Back to Question Center
0

Semalt Expert: Mitä sinun pitäisi tietää Web-indeksoinnista

1 answers:

Hakukoneet indeksoivat sisällön sijoitettaviksi internetissä. SEO-materiaalejaon helppo löytää. XML-sivustokartan luominen saa sivustosivut indeksoiduksi, mutta se vaatii SEO-sovelluksen, joka käyttää sivustoaindeksoidaan, jotta aiotut tiedot olisivat olemassa - security access control locks.

Asiantuntija Semalt Digitaaliset palvelut, Frank Abagnale selittää näkökohdat, jotka sinun on tiedettävä sivuston indeksoinnista.

Ymmärtää sivuston sisältö

Googlen indeksointi varmistaa tuotteiden tarkan seurannan ja tiedotlaittaa verkkosivustolle. Tuotteiden luokat olisi esitettävä suunnitelluilla kuvioilla, kun sivun muoto onjohdonmukainen ilman manipulointia, uuden luomista tai odottamattomien sivujen esittelyä.

Indeksointi voi estää

Vakiovirheet, jotka johtavat tietyn tietyn osan tietojen puuttumiseenhaku voi tapahtua siksi, että indeksoija ei pysty täyttämään pääsyä. Jotkut SEO-ongelmat saattavat johtaa muotoilun vääristymiseen tai muokkaamiseenURL-osoite ja hakukentän puuttuva kokosuodin. Robots.txt- tai Noindex-maailmanlaajuinen tarkistus voi auttaa indeksoinnin estämisen ratkaisemisessa.

Yleisesti hylättyjen URL-osoitteiden

Huolimatta oikeasta SEO-sivustosta, jotkin URL-osoitteet voidaan hylätä robots.txt-tiedoston takia. Oppiminen mitäsivustojen kokemus mahdollistaa indeksoijan virheellisten ja tarkoituksellisten lohkojen erottamisen..

Tiedä 404 virheet

404-virheen palauttaminen saattaa johtua siitä, että haussa ei ole tarpeeksi tietoamoottorit hakemaan tai sivusto on indeksoitu, koska se on lopetettu. Asiakas, jonka tavoitteena on lisätä heidän online -SEO-sivuston tulisi tarkkailla ja ymmärtää virheilmoituksen syytä, jos sen on löydettävä ratkaisu.

Selvitä uudelleenohjaukset

Indeksoijan ymmärrys ja sen määrittäminen uudelleenreitit on tärkeää vähentääuudelleenohjausten määrä, ennen kuin hakukone löytää todellisen sivun. 302: n uudelleenohjausten muuttaminen 301: een mahdollistaa vuotamisen noin 15: staprosenttia siirroista loppusivulle.

Tunnista heikot metatiedot

Indeksoijat ovat erinomaisia ​​välineitä huonosti esitettyjen tietojen tunnistamiseksiNettisivu. He analysoivat, ovatko sivut päällekkäisiä vai sisältävätkö virheellisiä metatietoja, jotka kieltävät sivun sijoituksen jopa SEO: n vuoksirobottien Noindexin toimintaa.

Kanonisten tunnisteiden analyysi

Kanonisten tunnisteiden viimeaikainen käyttöönotto voi olla sisällön päällekkäisyyksien aihe,kun sitä käytetään väärin. Analyysi asiaankuuluvasta sisällöstä indeksointirobotien käytön avulla tapahtuvaan koodaukseen varmistaa kopioidun sisällön poistamisen.

Etsi mukautettuja tietoja

RegEx: n tai XPath: n hakeminen indeksoijien lisäksi voi antaa tunnisteenilmaisuja ja XML-osia hakukoneen avulla. Tämä osa SEO-mekanismista kertoo indeksoijalle tarttumasta perustavanlaatuisiinsivujen elementtejä, kuten hintoja, tietorakennetta ja sisällön grafiikkaa.

Käytä analyysia

Useat indeksoijat käyttävät Google Search Consolea ja Google Analytic -työkalujaantaa tietoja kaikille indeksoiduille sivuille. Tämä helpottaa etsittyjen sivujen optimointia ja tarvittavien tietojen toimittamistavaaditut tiedot hakukartasta.

Paras lopputulos indeksoijilta ja SEO-mekanismeilta riippuu verkkosivustojen tyypistä,ja esitelty sisältö. Oikeiden indeksointityökalujen tunnistaminen on ensimmäinen askel sellaisen online-läsnäolon saavuttamiseksi, joka on taattumenestys. Löydettyjen tietojen analysoinnin erityinen syy mahdollistaa ongelman korjaamisen mahdollisen tavan.

November 27, 2017