

Robots.txt-tiedoston avulla kerrotaan Google robotteilleTietyt sivut on poistettu ja et aio indeksoida niitä. Tämä on erinomainen tapa puuttua virheeseen 404, kun paljonsivut on poistettu.

Oikotietojen korjaaminen sivuillasi

Jos käytät Verkkovastaavan työkaluja, voit helposti tunnistaasivut, joissa on katkenneita linkkejä. Tarkista nämä sivut huolellisesti, onko linkki kirjoitettu väärin ja korjata ne välittömästi.

November 27, 2017