Back to Question Center
0

Semalt Dispels 8 Mobile SEO myyttejä

1 answers:

SEO on tärkeä osa sivuston optimointia. Yhä useammat ihmiset tekeväthakuja älypuhelimissaan, mobiilisivusto on myös räjähtänyt. SEO matkapuhelimista on tullut myös kuuma aihe, mutta valitettavasti suurin osatiedot, jotka löydät mobiili SEO on väärä.

Ross Barber, asiantuntija Semalt Digitaaliset palvelut, hävittää top 8 SEO myyttejä.

Myytti 1: mitä ihmiset hakevat PC: llä ja matkapuhelimella on sama

Totuus: Ihmiset ovat liikkeellä, joten heillä ei ole ylellisyyttä lukuisten raporttien lukemisesta,pitkät blogiviestit ja tutkimustulokset heidän mobiililaitteillaan. Yleensä he etsivät nopeita vastauksia - asgard ewrap audit report. Tämä erottaa automaattisestimitä ihmiset etsivät molemmissa laitteissa. Paras tapa tarkistaa, mitä ihmiset etsivät mobiililaitteissa on käyttää GoogleaAdWordsin. Sinulla on mahdollisuus tutustua ihmisten kirjoittamien avainsanojen mobiilisuhteeseen.

Myytti 2: Mobiilihakujen ja PC-hakujen tulokset ovat samat

Totuus: Hakukoneet työskentelevät kovasti, jotta ihmiset löytäisivät helpomminhe tarvitsevat, kun he tarvitsevat sitä. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustot, jotka eivät ole mobiiliystävällisiä, eivät ole suuria tuloksia. Sivustosi voi olla optimoitutietokoneelle, mutta saattaa huonosti sijoittaa mobiilihakuihin. Siten PC-hakujen ja mobiilihakujen tulokset ovat täysin erilaisia. Googlen tutkimusvahvistaa tämän kohdan. Tutkimuksessa hakukoneen jättiläinen havaitsi 86%: n eron tulosten näyttämisessäeri rajapintojen mukaan.

Myytti 3: Ihmiset pian lopettavat hakujensa puhelimissaankoska he alkavat etsiä niiden pukeutuvia laitteita

Totuus: Vaikka pukeutuvat laitteet ovat ottaneet markkinat myrskyn vuoksi, ne eivät ole yhtä kehittyneitäheidän yrittäessään tehdä kohtuullisia hakuja. Pehmeän hakuteknologian aikakausi on vasta alkua..Siri ja Google Goggles ovatyritettiin saada vallankumous menemään, mutta jopa Sirin pelkkä markkinaosuus on vain 3 prosenttia, mikä osoittaa, että ihmiset eivät ole täysin hyväksyneetajatus korvata mobiililaite etsii haettavien laitteiden etsimistä.

Myytti 4: Mobiili SEO ei ole edes juttu!

Totuus: Monet ihmiset haluavat ajatella, että mobiili SEO on vain termi, joka onrennosti heitettiin. On totta, että monet ihmiset eivät ymmärrä sitä kovin paljon, ja siellä on vain vähän asiantuntijoita. On monia ihmisiä, jotkaajatella väärin mobiili SEO, mutta se ei tarkoita sitä, että se on olematon käsite, joka on täysin huomiotta.

Myytti 5: SEO on SEO, ja se on kaikki sama

Totuus: Nope, nope, nope. SEO ei ole kaikki sama. Paikallinen SEO, mobiili SEO ja SEOverkkosivuilla, jotka on optimoitu työpöydälle ja kannettavalle tietokoneelle, eivät ole kaikki samanlaiset. Mitä nopeammin huomaat tämän ja korjasi sen sivustollesi,parempia tuloksia ja tuloksia saat.

Myytti 6: Määritä SEO matkapuhelimille ja voila - Mobile SEO!

Totuus: Toivomme, että se oli yksinkertainen, mutta se ei ole. Et voi räätälöidä SEO sivustoille javaihda se matkapuhelimiin sopivaksi. Mobiili-SEO-lähestymistapa on täysin erilainen kuin sivustojen optimointi. Koska on enemmänmuunnelmia mobiililaitteita siellä, mobiili SEO on oltava tarkempi ja tarkempi kuin verkkosivuilla SEO. Oppiminen mobiili SEO tekeevaativat aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta kun se tapahtui oikein, se tuo sinulle hyviä tuloksia.

Myytti 7: Rakenna optimoitu verkkosivusto ja räätälöi se sitten matkapuhelimiin

Totuus: Verkkosivuston optimointi kaikkien käyttöliittymien käyttö voi tuntua mahtavaltaidea. Sinun on kuitenkin otettava huomioon, että ihmiset eivät silti voi löytää tarvitsemasi tietoja sivustostasi. Itse asiassa jopa 60 prosenttiaihmiset eivät aina löydä sitä, mitä he tarvitsevat mobiilihakuissa. Näin tapahtuu, koska mobiilitoiminnot ovat tarkkoja ja niiden on oltavakehitetty erillisenä kokonaisuutena eikä julkaistu verkkosivuston SEO-strategiaksi. Esimerkiksi BMW ja Amazon ovat käyttäneet tuhansia dollareitapyrkivät varmasti varmistamaan, että niiden verkkosivustot ovat mobiiliystävällisiä ja että mobiili SEO on sovellettu oikein.

Myytti 8: On vaikea saada linkkejä, kun käytät mobiili SEO

Totuus: Mikään ei voi olla pidemmälle kuin totuus! Itse asiassa hyvämaineinen sivustoomistajat haluavat saada linkkejä verkkosivustoilta, joilla on hyviä SEO-käytäntöjä. Joten sano hi saada linkkejä Googlesta, Mashableista ja muistaluotettavia sivustoja.

Toivomme, että olemme auttaneet sinua räjäyttämään joitain mobiileja SEO myyttejä ja valaisemaanasian todellisesta asiasta.

November 27, 2017