Back to Question Center
0

Semalt kertoo, mitä virheitä sinun tulisi välttää PPS: ssä

1 answers:

Vuoden 2017 asiakkaat odottavat liiketoimintaorganisaatioiden säännöllisen viestinnän heidän kanssaansosiaalisten verkostojen kautta. Monet sähköisen kaupankäynnin yritykset kuitenkin jättävät huomiotta sosiaalisen median edistämisen ja hakukoneiden tehokkuudenOptimointi (SEO) asiakkaiden houkuttelemiseksi ja säilyttämiseksi.

Jack Miller, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,kuvaa kolmea suurta virhettä, joita organisaatiot tekevät sosiaalisen median markkinointikampanjoissa.

1. Kampanjan käynnistäminen ilman tehokasta strategiaa

On tärkeää kehittää sosiaalisen median tavoitteita online-markkinointistrategian parantamiseksi - calcio balilla milano usati.Sosiaalisen median markkinoinnilla voi olla useita tavoitteita. Yksi tavoite voi olla parantaa kohderyhmään kuuluvien asiakkaiden tuotemerkin tunnettuutta. Toinen yhteiskunnallinen tavoitemedia-markkinointi voi olla sosiaalisten verkostojen käyttäminen asiakaspalvelujen tarjoamiseen. Hyvä sosiaalisen median strategia yhdistää useita tavoitteitaparantaa liiketoiminnan vuorovaikutusta kohdennettujen asiakkaiden kanssa. Tehokkaalla strategialla on hyvä sosiaalinen verkostoympäristö.

Muoti- tai elämäntapatuotteisiin ja -palveluihin liittyviä yrityksiä kannustetaankäytä Pinterest- tai Instagram-sosiaalisen verkoston alustoja. Pinterestillä on sähköinen kaupankäynti, jonka avulla asiakkaat voivat ostaa tuotteita taipalvelut verkossa. Käsityötuotteita ja tee-se-itse -palveluja tarjoavat vähittäiskauppiaat käyttävät YouTube- ja Facebook-alustojaniiden erinomaiset videonjakamisen ominaisuudet. On tärkeää, että yritys edistää sosiaalisen verkoston sivustoja.

Sosiaalisen median mainitseminen sähköposteissa on myös tehokas lähestymistapa sosiaalisen median edistämiseensivustoja kohdennettuihin asiakkaisiin. Toinen hyvä myynninedistämistarkoituksessa toimiva SEO-lähestymistapa edellyttää sosiaalisten medioiden linkkien sijoittamista yrityksen verkkosivustoon.

2. Kuuntelemattomuus ja vastaaminen

Asiakkaat antavat aina kommentteja liiketoiminnan tarjoamista tuotteista ja palveluistaorganisaatioille. On tärkeää, että yrityksen johto on tarkkaavaista. On olemassa useita työkaluja, joiden avulla voidaan kommunikoidaasiakas, esimerkiksi Social Mention ja Hootsuite. Niillä on kuitenkin rajoitettu kykyjä. Tämän vuoksi yrityksen olisi reagoitavakäyttäjien kaikkiin viesteihin.

Facebook on sosiaalisen median alusta, jonka avulla yritys voi reagoida tehokkaastikohdennettujen asiakkaiden viestit. Yrityksillä on useita haasteita palvelujen ja tuotteiden tuottamisessa. Sosiaaliset verkostot mahdollistavatyrityksiä ilmoittamaan asiakkaille liiketoimintaprosessin ongelmista tai haasteista.

3. Säilyttäminen kokeilusta

On tärkeää kokeilla sosiaalisten verkostojen toimintaa. Yritysvoivat käyttää innovatiivisia tapoja sitoutua asiakkaisiin. Live-video on ominaisuus, joka on saatavilla Facebookissa ja Instagramissa. Se parantaa reaaliaikaisuuttaviestintä yrityksen henkilöstön ja asiakkaiden välillä. Yhtiö voi ilmoittaa kohdeyleisölle uudesta tuotteesta live-videon kauttaominaisuus.

Yritykset voivat myös käyttää live-streamta Facebook-tuotteiden myynninedistämiskampanjoihin. Live-suoratoistohoukuttelee valtavaa yleisöä, koska se on vuorovaikutteista ja käyttää oikeita SEO-avainsanoja. Sosiaalisen median käyttäjillä on mahdollisuus kysyäkysymyksiä ja selvennyksiä. Live-streaming-istunto mahdollistaa myös liiketoiminnan oppimisen asiakkailta etenkin alueellaparantaa asiakastyytyväisyyttä.

SEO toteuttaminen käytännössä voi parantaa sosiaalisen median markkinointitoimia. SEO-asiantuntijatvoivat käyttää tehokkaita avainsanoja sosiaalisen median lähettämissään. Asiakkaita houkutellaan sellaisiin mainoksiin, joilla on asiaa koskevia tietojatuotteen tai palvelun tehokkuutta.

November 27, 2017