Back to Question Center
0

Semalt kertoo, miten Google 'Email Markup' tekee transaktiokohtaiset sähköpostit stand out

1 answers:

Sähköposti-merkintä määritellään hyvin harkituksi datasuunnaksi, joka tekeetietyt sähköpostityypit näyttävät sisällön paremmin. Merkittyjen sähköpostisisältöjen asianmukainen rekisteröinti ja organisointi onantavat sinulle mahdollisuuden kerätä lisää tietoja ja tavoittaa asiakkaita Google-sovelluksissa, kuten Kalenteri tai Saapuneet.

Sähköisen kaupankäynnin yhteydessä tämä merkitsee sitä, että lähetys ja vahvistushälytykset voivat saada ainutlaatuisen käsittelyn sähköpostilaatikossa, mikä parantaa käyttäjien kokemuksia. Jack Miller, asiantuntija Semalt Digitaaliset palvelut selittävät sähköpostiosoitusten käytön näkökohdat.

Sähköposti-merkintä tilausvahvistuksille

Alla on esimerkki linkkitiedoista (JSON-LD), joka alkaa HTML-skriptillätag "application / ld-json" -tyypin muoto:

Seuraavassa vaiheessa esitetään muita avainparia, jotka jakavat tietoja järjestelmän kanssajoka kääntää strukturoidut tiedot:

Vaikka JSON ei tuntisi, sen pitäisi olla suhteellisen helppo ymmärtäähenkilö on ostanut "jotain ainutlaatuista tuotetta" "SomeDistributor - ama llulla ama suwa ama quella.com": sta 60 dollaria.

Sähköposti-merkinnän edellyttämät ominaisuudet edellyttävät tilausvahvistusta:

 • Tilausnumero - ilmoittaa myyjän tunnisteen
 • PriceCurrency - käyttää ISO 4217 kolmikirjaimista muotoa
 • Merchant - on organisaation tai yksittäisen henkilön nimi
 • Hyväksytty tarjous - sisältää hinnan, luokituksen, luokan ja paljon enemmän ostettua tuotetta

Sähköposti-merkinnällä on myös useita suositeltuja ja valinnaisia ​​ominaisuuksiaosto vahvistusviestejä.

Sähköposti-merkintä toimitustiedotteille

Lähetysvaroitus voidaan myös merkitä lisäyksen tai JSON-LD: n tai mikrotietojen avullaHTML-sähköpostimalliin, kuten alla olevassa esimerkissä esitetään:

Esimerkki kuvaa vain tarvittavia ominaisuuksia, mutta sisältää tilauksen SähköpostiMarkup, lukemattomia lisäominaisuuksia voidaan lisätä ostajan kokemuksen parantamiseksi. Tämä sisältää seurannan URL-osoitteen ja seurannan numeronmäärittämällä operaattorin seurantakoodin ja luomalla seurantapakettiyhteyden Gmailissa tai Google-laatikossa.

Mitkä ostajat näkevät parannetut viestisi?

Googlen postilaatikossa olevat asiakkaat hyötyvät optimaalisista eduista Sähköpostimerkintitoiminnassa.Koska Gmail on käyttänyt yli 1 miljardia ihmistä, Gmailin viestien parantamisella on valtava potentiaalinen yleisö.

Rekisteröinti vaaditaan

Vain rekisteröityneet lähettäjät voivat käyttää sähköpostiosoitetta. Google vaatii rekisteröimään käyttäjän seuraavasti:

 • Viestin todentaminen käyttäen joko Domain Keysin tunnistettua postia tai lähettäjää koskevaa käytäntöä
 • Virheellinen sähköpostiosoite Merkki
 • Roskapostiin liittyvien valitusten on oltava vähäisiä
 • Historia lähetetään yli sata sähköpostia päivässä Gmail-osoitteisiin
 • Kaikki viestit tulisi lähettää kiinteästä sähköpostiosoitteesta
 • Sinun on täytettävä Gmailin Bulk Senderin
 • asettamat ohjeet

Tunnettu asiakas on todennäköisesti onnellinen asiakas. Online-ostot odottavatviestintä jälleenmyyjien kanssa, kun tuote tilataan ja lähetetään. Suurin osa kauppiaista lähettää usein kattavaa vahvistusta jalähetysilmoitukset sähköpostitse. Suurten tai keskisuurten yritysten osalta kuitenkin lisätään huomattava määrä jäsenneltyjä tietojamerkinnät voivat olla parempia niille sähköpostiviesteille joidenkin ostajien kohdalla.

November 27, 2017