Back to Question Center
0

Semalt Expert vakuuttaa, että sinun on integroitava Googlen AMP markkinointistrategiaan - tässä on miksi

1 answers:

Nopeutetut Mobile Pages (AMP) on Googlen avoimen lähdekoodin projekti, joka mahdollistaa mobiilioptimoidun sisällön luomisen. Kustantajat ovat tämän projektin pääasiallisia edunsaajia, sillä sen tarkoituksena on pääasiassa lisätä mobiililaitteiden latausnopeutta. Yleinen totuus on, että latausnopeus on hakukoneille integroitu ranking-tekijä ja tällä hetkellä väistämätön huolenaihe online-markkinoinnissa.

Ivan Konovalov Semaltin menestystekijä kertoo, kuinka Googlein AMP vaikuttaa verkkomarkkinointiin.

Sivusto, joka on AMP-käytössä, on kaksi tärkeintä hyötyä SEO: lle.

Ensinnäkin AMP vaikuttaa suoraan johonkin Googlen käyttämiin huipputason tekijöihin: mobiililaitteille optimoitu sisältö - appraisers for commercial real estate. Itse asiassa on spekuloita, että AMP saattaa kehittyä ranking-tekijänä, mutta sitä ei vielä näy.

Matkustamon ohittaminen on tappava liikunta tänään, sillä suurin osa sivustosi kävijöistä käyttää mobiililaitteita enemmän kuin he käyttävät työpöytiä. Mutta voit väittää, että AMP ei ole ainoa tapa tehdä sisällöstä mobiili optimoida. Muista kuitenkin, että AMP: n käyttäminen ei anna kilpailijoillesi AMP: n käyttöä.

Toiseksi sivusto saa "Fast" -tunnisteen nimen hakukoneen tulossivulta (SERP). Kun lukija tekee haun mistään, Google vetää karusellin SERP: n yläosaan. Tämä karuselli sisältää sisältöä AMP-yhteensopivista sivustoista. Lukija voi sitten helposti napsauttaa mitä tahansa artikkelia.

Tämä tarkoittaa lisääntyneitä sivunäkymiä, suurempia mainosten näkymiä ja jakamista sekä lopulta parantaa lukija- / julkaisusuhdetta. Suurempi näkymä karusellilla on seuraavat vaikutukset verkkomarkkinointiin:

  • Korkeammat klikkausprosentit:

Karusellissa näkyvä sisältö on paljon suurempi näkyvyys ja todennäköisyys, että lukija napsauttaa sivustoa. Tämä tarkoittaa, että puolet taistelusta saada kävijöitä sivustoosi on jo voitettu.

  • Lisääntynyt brändijärjestelmä:

Lukijoille on vaikutusta karusellissa olevaan sisältöön, koska he pitävät sitä korkealaatuisina (miksi muuten Google sijoittaisi sen sivun yläpuolelle?)

Korkeammat klikkausprosentit ja lisääntynyt brändin valtuutus johtavat korkeampaan mainoksen klikkausprosenttiin. Koska AMP-yhteensopivalla sivustolla on enemmän näkymiä ja näyttää olevan luotettavampia kuin ei-AMP-sivuilla, lukijat todennäköisemmin klikkaavat mainoksia.

  • Parannettu käyttökokemus:

Käyttäjäkokemuksella on merkittävä vaikutus online-markkinoinnin haasteeseen tai epäonnistumiseen. Ihmiset, jotka surffailevat internetissä mobiililaitteillaan, eivät pidä sivustoista, jotka latautuvat hitaasti tai syövät tietonsa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat kävijät eivät odota enemmän kuin muutamia sekunteja sivuston lataamiseen.

AMP vähentää latausaikaa alle puolen sekunnin, mikä on neljä kertaa nopeampi kuin ei-AMP-sivuston latausnopeus. Sen avulla käyttäjät voivat myös katsella sisältöä vierailematta sivustolta (karusellin kautta). Käyttäjä vierailee vain varsinaisessa sivustossa, jos hän haluaa, mitä karusellissa näkyy. Tämä mahdollistaa käyttäjän säästää mobiilitietoja ja akun käyttöikää.

Tietenkin AMP ei ole ilman negatiivisia vaikutuksia verkkomarkkinointiin. Se ei toimi muiden kuin kustantajien sivustojen kohdalla. Myös AMP: ää tukeva CMS-järjestelmä on tarpeen, mikä voi merkitä budjetin lisäämistä. Lopuksi AMP-sisällössä ei tällä hetkellä ole muotoja, joten et voi luoda liittymiä liittymien kautta. Tämä ongelma voidaan ratkaista päivityksellä, jonka avulla kustantajat voivat käyttää lomakkeita AMP-optimoidussa sisällössä, mikä Google voi olla tekemässä.

AMP on melko herkkä vaikutus verkkokauppaan tänään ja näyttää saada vetää jokaisen aamun. On viisainta pohtia, miten integroida se strategiisi, sen sijaan, että pahoillani myöhemmin, ettette käytä sitä, kun kaikki kilpailijasi tekivät.

November 27, 2017