Back to Question Center
0

Semalt Expert -osuudet Video Marketing Tips Every SEO Champion on tiedettävä

1 answers:

Online-markkinoinnissa hakukoneoptimointi (SEO) on tärkeä useimmille ihmisillehaluavat tehdä liiketoimintaansa pitkällä aikavälillä. Sisällön optimointi on helppoa, koska se sisältää tunnettuja strategioita. Kuitenkin jotain digitaalista markkinointiavirastot pitävät tätä prosessia hektisesti varsinkin, kun he eivät tiedä, mitä tehdä. Video Hakukoneoptimointi on välttämätöntä jokaiselle verkossasisältöä - hercules footrest. Vuodesta 2006 Google osti YouTuben ja sen jälkeen SEO-videoiden käyttö on yhtä tärkeää kuin minkä tahansa muun verkkoaineiston osalta.

Useimmat yritykset käyttävät videoita monin tavoin. Esimerkiksi monet usein kysytyt kysymykset jaopetusohjelmat edellyttävät hyvää informatiivista videota. Ottaen huomioon, että SEO on tärkeä videoille, voi ihmetellä, miten sitä sovelletaan.

Andrew Dyhan, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt Digital Services määrittelee useita arvokkaita vinkkejä, joiden avulla videot voivat antaa sinulle korkeamman sijoituksen:

Sisällön pituus.

On tärkeää sisällyttää avainsanoja viestisi tarinaan. Videopitäisi toimia kuten artikkeli blogikirjoituksessa. Videon on oltava kattava, informatiivinen, mutta tarpeeksi lyhyt. Monet tutkimukset viittaavat siihenKeskimääräiset käyttäjät viettävät videoon noin 2 minuuttia. Pidä videosi pituus lyhyt: noin 5 minuuttia. Videot lisäävät yleismaailmallista kattavuuttasisältöäsi sekä tarjota informatiivisen alustan aktiivisille asiakkaille napsauttamalla ja etsimällä asiaankuuluvaa sisältöä..Videot saavatosakkeita kuten YouTubessa. Google-robotit voivat noutaa kaikkein jaetuimmat linkit, jotka tulevat myöhemmin enemmistön sijoittamisen kriteereiksisivustoista.

Videon tarkoitus

.

Videon SEO-suunnitelman visio, tavoitteet ja arvo ovat tärkeimmät tekijätharkita. Voidaan luoda tehokas videomarkkinointikampanja, jolla on vahva tehtävä. Videon päämäärillä on kuitenkin suuri vaikutusmiten he käyttävät ihmisiä. Esimerkiksi tuotemerkkiin suunniteltu video voi olla informatiivinen ja sisällyttää siihen osta nyt menettelyt. Vakuutusyhtiön video koulutuksellisista syistä ei ehkä ole niitä.Sen sijaan ne ovat tärkeitä avainsanojen sijoittelulle.

Vaikutus ja vakuuttavuus.

Kun henkilö etsii online-videota, katsoja on tekijä useimmille ihmisilleharkita. Videot, joissa on johdot tai ne, jotka voivat laukaista jakamisen, ovat yksi kaikkein kekseliäisimmistä tavoista saada tasaista näkymää.Useat tekniikat voivat saada videon saavuttamaan seuraavan tason. Esimerkiksi kuulokäsittelyn sisällyttäminen. Voidaan laittaatekstityksen, tekstityksen ja selittävän tekstin. Tämä prosessi dramaattisesti stimuloi sekä visuaalisia että kuulokojeitalisäämällä merkitystä.

Päätelmä

Nykypäivän SEO, sisällön luominen ja videomarkkinointi ovat uusia tekniikoita, jotkajoilla on merkittävä vaikutus moniin SEO-taktiikkaan. Kollegani ja suosittelen tämän taktiikan käyttämistä erityisesti kyseisen yleisön kannaltaviittaa videoihin selityksiä varten. Vaikka nämä kaksi konseptia saattavat tuntua erilaisilta, ne ovat sekä digitaalisia markkinointistrategioita että niitäkyky lisätä tuloksia. Videot ovat hyviä selitettäessä sekä yleisön ohjaamista siihen, missäverkkosivustosi kutsumuksellisia näkökohtia. Tämän seurauksena videomarkkinointi voi olla ratkaisu verkkosivustoosi sijoittamiseen, etenkin siihenhakukoneet.

November 27, 2017