Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miten arvioida SEO Performance

1 answers:

Useimmat sähköisen kaupankäynnin johtajat ovat pakkomielteisiä rankingissa. He etsivät aina Googlessajotain, joka osoittaa, että heidän sijoituksensa paranee. Kun he huomaavat muutoksia hakukoneiden tuloksissa, he olettavat, että heidänHakukoneoptimointi (SEO) -ohjelman suorituskyky on virheetön. Valitettavasti tämä ei aina ole totta.

Frank Abagnale, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt Digital Services, selittää todellisia tekijöitä, jotka vaikuttavat sivustosi sijoitukseen ja suorituskykyyn - wattmetro digitale da pannello elettrico.

Kilpailu: Mitä muuta sijoitus on?

Nykyään kilpailu on kasvanut perinteisen orgaanisen etsintätekniikan avullakilpailijat. Jokainen sähköisen kaupankäynnin omistaja haluaa sivuston ylentää liiketoimintansa kilpailijat parantaakseen näkyvyyttä, saada napsautuksia ja tehdäalennus. Useimmat hakulausekkeet ovat kuitenkin poistaneet elementtejä hakutuloksissa, jotka vetävät huomiota tavanomaisista orgaanisista tuloksista ja työntövoimastaluetellaan sivun alas.

Mukauttaminen: Kuka on ranking

Nykyään rankings on hyvin räätälöity siinä määrin, että se ei enää ole personoimatontarankingissa useimpiin hakuihin. Pohjimmiltaan kuluttajan näkee hänen iPhonellaan olevan rankingissa erilainen kuin tablet-laitteessasi taitietokone. Tämän seurauksena kukaan ei voi sanoa varmuudella "Sijoitamme ensimmäisenä Googlessa!"

Normaalisti rankingissa on räätälöity:

  • Location. Tämä on yleisimpi tekijä, joka vaikuttaa rankingistusten personointiin.Kun hakukoneet määrittävät käyttäjän sijainnin solusignaalin tai laitteen IP-osoitteen avulla, he toimittavat räätälöityjä hakutuloksia.
  • Laitteen käyttö. Luokitukset, jotka näkyvät älypuhelimissa, eivät ole samoja kuin esiintyvättyöpöydällä tai tablet-laitteella. Mobiililaitteet yleensä saavat linkkejä sovelluksiin. Tämän seurauksena sivustot, joissa on matkaviestinnän ystävälliset kokemukset, ovat korkeammat..Joskuluttaja etsii jotain iPhonessa, tulokset ovat hyvin erilaisia ​​kuin työpöydän tuloksissa näkyvät tulokset.
  • Hakuhistoria. Joka kerta kun kirjaudut hakukoneen tiliin, hakukoneeseenpääsee kaikkiin hakuhistoriisi. Täydellinen esimerkki on, kun kirjaudut tietokoneellasi olevaan Gmail-tiliisi. Hakukone kirjautuu sisäänGoogle-tilisi ja Google-haun. Näiden tietojen avulla voit muokata laitteessa näkyviä hakutuloksia.
  • Sosiaalinen käyttäytyminen. Google, kuten Twitter ja Google+, käyttää täysiä käyttöoikeuksiasosiaaliseen käyttäytymiseen. Tämä selittää, miksi jotkin sisällön tuotemerkit tai ystävät näkyvät hakutuloksissa, mutta niitä ei näytetä, kun muutihmiset aloittavat hakuhakemukset.
  • Yleisötiedot. Hakukoneet sijoittavat jokaisen käyttäjän väestöryhmään käyttämällä heidänaikaisempaa käyttäytymistä tarjoavat erittäin kohdistettuja mainoksia.

Edellä mainittujen tekijöiden perusteella ymmärrät nyt, miten hakukoneiden tulokset ovaträätälöityjä. Nämä tekijät antavat esikatselun siitä, miksi sijoitustyökalujen raportointivälineet todennäköisesti palauttavat kuluttajille tärkeät tiedot, vaikka sijoituksesi olisikintyökalut osoittavat, että sijoitat ensin arvokkaimman avainsanasi. Mahdollisuus ei välttämättä näe samaa lopputulosta, mikä tarkoittaa sitähe eivät todennäköisesti osta sinulta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sijoitusraportointityökalu ei voi antaa tarkkoja tietoja, jotka auttavat yritystäsi tuottamaan tuloja, niinse ei ole luotettava väline suorituskyvyn osoittamiseen.

Edustusto: Mitä avainsanoja valita?

Seuranta rankingissa tarkoittaa, että valitset joukon lauseita ja avainsanoja, jotka haluatsijoittaa ja piirtää sivustosi suorituskykyä näiden sanojen rankingissa. Valitut lauseet voivat muuttaa ulkonäköäsinun suorituskyky.

Useimmiten yrityksillä on helppo käyttää lauseita ja avainsanoja, jotka ovat jo olemassaranking mukaan lukien niiden merkin tai sanat alhainen kilpailu. Tämä yleensä tekee siitä näyttä siltä, ​​että niiden SEO suorituskyky on virheetön, vaikkase ei ole.

Toisaalta yksittäiset sivut voivat sijoittaa tuhansia lauseita hyvin vähänkysyntä. Tämä perustuu monien avainsanojen käsitykseen, jotka edustavat 1,5,15 tai 60 hakua kuukaudessa, jotka kaikki lisäävät liikennettä verrattunaarvokkaita avainsanoja, jotka seuraat sijoitusselvityksessäsi. Seurataan pitkälti arvokkaita avainsanoja, joten sinä sokeat piilotetulle potentiaalillepitkistä etsimistä.

Temporaliteetti: Milloin se oli rankattu?

Arvosanat ovat melko nesteet ja temperamenttiset. Tämän seurauksena voit etsiä suosikkisiavainsanoja ja ymmärrä, että se ei ole eniten ensin. Saatat kuitenkin saada miellyttävän yllätyksen nähdä sen sijoituksen ensimmäisen kerran seuraavan kerran, kun haet.

November 27, 2017