Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 Vital Digital Markkinointi Trendit 2017

1 answers:

Digitaaliset mainostajat kohtaavat usein kiinteitä innovaatioita ja muutoksia digitaalisessa muodossaympäristössä. Muutosvauhti on usein säälimätöntä ja joskus raa'aa. Yrityshistoria kuvaa sitä, että adoptio ja kehitys ovat ainoat keinotselviytyä usein muuttuvassa ympäristössä.

Vuonna 2016 digitaaliset ajovirheet alkoivat suunnitella markkinoinnin ympäristöä uudelleen.matkapuhelinvaltuuskunnan nousevat trendit ovat saavuttaneet taso, joka haittaa työpöydän liikennettä - temperature manager pc. Sivustot, kuten Pinterest ja Snapchatkasvavat ja jatkuvasti houkuttelevat käyttäjiä. Nykyinen kehitys on kuvannut, mitä digitaaliset kuluttajat ennakoivat.

Kokemus erilaisten pienten ja keskisuurten yritysten,olemme käyneet vuosien mittaan erilaisia ​​muutoksia - odotamme uusia asioita ja optimoimme uusista mahdollisuuksista, Lose or Adapt: ​​ meidän tapauksessamme tämäsanonta on osoittautunut totta. Sellaisena me aina keskitymme horisonttiin yrittämään ennakoida, mitä on tulevaisuudessa.

Vuoden 2017 kolmannen vuosineljänneksen alussa johtava asiantuntija Semalt ,Nik Chaykovskiy on laatinut luettelon trendeistä, jotka ovat digitaalisen markkinoinnin ydin, jotta mainostajat voivat optimoida näistä uusista kehityksistä.

1. Matkapuhelin tiedottaa nykyisestä kulutuksesta

Matkapuhelinten käyttö on kasvanut voimakkaasti Pew Researchin tutkimuksen avullaKeskus kuvaa sitä, että 77 prosenttia Yhdysvaltain kansalaisista omisti älypuhelimen. Tänä vuonna tilastot osoittavat, että älypuhelimet ovat arvostetuimpia asiakkaitasuosituin ostoskumppani.

Älypuhelin voi nyt tarkistaa tuotearvioita, suositella tuotteita ja tehdäostoksia selaimen avulla. Niiden nopeus, jolla nämä laitteet yhdistyvät jokapäiväiseen elämäänmme, tekee niistä osaa kulttuuristamme.

2. Live-videovirtaus saa jatkuvasti jatkoa

Vuoden 2015 aikana Meerkat käynnisti suoratoistosovelluksen, joka oli uutena.Vuosi myöhemmin hugest sosiaalisen median sivustot siirtyivät Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube.

Live-suoratoisto tuottaa brändejä ja markkinoijia kilpailee toisiaan vastaankoska se rikastuttaa asiakaskokemusta. Hyvin suunniteltu live-keskustelu mahdollistaa brändin kasvattavan avoimuutta ja mahdollistaa myös senvuorovaikutusta, jota ei ole koskaan aiemmin tarjottu.

3. Big Data Empowers Mukauttaminen

Suuret tiedot ovat avainasemassa räätälöidyn käyttökokemuksen parantamisessa. Amazon,Spotify ja Netflix ovat esimerkkejä suurista yrityksistä, jotka optimoivat suurista tiedoista, joiden tavoitteena on tarjota käyttäjillepersonointi. Tietojen lisääminen antaa brändille mahdollisuuden parempaan ennusteeseen ja tavoitteisiin, jotka lisäävät käyttäjien määrää.

4. Markkinointiautomaatio on nykyään enemmän

Useimmat markkinoijat pitävät markkinoinnin automaatiota tärkeänämenestyksen elementti. Automaatiota käytetään parhaillaan virtaviivaistamaan sisällön markkinoinnin näkökohtia.

5. Immersive Advertising lisää sisällöllistä markkinointia

Sisällön markkinointi on muodostanut perusta huonolle ja hyvälle sisällölle. Valtavaolemassa olevien tietojen määrä on pakottanut innovaattoreita strategioimaan parempia tapoja sitoutua yleisöönsä ja suunnittelustrategioitaan käyttäjien sitouttamiseksimonipuoliset kokemukset.

Lopulliset ajatukset

Vaurastuneimmat, suuret tai pienet yritykset joutuvat kehittämään ja innovoimaanuusia kestävän kehityksen strategioita. Keskittyminen edellä mainittuihin suuntauksiin ja niiden integrointi on suuri askel kohti avaamistaerilaisia ​​markkinointimahdollisuuksia.

November 27, 2017