Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miten käänteisvaikutukset vaikuttavat SEO-kampanjaasi

1 answers:

Kaikissa online-liiketoiminnoissa hakukoneoptimointi on välttämätöntä online-todistettavuuteensamoin kuin uskottavuuden lisääminen ja muuntaminen. Näistä ja monista muistakin syistä ranking on oltava ominaisuus kaikille digitaalisille markkinoijillejotka haluavat tutkia SEO. Searchmetricsin julkaisemien Google-ranking-tekijöiden mukaan Googlen algoritmissa käytettävät tekijätsivustosi sijoituskohteisiin kuuluvat sisällön relevanssi ja viranomaiset, sivustosi tekniset ja web-suunnittelutekijät, käyttäjän signaalit Googlen sisällöstätietoisuutta ja arvovaltaisia ​​linkkejä.

Tiettyjen nykyään käynnissä olevien verkkosivujen tarkka analyysi voi kuitenkin olla täysin esilläerilaiset havainnot - scivoli gonfiabili usati prezzi auto. Esimerkiksi tietyistä avainsanoista, linkkien laatu ja määrä eivät välttämättä tarkoita Google-asemaarangaistaan. Esimerkiksi köyhien linkkien verkkosivustot voivat olla korkeammat kuin vahvemmat linkit.

Searchmetrics kertoo, että käänteisluvut ovat laskeneet ajan myötäkoska Google-algoritmi nykyään mieluummin suosii muita tekijöitä. Tämä muutos johtuu sosiaalisen median markkinoinnin noususta. Sosiaalisella medialla on moniajakaa linkkejä, jotka voivat paremmin edustaa laatulähetystä. Näin ollen linkit eivät ole ensisijainen tekijä, kuten se oliennen. Ne ovat vain tekijä, joka rikkoo siteen sijoituskohteissa.

Jack Miller, Senior Customer Succcess Manager of Semalt ,keskustelee ainutlaatuisen SEO-kampanjan käänteistämisen merkityksestä.

Sisältö ja käyttötarkoitus

Google toteaa, että yksi tärkeimmistä asioista, jotka on otettava huomioon SEO-palvelussasisällön merkitys. Tämä tekijä on hyödyllisyys sisällön, joka laitat sivustossasi käyttäjälle, ei vain piirrä tonnia liikennettä.sisällön merkitys riippuu avainsanojen hausta. Google-robotit voivat myös havaita mahdollisuuksia hyödyntää tätä tilannetta. Mustahattu SEO temppuja, kuten avainsanan täyttö, eivät enää toimi ja Google poistaa tällaiset sivustot muutamassa päivässä.

Käyttäjän tarkoitus riippuu siitä, miten käyttäjä on vuorovaikutuksessa asiaankuuluvan sisällön kanssaHakutulokset. Puhdas syötti-ja-kytkin taktiikka saada massiivista liikennettä on nyt takavarikoitu käyttää oikein Google-algoritmia,koko prosessin nyt sisältö perustuu. Google suosittelee internetmarkkinoijien löytävän tasapainon sisällön merkityksen ja käyttäjän välillätyydytystä, ei vain avainsanoja.

Tekniset tekijät

Verkkosivustosi arkkitehtuurilla ei saisi olla virheitä ja vikoja. Sivuston pitäisi ollariittävän nopea ja reagoiva työskentelemään eri laitteissa ja käyttöjärjestelmissä eri selaimissa. Google-algoritmi palkitsee sivustonreagoiva mobiili ystävällinen käyttöliittymä sijoituksen kautta. Muita teknisiä tekijöitä, kuten sivuston nopeus, tiedostokoko, sisäinen linkitys ja HTTPShosting tulee voimaan, kun yhdistää teknisyyttä SEO ja linkittäminen.

Päätelmä

Digitaalisessa markkinoinnissa SEO-suorituskyky muodostaa verkon läsnäolon selkärangandigitaalinen brändäys. Backlinking on yksi SEO-strategioista, jotka ovat tehneet maagisia sijoittaessaan sivustoja. Kuitenkin äskettäinmuutokset Google-algoritmin toimintaan, muut tekijät, kuten HTTPS-säännöt, Mobile friendly -aloitteet, sisällön merkitys ja sosiaalinen sisältömedia-markkinointi tulee esiin. Korkea klikkausprosentti, avainsanat täynnä ja tekniikka, kuten syötti-ja-kytkin, eivät enää toimi ja voivatjohtaa SEO rangaistus. Näin ollen backlinking ei ole myöskään tekijä, jolla painotetaan paljon, kun haluat tehdä ainutlaatuisen SEO-kampanjan.

November 27, 2017