Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miksi ja miten Amazon rakentaa sähköisen kaupankäynnin?

1 answers:

Amazonin markkinapaikka toimii foorumina, jossa ihmiset alkavat tuotemerkkejä ja oppivatkuluttajien käyttäytymisestä. Se auttaa käynnistämään alkueläkeyrittäjiä. Yrityssivusto voi toimia hyvin verrattaessa markkinoiden standardia. Markkinoiden käyttäminen vaihtoehtoisena tulolähteenä on lisäetuna.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt ,kehittää Amazonin käyttämistä onnistuneen verkkokaupan luomiseksi.

Perusteet

Ennen markkinoiden täyden potentiaalin toteutumista on syytä aloittaaperusasiat - utilitaire de gestion du. Amazon auttaa asiakkaiden hankkimisessa yrityksille. Lopulta, kun tottuu siihen, miten se toimii, vain silloin he voivat valjastaavalta käyttää Amazonia kasvamaan brändi.

Amazon vastaa viisikymmentäkaksi prosentista hakuista. Vuoden 2016 viimeisellä neljänneksellä,Amazon vastasi kuusikymmentä prosenttia kaikista sähköisen kaupankäynnin myynnistä. Lopuksi suurin osa tuotteista myydyistä tuotteista on kolmas osapuolimyyjiä.

Nämä tosiasiat osoittavat, että suurin osa asiakkaista usein Amazonin etsiäTuotteet. Siksi sen käyttäminen brändin tunnettuuden ja asiakkaiden tietoisuuden lisäämiseksi auttaa yritystä keskittymään tuotevalikoimaan ja markkinointiin näiden ympärillekonseptit pisteeseen, jossa se voi kilpailla huippu-kilpailijoiden kanssa.

Amazonin käyttäminen on vastoin ohjeita markkinoida liiketoimintaa mahdollisille asiakkaille.Amazon sallii kuitenkin liiketoiminnan muovaavan ostokäyttäytymistään kohtaan, jossa heidän täytyy käydä yrityksen verkkosivuilla. Esimerkiksi,asiakas voi ostaa tietyn tuotteen yritykseltä, mutta korvaukset ovat saatavilla vain heidän verkkosivuillaan..

Amazon-mainokset rakentavat tietoisuutta

Amazon-sponsoroidut mainokset muistuttavat AdWordsia, koska ne perustuvat avainsanoihin. sponsoroitujamainokset ovat välttämättömiä, koska yrittäjä voi käyttää niitä kohdentamaan samoja tuotteita käsitteleviin yrityksiin. Klikkauskustannukset ovat pienemmät kuinmaksettu haku.

Amazon ja SEO arvo

Kun yritys alkaa kasvattaa myyntiään, on olemassa suuri mahdollisuusniiden tuotteet alkavat näkyä Amazonin haun rankingissa. Näin ollen Google ottaa nämä korkean tason attribuutit. Tuotteen käyttäminenavainsanat ensisijaisena työkaluna Googlen luomushakuihin ohjaavat asiakkaita yrityksen tuotteisiin.

Orgaaniset haut ja asiakkaiden ajautuminen Amazonille ostajia ymmärtävät, ettäyrityksen tuotteet näkyvät useilla sivustoilla. Se edistää kuluttajien luottamusta. Jos yritys markkinoi tuotteitaan oikealla tavalla,he varmasti antavat hyviä arvosteluja. Arvostelun tähdet merkitsevät paljon varmoja asiakkaille.

Kauppiailla on useita huolenaiheita ennen Amazonin kanssa:

Myytti 1:

Amazon luopuu tuotemerkistä ilman mitään syytä. Tämä ei ole totta kuin brändin perustaluottaa kolmanteen osapuoleen niin kauan kuin yksi toimii Amazonin ohjeiden mukaisesti.

Myytti 2:

Amazon ryhtyy liikkeelle heti kun se lähtee liikkeelle. Amazon-henkilöstö vain pyytää ihmisiä valitsemaankun kyseessä on markkinoiden myyjä tai myyjä, mutta päätös on täysin asianomaisen henkilön tehtävä.

Myytti 3:

Amazon eroaa tavallisesta verkkokaupasta. Se on verkkokauppa, jossa onsisäänrakennettu haku ja se on avainsanoihin perustuva kuten Google.

Päätelmä

Amazonin myyminen on päätöksenteon strategia ja oikea määrä valvontaa.Amazonin markkinoilla on paljon luetteloita, jotka myyvät ja hankkivat asiakkaita. Omistaja päättää heille parhaimman strategian.

November 27, 2017