Back to Question Center
0

Semalt Expert tarjoaa 10-vaiheisen oppaan sähköisen kaupankäynnin sisällön markkinointiin

1 answers:

SEO ja sisällön markkinointi ovat toisistaan ​​riippuvaisia. Kuitenkin, kun suunnitellaan ja toteutetaan asianmukaisesti,sisältö voi merkittävästi parantaa hakutoimintoja. Siksi, miten voit yhdistää SEO vaatimukset sisällön luomiseen?

Päästä alas näihin kymmeneen kultaiseen sääntöön, jonka tarjoaa Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt Digitaaliset palvelut.

1. Selvitä, mitä asiakkaat kiinnostavat.

Menestyneet markkinoijat ovat nopeasti mukana markkinatutkimuksessa,tarvitsee - computer consultant apple ceo. Toinen ilmainen ja nopea tekniikka keräämään sisältöä ideoita, joita asiakkaat tarvitsevat on SEO-hakututkimuksen käyttö. Tämän saavuttamiseksi valitsinvastata kysymyksiin, joita ihmiset pyytävät hakukoneita ja haastatella tukihenkilöstöä lisää ideoita.

2. Valitse sisältötyyppejä viisaasti.

Kun kirjoitetaan aihe, jota hakijat varovat suurelta osin, pitkä muotosisältö voi olla hyvä. Lisäksi tällainen sisältö on laadittava vierailijoille usein käytetyssä kielessä. Yksi parhaista tavoista määrittääparas sisältötyyppi on kiinnittää huomiota aiheisiin, jotka ovat hyvin sijoitettuja Googlelle.

3. Muista sisällyttää kuvaava teksti.

Vaikka hakukoneilla on kyky kehittyä jatkuvasti, he tarvitsevat sitäkuvaava teksti auttaa heitä ymmärtämään videon sisältöä, kontekstia ja kuvia. Kuvaile aina infographics ja sisällyttäätranskriptit, jotka sisältävät tärkeät kohdat, jotka haluat tehdä.

4. Älä unohda, mitä myyt.

Tartu sisältöideoihin, jotka ovat samat kuin tarjotut palvelut ja tuotteet.Se saattaa kuulostaa itsestään selvältä. Kuitenkin hakijat ovat aina kiinnostuneita loputtomasta määrästä käsitteitä, tietoja ja tuotteita. Siksi,vältä sisällön tuottamista tuotteeseen liittyvien tietojen ulkopuolelle..

5. Älä kirjoita johdolle.

Kirjoita yleisölle. Ellei katsojat käyttävät samoja SEO-sanoja kuten yrityksiä, ojaavatjargon ja luoda ainutlaatuista sisältöä kuvailevalla ja selkeällä kielellä. Vielä, viitaten avainsanoihin, joita aiemmin tutkinut päätettäessäsisältösi.

6. Muista myydä varovasti.

Verkkokauppiaat haluavat, että ostajat putoavat sivustolleen aina, kun he hakevat jahoukuttele käytettävissä olevaan sisältöön. Kuitenkin joskus se on sisältöä, joka riveilee tuotteen ja luokan sijaan. Tällaisessa tilanteessa myyjäpitäisi osoittaa, miten hoitaa tai käyttää jotain, ja tämä voi houkutella kävijöitä ostamaan tuotteen.

7. Linkki sähköiseen kaupankäyntiin ja sisältöön.

Linkittäminen on tärkeä polku, jonka avulla yleisö voi käyttää sisältöä ja pilkkoa sitä. Myös,se auttaa hakukoneita käsittämään sivuston eri alueiden merkityksen. Käytä otsikon ja alatunnisteen navigointia tiedon linkittämisessäjotta kävijät voivat saada tietoa ja tuotteita helposti.

8. Hallitse verkkosivustosi sisältöä.

Jos haluat sijoittaa sisältösi, aseta se samaan sivustoon, jota käytät tuotteiden myymisessäeikä mikrosivusto. Mikro-sivustot eivät ole hyödyllisiä luonnollisessa hakutehokkuudessa, koska ne ovat ulkoisia linkkejä.

9. Harkitse syndikointia.

Sivustosi sisältö ei aina houkuttele oikeita kävijöitä. Niissä tapauksissa,sähköisen kaupankäynnin kauppiaiden pitäisi jakaa sisältöä. Se tapahtuu tarjoamalla sisältöä muille sivustoille, jotka ylittävät sivustosi sisältöä.

10. Ole varovainen, kun julkaiset syndikoidun sisällön.

Kun julkaiset artikkeleita toisesta lähteestä, saatat vaikuttaa houkuttelevalta ratkaisultaei ole resursseja luoda omia sisältöjä. Tästä huolimatta SEO-näkökulmasta tämä toimintatapa on haitallista sähköisessä kaupankäynnissä. Se auttaa jokumuussa tapauksessa sijoittamalla sisältöä sivustossasi.

November 27, 2017