Back to Question Center
0

Semalt esittelee 7 SEO strategioita lääkärinhoitajille

1 answers:

Hakukoneoptimointi (SEO) varmistaa, että sivustosi löytyy milloinhenkilö tekee kyselyn hakukoneessa. Esimerkiksi, jos web-käyttäjä etsii podiatristia Bostonin paikkakunnalla ja sielläovat alueen monet podiatristit, tietenkin, haluat, että käytäntösi ponnahtaa esiin ensimmäiseksi vaihtoehtoksi hakutuloksissa.

Asiakasmenestyspäällikkö Semalt ,Jason Adler antaa seitsemän toteutettavissa olevaa SEO-temppua ja strategiaa, jotta organisaatiosi voi kilpailla etupäässä terveydenhuollon alallaauttaa sinua sijoittamaan korkealle hakutuloksissa.

1. Valitse oikeat avainsanat

Tee kattava luettelo sanoista, joiden mielestä yksilöt kirjoittaisivatkun etsit lääkärikeskus ja palvelut - IT services Bay area. Kun olet laatinut hakusanojen luettelon, arvioi niiden tehokkuus käyttämälläGooglen Avainsanojen suunnittelija. Testi kuvaa, mitkä lauseet ovat huomattavaa hakuliikennettä kuukaudessa, mutta vähäisellä kilpailullamuilta sivustoilta.

2. Metadatan määrittäminen: Meta-kuvaukset ja otsikkotunnisteet

Metatietoihin on sisällytettävä hakusanojen kanssa integroituja avainsanojajokaisesta sivusta ja sivustosi ensisijaisesta sisällöstä. Metatiedoilla on HTML-sisällönkuvauskentät, jotka sijaitsevat sulkeutumisen ja avoimen pään välissätiedoston HTML-koodeista. Meta-tiedot auttavat hakukoneen selvittämään, mitä sivu on noin kun otsikkotunnisteita pidetäänkuten sivun otsikko.

3..Luo plagiointi-vapaa sisältö

Luo ainutlaatuinen sisältö sivustollesi lääkärisihoidon puolesta varmistaaksesiettä se erottuu ja antaa sinulle kilpailevan reunan verkossa. Yleisön tiedottaminen laadullisen sisällön markkinoinnin avulla mahdollistaa senilmoittaa asiantuntemuksestasi ja arvosta ja lopulta saada hakukoneen sijoitusta.

4. Varmista, että sinulla on sivustokartta Web-sivustossasi

Yksinkertaistetun sivustokartan luominen on usein aliarvioitu temppu integroida teidänsivustolla hakukoneiden kanssa. Kartta antaa tietoa Yahoo: lle, Bingille ja jopa Google: lle siitä, miten sivustosi on määritetty ja yhdistetty.

5. Vaihtoehtoisia haun vertikaaleja

Suurin osa terveydenhuollon asiantuntijoista puuttuu mahdollisuudesta sijoittaa korkeammalle diaesitysten avulla,videoita, kuvia ja muita vuorovaikutteisia lomakkeita. Täytä verkkosivustosi optimaalisella sisällöllä ja käytä eri lomakkeitahaku pystysuunnassa.

6. Paikallinen hakumainonta

Yli puolet hauista suoritetaan mobiililaitteiden avulla. Paikallinenhaku on keskeinen vertikaalinen terveydenhuollon organisaatio, koska potilailla on käydä fyysistä sijaintia näiden keskusten ennen heitäkäyttää palvelujaan.

7. Käytä sosiaalisia sivustoja Boost Rankingsin avulla

Sosiaalinen media ajaa liikennettä sivustoosi ja helpottaa kaksisuuntaista käyttöäsäännöllisen henkilön ja organisaation väliset vuorovaikutukset. Sosiaaliset sivustot vaikuttavat SEO-linkkikysymykseenrakentamiseen ja sisällölliseen sitoutumiseen.

Epäilyttävät edelleen SEO-merkityksen ammatillesi? Tällä hetkellä yli 55 prosenttiaaikuisten Amerikassa omat älypuhelimet, mikä osoittaa, kuinka tärkeää on sijoittaa korkealle hakutuloksissa potentiaalisille potilailleetsivät laitteistaan ​​ja työpöydän tietokoneista. Edellä mainittujen käytäntöjen toteuttaminen lisää verkossakäytäntöjen läsnäolo ja uusien asiakkaiden tavoittaminen.

November 27, 2017