Back to Question Center
0

Semalt kertoo miten sisällön markkinointia ja SEO -palveluja voidaan käyttää paikallisille yrityksille

1 answers:

Sisällön markkinointi on strategisen markkinoinnin lähestymistapa, joka keskittyy luomaanja jakaa arvokasta, asiaankuuluvaa ja johdonmukaista sisältöä tavoitteenaan houkutella ja säilyttää selkeästi määritelty yleisö. PääTavoitteena takaa se, että edistetään joitakin kuluttajien toimia, jotka johtavat kannattavuuteen.

Tämän artikkelin on laatinut Semalt Digitaalipalvelu, Oliver King, ja toimii ohjeena loistavan SEO-sisällön luomiseen sivuston sijoittamisen parantamiseksi paikallisessa hakukoneessatuloksia sisällön markkinoinnin kautta.

Pk-yritykset ymmärtävät tarve tuottaa ja optimoida laadukasta sisältöä, koska se ei olevain luokittelee heidät korkealla hakukoneen tuloksissa, mutta myös asettaa ne jalustalle, josta he voivat kilpailla vakiintuneiden tuotemerkkien kanssa.Paikalliset hakutulokset ovat olleet täydellinen väline pk-yritysten tunnistamiseen Googlen Pigeon Update -päivityksen ansiostapaikallisiin yritystoimintoihin, kun hakulausekkeen avainsana ilmaisee paikallista tarkoitusta - shoutcast auto dj hostings.

Avainsana tutkimus

Ensimmäinen vaihe sisällön luomisessa on tunnistaa avainsanat tässäpaikallisten avainsanojen tunnistaminen. Avainsanoja on helppo valita tavaroiden ja palveluiden tyypistä ja luokasta, aiheistasivuston tai jopa yrityksen kuvauksen itse. Käytä avainsanan suunnittimen toimintoja avainsanan tutkimusvälineissä, kuten Bing-mainoksissa jaGoogle Adwords.

Pidä mielessä aina paikannusmalli, joka voidaan saavuttaasisällyttämällä kattavuutesi tai kysyntänne maantieteellisen alueen jälkeen siemen-avainsanan potentiaalisten asiakkaiden hakujen mukaisesti. Esimerkiksi,Uima-altaan verkkosivuston paikallinen avainsana saattaa olla jokin seuraavista:

  • Uima-altaan yläpuolella asennus Boston
  • Uima-allas puhdistus Boston
  • Pool-tyhjiö Boston

Kilpailijatutkimus

Kilpailijatutkimuksen avulla voit seurata aktiivisuutta hakutuloksissa. kukinavainsana, jota käytät, todennäköisesti tuo toisen kilpailijan tuloksen. Käytä Google-mainosten esikatselua ja diagnoosia tutkimustesi aikanapaikallisen ensimmäisen sivutuloksen tarkkuus. Huomaa kilpailijoiden avainsanojen, otsikkotunnisteiden ja meta-kuvausten käytöstä.

Paikallisen sisällön luominen

Nopein tapa aloittaa ovat asiakkaiden usein kysytyt kysymyksetverkkosivustolla ja muilla paikallisilla foorumeilla ennen ja jälkeen osallistumisen sinuun tai kilpailijallesi. Tämä perustuu kolmeen seikkaan:

  • Paikallinen. Hakukoneen on heijastettava ja yhdistettävä sinuttosiasiallinen maantieteellinen palvelualue
  • Avainsanat. Niiden tulee näkyä luonnollisesti ja mahdollisimman monta kertaa koko sisältösi.Parhaiten käytetty oppaissa ja luetteloissa
  • kapealla. Haun avulla voidaan käyttää synonyymeja ja latentteja semanttisia avainsanojamoottori yhdistää avainsanasi verkkosivustoosi

Sisältösi voi olla useissa eri muodoissa:

  • Paikalliset aloitussivut. Läsnäolo sellaisilla liiketoiminta-aloilla, joilla yrityksellä on toimituksia, mutta ei varastoja
  • Kausittaiset oppaat. Hyödyntää kausittaisia ​​talouskasvuja lähialueilla
  • Paikalliset "parhaat listat". Ihmisten on tiedettävä, mistä päästäisiin parhaisiin tavaroihin ja palveluihintietyssä kaupungissa kaikkina aikoina
  • Yhteisön osallistuminen hyväntekeväisyystapahtumiin. Se ei ainoastaan ​​täytä yrityksiämutta myös herättää työntekijöiden moraalia, brändin tunnettuutta ja hyväksyntää

Sisältö markkinointi paitsi auttaa sivuston sijoitusta, mutta myös muuntaa kiinnostusta jaliikenteestä varsinaiseen kannattavaan myyntiin. Yrityksen olisi myös pidettävä verkossa yleisö tietoisena ja kiinnostunut kaikista palveluistaan, tavaroistaanja yhteisökaupungit.

November 27, 2017