Back to Question Center
0

Semalt Expert kertoo kuinka tunnistaa ja korjata sivuja päällekkäisillä sisällöillä

1 answers:

Moninkertainen sisältö on merkittävä haitta hakukoneiden sijoittamisessa. SEOon monimutkainen prosessi, johon kuuluu tehtäviä kuten sisällön markkinointi, linkittäminen ja sosiaalisen median markkinointi. Korjataan kuitenkin kaksoiskappalesisältö voi olla vaikeaa - appraise car value. Menettelyn pääpiirteet ovat:

  • Se edellyttää vain vähän teknisiä muutoksia
  • Arvostus alkaa parantua heti kun se korjataan
  • Google-indeksoija lukee sivustosi muutokset hyvin nopeasti

Asiantuntija Semalt Digitaaliset palvelut, Igor Gamanenko kertoo, miten käsitellä päällekkäisiä sisältöjä oikein.

Miten kaksinkertainen sisältö laimentaa viranomaisen

Googlen webmaster-blogin mukaan verkkosisältösi tai blogikirjasi mainettalaimennetaan, kun se on käytettävissä useista URL-osoitteista. Käytännössä tämä voi tehdä eri sivuista alhaisemman samanlaisen sisällön suhteen, joten se aleneeSERP: n näkyvyys tietyissä avainsanoissa. Viranomaisen palauttaminen on helppoa erityisesti silloin, kun käytämme linkkejä kanoniseen sivuun.

Yksittäisten linkkien yhdistäminen yksinkertaisella 301 uudelleenohjauksella alkuperäiseen verkkosisältöön on vahvistettavaniin että kaikki linkit osoittavat tyypillisen aloitussivun. Tämän seurauksena kyseisen sivun viranomaiset ja liikenne lisääntyvät samassa toimenpiteessä,mikä johtaa siihen, mitä Google haluaa sijoittaa.

Kahden aineiston havaitseminen

  • Tietäen, onko sinulla ongelmia kaksoiskappaleiden sisällössä on helppoa. Yksinkertaisesti menesuosikki hakukoneesi, kuten Google (tai optimointi) ja kirjoita sivustosi: yoursitename.com. Kun useita sivuja osoittavatsama sisältö on lueteltu, sinulla on päällekkäisiä linkkejä. Tämä ilmiö tarkoittaa sitä, että kyseinen sivu tai tuote saa useita mahdollisuuksiaGoogle-robotteihin..
  • Yleisin tapa löytää päällekkäinen sisältö on havaita erien määrätai Googlen indeksoimilla sivuilla. Sivu, jolla on kanonisia tunnisteita, voi aiheuttaa laimennuksen. Todisteet tästä ovat se, että se saattaa kuulua korkealle joillekintuotteita, jotka ovat vielä alhaisia ​​yhdelle, jota Google ei indeksoi.
  • Muissa tapauksissa Google voi tuottaa tuotteita enemmän hakutuloksia kuin sinulla onsivustossasi. Kun hakutulosten määrä ylittää verkkosivujen määrän, on mahdollista, että sinulla on päällekkäisiä linkkejä.Kun teet muutoksia sivustossasi, saattaa kestää viikkoja päivittää kaikki sivut, jotka voivat olla yli 800 000. Tämä johtuu siitä, miksi a404-virhe voi tervehtiä käyttäjiä klikkaamalla joitain vanhalla URL-osoitteella varustettuja tuotteita.

Miten kopioida sisältöä

Aluksi Google web-indeksointirobottien estäminen yksinkertaisella robots.txt-tiedostolla oli parastapa ratkaista tämä tilanne. Tämä temppu ei kuitenkaan lisää kanonisiin sivuihin liittyvää viranomai- suutta ja mainetta. Linkit ovat edelleen olemassavaikka vältät rangaistuksia. SEO-suorituskyky ei kuitenkaan paranna.

Apachein 301 uudelleenohjaukset ovat paras tapa ohjata kanonisia tunnisteita pysyvästi.Uudelleenohjaukset ovat tehokkaampia kuin kanoniset tunnisteet. Verkkosisällön luokkien poistaminen auttaa määrittämään yhden yhden uudelleenohjauksen,joka on luotettava, pysyvä ratkaisu. Esimerkiksi sivuston.fi/luokka1/tuote1 luomisen sijaan käytä vain sivustoa / tuote1.

Yleensä tärkein temppu, joka takaa päällekkäisen sisällön yhdistämisen, pyörii käänteisesti.Kun linkit viittaavat sivulle, jossa on päällekkäistä sisältöä, ne pyrkivät alentamaan sijoitustasi ja vaikuttamaan negatiivisesti tuloksiin.Kaksoisosan sisällön merkitys ja valtuudet ovat yleensä vähäisiä. Siksi edellä kuvatut tekniikat olisi toteutettava välttämiseksiGoogle-algoritmien rangaistukset.

November 27, 2017