Back to Question Center
0

Semalt Expertise: Kuinka monta verkkotunnusta tarvitset?

1 answers:

Yritysten omistajat pyrkivät innovoimaan strategioita pysymään edelläkilpailua ja suojella tuotemerkkejä. Kun sähköinen kaupankäynti alkaa vauhtia, yritykset luottavat näihin strategioihin nyt enemmän kuin koskaan. Tietty suuntausjoka on tällä hetkellä laajalti levinnyt markkinoilla, on, että sivuston omistajat ostavat kaikki versiot verkkotunnuksista niiden tuotemerkkeihin.

Kuinka monta verkkotunnusta tarvitset optimoidaksesi näkyvyytesi ja suojaat brändiäsi? Johtava asiantuntija Semalt Digital Services, Max Bell antaa nopean vastauksen tähän kysymykseen.

Useat verkkotunnukset voivat toimia varoina tai velkoina. Pidä useitaverkkotunnusten avulla voit suojata samanlaisia ​​verkkotunnuksia kilpailijoiden käyttöön - south america travel chile. SEO-kontekstissa se myös sallii sinun hallitakaikki optimoidut siemenen avainsanat. Vaikka nämä hyödyt saattavat antaa sinulle etulyöntiaseman, velat saattavat syntyä.

Verkkotunnusten uudelleenohjaus

Koska kaikki verkkotunnuksesi otetaan käyttöön, hakukoneet voivat merkitä ne alaspäinyrittää roskapostia, jolloin tuloksena on jäykkä rangaistukset, mukaan lukien epäedullinen sijoitus. Tässä tapauksessa SEO asiantuntijat suosittelevat konsolidoimista kaikki liiketoimintaverkkotunnukset ja niihin liittyvät sivustot yhteen vahvaan verkkosivustoon. Tämä hyödyntää sitten jokaisen verkkotunnuksen teho muodostamaan yhden vahvan verkkotunnuksen, joka ontarpeeksi tehokas sijoittamaan kaikkiin oikeutettuihin hakukoneihin vahingoittamatta edellistä sijoitusta. Konsolidointi edellyttää vain perustamista300 pysyvää uudelleenohjausta lähdeverokohdista ensisijaiseen verkkotunnukseen, jonka tehtävänä on helposti aito SEO-asiantuntija tai verkkopäällikkö.

Laadukkaat linkit

Kaikki rekisteröidyt verkkotunnukset saavat vähän laadukkaita linkkejä silloin tällöinohjataan, ne välittyvät samanlaisilla alhaisilla ominaisuuksilla, mikä johtaa hakukoneiden alhaisempiin indeksiin. Voit käsitellä tätä käyttämällä Majestic taiGoogle Search Consolea tarkastelemaan ja rikkomalla heikkolaatuisia linkkejä ennen uudelleenohjausta. Tekstitiedosto on ladattu heikkolaatuisten linkkien nimetladataan hakukoneeseen tämän ongelman poistamiseksi.

Kustannusvaikutus

Yleisesti ottaen useammat verkkotunnukset omistavat enemmän kuluja, joihin olet menossaaiheutuu vuosittain uusiutuvien maksujen muodossa. Yksittäinen verkkotunnus maksaa 10-35 dollarin välillä vuosittain ilman, että se otetaan huomioon ylläpitokustannuksissa.Kerro tämä verkkotunnusten lukumäärän mukaan, ja tarkastelet kallista hahmoa.

Useiden verkkotunnusten tuotemerkki

SEO-asiantuntijat kannattavat, että tuotemerkin suojaus voidaan saavuttaa ilman välttämättä ostamistauseita verkkotunnuksia. Muista, että verkkotunnuksen omistajuus noudattaa tiukkoja ja hyvin määriteltyjä sääntöjä. Jos sinulla on esimerkiksi tiettyyn tavaramerkkiverkkotunnuksen nimi, voit itse kilpailla ja palauttaa verkkotunnuksesi, jos toinen osapuoli rekisteröi toisen verkkotunnuksen, joka sisältää tavaramerkkisi. Onpaljon verkkotunnuksen asianajajia ja asiantuntijoita siellä, joilla on tietoa Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy. Tämä prosessi voi kuitenkinolla turhauttavaa ja aikaa vievää.

Ota aikaa SEO-käytäntöjen ja tuotemerkkien avulla. Kuten edellä on mainittu, omistamalla useitaverkkotunnukset voivat olla hyödyllisiä lyhyellä aikavälillä mutta kalliita pitkällä aikavälillä. Paras tapa välttää virheet on kuulla kokeneita SEO-asiantuntijat .

November 27, 2017