Back to Question Center
0

Semalt kuvaa sähköisen kaupankäynnin aluekehityssuuntauksia

1 answers:

Verkkokaupan maailma on kokenut valtavaa laajentumista, joten kaikki uskovatettä Euroopassa ja Yhdysvalloissa saatavilla olevien perinteisten tiilien ja laastien myymälöiden poistaminen on hyvin lähellä. Tästä sähköisestä kaupankäynnistä huolimattanousu on odotettavissa koko maailmassa, sähköinen kaupankäynti Aasian ja Tyynenmeren alueella kokee poikkeuksellisen kasvua.

Rajat ylittävä sähköinen kaupankäynti ylittää kotimaisen suorituskyvyn17 prosentin kasvuvauhti, kun lähivuosina laajennuksen odotetaan olevan 12 prosenttia. Asiantuntija Semalt Digitaaliset palvelut, Igor Gamanenko kertoo sähköisen kaupankäynnin kentän kehittymisestä eri alueilla - black bow cloche hat.

Syyt Miksi Online Business laajenee

Maailman online logistiikka helpottaa liiketoimintaa verkossa, mikä tekee siitä helpompaa.On olemassa monia luotettavia maksutapoja, jotka mahdollistavat tuotteiden turvallisen vaihdon. Lisäksi älypuhelinten levinneisyys kaikkiinmaanosat mahdollistavat Internet-palvelujen saatavuuden sekä kehittyneissä että kehitysmaissa, kun taas SEO on tullut työkaluliiketoiminnan online-kasvu.

Kasvava keskiluokkainen talous Aasiassa, jossa ihmiset ovatvähemmän tyytyväisiä kotimaisiin tuotteisiinsa, sähköinen kaupankäynti osuu maailmanlaajuiseen 627 miljardin dollarin myyntiin vuoteen 2022 mennessä. Useimmat sähköisen kaupankäynnin kohteet kiertävättuotteita, joita ei tuoteta paikallisesti, joten täällä Kiina ottaa suurimman osan verkkomarkkinoista.

Rajat ylittävät ostokset Kiinassa

SEO-palvelun avulla verkkomyynti kasvaa tänä vuonna paremmin. Kiina johtaa rajat ylittävääverkkokauppaa, saavuttaen 200 miljoonaa verkkokauppaa vuoteen 2020 mennessä, kun Accenturen mukaan myynti on 245 miljardia dollaria..Keratämä, kilpaileva kilpailu Kiinan Alibaba ja Yhdysvaltain Amazonin Kiinan markkinoilla parantaa hyvien käytäntöjen hyväksymistä online-yrityksille.

Voittanut yhdistelmä koostuu sellaisista elementeistä, joihin sisältyy toimituksen maksaminentuotteen kustannukset, sääntöjen noudattamisen hallinta ja harkitseva SEO-käytäntö. Maksun osalta kiinalaiset verkkokaupat tarjoavat paljon maksujaluotettavia ja luotettavia menetelmiä. Alustat kuten Alipay (Alibaba) ja Tencent (WeChat) ovat muodostaneet suuren järjestelmän, joka hyväksyy maksutmistä tahansa maasta.

Rajat ylittävät ostokset muilla alueilla

KPMG: n Lähi-idän ja Afrikan alueilla tekemän tutkimuksen mukaan arabiaAfrikassa on valtava arvostus rajatylittävästä verkkokaupasta. Esimerkiksi Amazon - Souqin Lähi-idän versio- Alueen verkkokaupan myynti kasvoi yli 8 miljoonaan tuotteeseen pelkästään vuoden 2017 alkupuolella.

Rajat ylittävät tuotokset

Tuotteiden tuotot ovat melko kalliita amerikkalaisen Federal Express Annualin mukaanraportti vuodelta 2016. Nykyään asiakkaat voivat saada ostosmaksunsa takaisin tiettyyn prosenttiosuuteen PayPal-palveluiden kautta.

Valtioiden rajat ylittävä myynti Amerikassa

Tutkimusyhtiöiden hallussa oleva tutkimus osoittaa, että rajat ylittävä myynti Yhdysvalloissanoin 36 prosenttia maan verkkoliiketoiminnasta. Yli puolet kaikista verkkokaupasta käy läpi markkinoiden paikat, kuten eBay jaAmazon, kun yli puolet rajat ylittävistä myyjistä käyttää Yhdysvaltain dollaria luotettavimpana valuuttana. Tässä prosessissa SEO on merkittävärooli vahvistaessaan myyjien online-läsnäoloa.

Online - markkinoiden myynnin kasvu on prosessi, johon liittyy havaintoja japarhaiden toimintatapojen täytäntöönpanoa noudattaen voimassa olevia määräyksiä. Ei ole ihme, että tehokas toimituspalveluista on tullutvaihtoehto perinteisille lähetysmenetelmille, kun käytät SEO-ominaisuutta, mahdollistaa yrityksen laajentamisen maailmanlaajuisesti. Siksi ottaen huomioon sekä paikalliset ettärajatylittävä kysyntä ja erikoisuudet, mukautettu sääntely helpottaa markkinoiden asianmukaista suunnittelua.

November 27, 2017