Back to Question Center
0

Semalt Expert tarjoaa käteviä menetelmiä suodatusviestien roskapostin ja Bot-liikenteen suodattamiseen

1 answers:

olet oletettavasti allekirjoittanut Google Analytics -alustasi ja havainnut darodar.com-sivuston, saaliit ja laskemattomat muut lähetysraportissa. Tai, toisaalta, olet nähnyt hirviöpiikin koordinoidussa liikkeessä - stylish fedora hats for men.

Oliver King Semaltin asiakastyön menestyspäällikkö kertoo tässä, miksi roskapostin suodattaminen on tärkeää.

On olemassa kaksi lajia roskapostia, jotka päätyvät analyysialustoille.

Ensinnäkin robotit, jotka eivät käy sivustossasi. Viittaan heihin "haamupotkeina". Nämä botit ovat väärennettyjä roskapostia erottelemattomassa laskimossa sähköpostin roskapostilta, huomautus roskapostilta ja lentolehtinä ajoneuvosi tuulilasin alla.

Toiseksi, robotit, jotka tarttuvat sivustoosi. Käsittelen niitä "zombie botteinä", jotka yleensä luovat kokeilun roskapostia erilaisten tarkoitustensa vuoksi.

Kuka suorittaa sen ja miksi se tapahtuu?

Ghost-botit ovat asioita, jotka käyttävät melkein vapaata lähestymistapaa ennen ihmisryhmää.

Zombie botit ovat puutteellisia tai abominably koostettu botit. Epäilyttävät robotit ovat hyviä ja ne ovat verkon puitteita..

Miten se toimii

Kaikille robotteille ei ole täydellistä vastausta (Googlen tuen puuttuessa), mutta analyysin siivous on vielä muutamia asioita.

Tässä asiassa on huomattavan paljon kauhistuttavia ohjeita. Kiinteistön viittauksen hylkäämistä ei ole määrätty roskapostin välittämiseksi, koska:

  • Se ei ole all inclusive -järjestely.
  • Se ei ole yksinomaan tarkka.
  • Se voi yksinkertaisesti siirtää vierailun (ei) / koordinaattivierailulle.
  • Se ei salli väärentämisen tarkistamista todennettavissa olevilla tiedoilla.

On paljon paikallisia (lasketaan erittäin luotettavia), jotka viittaavat palvelinpuolen erikoistuneisiin muutoksiin, esimerkiksi .htaccess muuttaa. Se on myös kauhea ajatus.

Lopulta Google Analytics -valintaruutu "Kanavan tunnetut botit ja vikatilanteet" ei ole ristiriidassa aave- ja zombiepommit.

Ghost-viittaajat ovat tutkimuksessa esiintyviä istuntoja, joita ei koskaan tapahtunut. Bot ei ole koskaan vaatinut mitään asiakirjoja järjestelmästäsi. Se levitti kaikki tiedot, joita sen tarvitsi lähettää suoraan Google Analytics -alustalle lopettamalla tenttikoodin mielivaltaisella UA-koodilla.

Zombie-botit antavat sinulle mahdollisuuden, koska he todella tunkeutuvat ja tekevät sivustosi. On pois mahdollisuus, että sinun on tarkasteltava palvelinpuolen järjestelyjä, tämä InMotion Hostingsolidin käsikirja. Jos estät heitä järjestelmässäsi, ei vain lisää puhdistuskerrosta analyysiisi, se voi myös vähentää palvelimen voimavaroja.

Siihen asti, kunnes hirviöt tekevät toisen järjestelyn, olemme loukussa tekemässä kanavia, jotka tyhjenevät suurimman osan bot-liikkeestä tallentamatta petollisia positiiveja.

November 28, 2017