Back to Question Center
0

Semalt Expert kertoo eron työpöydän SEO ja mobiili SEO

1 answers:

Digitaalisessa markkinoinnissa useimmat SEO-strategiat eivät pidä vieraiden laitteitakäytä verkkosivustoa. Useimmat yritykset nopeasti unohtavat optimoida verkkosivustoja matkapuhelimen suorituskykyä suoritettaessa niidensivuston kehittäminen. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että matkapuhelimet korvaavat pöytätietokoneita surffaamalla internetiä 4 prosentin nopeudella. Lisäksi,paljon hakukoneiden liikenteestä tulee matkapuhelimista, ei pöytätietokoneista kuin aiemmin - now whey isolate.

Jotkut yritykset käyttävät tätä etua markkinoiden aukon täyttämisessä. Esimerkiksi,useimmat ihmiset käyttävät matkapuhelimia selata Internetiä. Tämän vuoden tammikuussa Google teki selväksi, että yksi niiden algoritmistaverkkosivustot ovat tapa, jolla mobiilisivustot vastaavat.

Hakukoneoptimointi lisää sivuston näkyvyyttä verkossa.Hakukoneet osallistuvat tähän prosessiin. Suurin osa heidän kriteereistään sisältää mobiiliystävällisten verkkosivustojen luomisen. Web-kehittäjännäkökulmasta, useimmat SEO taktiikat mobiili ystävällinen sivustot toimivat täysin erilainen kuin työpöydän versio toimii.

Mobiili SEO on erilainen kuin tyypillinen työpöydän SEO. Asiantuntija Semalt Digitaaliset palvelut, Ross Barber selittää tämän eriytymisen näkökohdat.

  • Tulosten lokalisointi..Google tarkoituksellisesti sijoittaa paikallisia tuloksia mobiililaitteillelaitteet. Tämä parannus tekee paikallinen SEO sopivaksi mobiilisivustoille. Geomuutetut haut voivat saavuttaa mobiililaitteita nopeammin kuinhe pääsevät työpöytiin. Samaan aikaan työpöydällä tapahtuva samanlainen lähestymistapa voi johtaa moninkertaiseen sisältöön useilla verkkotunnuksilla. Tuloksena useimmatyritykset eivät huomioi tätä eroa. Voit kuitenkin hyötyä tästä käyttämällä kanonisia verkkotunnuksia työpöydän verkkosivuille. Samaan aikaan,mobiilisivustosi sisällön optimointi palauttaa linkki- ja sivuviranomaiset 301 uudelleenohjauksella.
  • Toimintopainikkeiden kartoitus. Useimmat verkkosivuston käyttäjät tulevat verkkosivustoon tietoja taiostaa. Matkapuhelimet tarvitsevat suuria etäisyyksiä. Tämän ominaisuuden avulla älypuhelinten käyttäjillä ei ole ongelmia kosketusnäytön kanssatulo. Hiiren osoitin voi kuitenkin erottaa lähekkäin olevat linkit ja napsauttaa niitä oikein.
  • sisältö. Jokaisessa digitaalisessa markkinointityössä avainsanat ja sisältö ovat tärkeimmät ideat.Hakukoneoptimointi pyörii avainsanojen ja sisällön ympärillä. Kuitenkin, miten avainsanat sijoitetaan mobiilisivustolle, se ei ole tapase menee työpöydälle. Esimerkiksi työpöytät tarvitsevat tuotemerkin merkitystä ja tietojen kattavuutta. Tästä syystä työpöydän sisältö voitavoittaa jopa 1000 sanaa ja olla pienempi fontti sisällön sisällyttämiseksi kauniisti. Tämä ei kuitenkaan ole tapaus mobiiliystävällisellesivustot. Puhelinselaimet toimivat parhaiten suurilla fonteilla ja sisällöllä, jotka vaihtelevat 300 sanaa ja 700 sanaa.

Päätelmä

Monet yritykset eivät pysty ottamaan huomioon mobiiliystävällisiä aloitteita niiden perustamisessasivustot. On monia tapoja, joilla mobiili SEO eroaa työpöydän SEO. Esimerkiksi mobiili SEO-tekniikka olettaa käyttävän vähemmänsisältö suurissa kirjasimissa, mikä on päinvastainen kuin mitä Google haluaa sisällön sijoittamisesta työpöydällä. Monet yritykset, jotka tekivätniiden mobiiliystävälliset sivustot hyötyvät jo tästä strategiasta. Siksi nämä erot voivat auttaa SEO kampanjoitalisätä tavoitetta ja saada enemmän kävijöitä mobiililaitteista.

November 27, 2017