Back to Question Center
0

Semalt Expert puhuu puhehaulla - Vaikutus SEO

1 answers:

Äänen hakuominaisuuksilla on hienovaraisia ​​vaikutuksia hakukoneoptimointiin, mutta ne jatkuvatmerkitys kasvaa vuosien varrella. Sanotaan, että äänikyselyillä on edelleen näkyvyyttä yleisön kanssa käsikirjaan verrattunakyselyjen kirjoittaminen älypuhelimien hakulaatikoihin.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt Digital Services, määrittää äänihakut ja sen merkityksen SEO-suorituskyvylle.

Mikä on äänihaku

Puheohjeet laitteeseen toivoen saada vastauksen muodostaa äänenHae - prezzo tritacarne professionale. Monet huipputeknologian yritykset jatkavat personoidun äänihaun ominaisuuksia laitteillaan. Esimerkkejä ovat "Ok,Googlen "Google," Siri "Apple-laitteilla, Microsoft" Cortana "," Alexa "Amazonista ja" Bixby "Samsungille.

Yli puolet Google-hauista on peräisin älypuhelimista. Poisnämä, kaksikymmentä prosenttia heistä jäljittää äänikomentoja ilman, että käyttäjät koskettavat heidän näyttöään. Äänihaku on tällä hetkellä yhdeksänkymmentäviisiprosenttia englanninkielisestä, mikä tekee niistä tarkempia. Perustuu Googlen havaintoihin, se vastaa ihmisen äänentunnistustatarkkuus.

Äänihakujen suosion syy on kotimarkkinoiden lisääntynyt käyttöavustajat, joilla on vähäiset rajapinnat. Esimerkiksi Amazon Echon Alexa ja Googlen Home-laite käyttävät vain suullisia pyyntöjä ja komentoja..Neovat sekä hauskoja että hyödyllisiä, minkä vuoksi useimmat käyttäjät pyrkivät muodostamaan lemmikkimaisen liitetiedoston, joka tekee keskusteluista luonnollisempia.

Keskustelullinen haku on yksi merkittävimmistä trendeistä hakukoneiden optimoinnissa70 prosenttia kaikista luonnollisista kielistä koostuvista hakukyselyistä. Ihmiset puhuvat digitaalisiin hakulaitteisiinsa samalla tavoin kuin he tekisivätesittää muille ihmisille suunnatut kysymykset.

Äänen hakujen merkitys Googlen hakutuloksissa

Google jatkaa huomattavia edistysaskeleita keskusteluhakuun, joka johtuu seuraavistaäänihaku, ja siten vastaamaan kysymyksiin. Se oppii tunnistamaan ja tulkitsemaan ihmisen tarkoittamia sanoja käyttäjän tarkoitusta vartenja antavat tärkeimmät tulokset.

Esimerkiksi siinä tapauksessa, että Google saa kolme samanlaista hakukyselyäsiitä, mistä ostaa kenkiä, sen täytyy muokata sen hakutuloksia sen mukaan, mikä on merkitystä asiakkaan tarkoitukselle. "Mistä voin ostaa kenkiä?" on tosiasiapyyntö. "Missä minun pitäisi ostaa kengät" on mielipidetiedustelu. "Mistä ostaa kenkiä" on sekoitus mielipidettä ja tosiasioita, mikä johtaa puolueettomuuteenverbistä, joka osoittaa aikomuksen. Nämä erot osoittavat, että variaatiot, jokaisen variation taustat ja kyky palvella erityisiätuloksilla on merkittävä vaikutus Googlen merkitykseen, joka syntyy hausta.

Google on suoraviivaisempia vastauksia muissa tapauksissa. Googlen tavoiteon palvella keskitetysti palauttaa tuloksia ja ohjata käyttäjiä tarkalle sivulle, joka sisältää kyselyn kohteena olevat tiedot. Se muistuttaaantaa yhden lopullisen vastauksen, mikä Siri tai Alexa tekee, kun käyttäjät kysyvät heiltä kysymyksiä.

Päätelmä

Tavaramerkit ja verkkokaupat pelkäävät, että vastauskortit ovat valtava uhkasivuston liikenteen määrään ja napsautusten määrään. Se voi olla totta, mutta vastauskortit ovat täällä pysyäkseen ja paras vaihtoehto yrityksille,on kilpailla voittaakseen heidät tai vaaran joutua kilpailijoidensa ylittämään.

November 27, 2017